| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 65000  [Dalších 64280 >>]
Čarodějka... 29409

Re: pěkný pátek

25.1.2008 22:18:53
Hoj osoby :-)

Dnes mám historek..checht.. :-)))

Marťo,
tak hele... jsem si jako zvykla na Čar, Čarod.... ale na Črod si teda zvykat nebudu a nechcu! :-D :-D :-D :-D

Co mi udělala baba včera se nedá psát, bo by to nevyznělo...tam je důležitý tón!
:-)
Prostě přišel její syn s její OP a že jde mamce pro balík!
Tak jsem mu řekla, že bohužel, mamka si musí přijít sama!
Pak přišla ona..... a neměla OP!
Takže smůla... katrička pojišťovny nebo řidičák není pro Poštu doklad totožnosti!
Zde jen OP nebo pas.
Tak přišla potřetí.... s OP.... a na balíku bylo napsáno (Příklad) NOVOTNÍ
(né paní Novotná nebo pan Novotný... ale prostě jméno rodiny)
A paní se začala zlobit, proč to teda nemohla vzít ten syn, když je tam Novotní.
Že jsem mu to nedala... A ptala se, PROČ jsem mu to nedala...
A já jí vysvětluji: "Kdyby syn řekl, že tu má balík, tak mu ho dám, ale on řekl Já jdu vyzvednout MAMCE balík ....tak jsem se ani neptala, jakej balík, komu je atd.... a hned jsem mu řekla, že mu ho pro mamku dát nemůžu!
A v prostřed toho mého vysvětlování, kdy jí to fakt velmi příjemně vysvětluji, že to jako není můj výmysl, ale prostě předpis (a co si budeme povídat, jsem tam týden a fakt nechci vylítnout kuliva tomu, že něco budu dělat tak, jak se nesmí!) ....tak na mě baba tak ironicky štěkla: "Tak dáte mi už ten balík???"
Tak to mě krááva krkla... bo ONA se mě na něco ptala, tak jí odpovídám a ona mě v půli věty utne, že chce ten balík....jako by mě převelice bavilo se s pizdou vykecávat....
Tak je první na černý listině :-D :-D :-D

A dnes hned druhej adept! :-D

Přišel tam chlap a místo dobrý den začal na celou "mojí" Poštu vyřvávat:
No téééda, tady je bóóórdel!
(nebyla tam vytřená podlaha)
To je teda hrozný......
A já velmi!!!! nahlas zakřičela: "Dobry dééén, taky Vás zdravíme!!!" :-D
A chlap: Já zdravil, ale asi to zaniklo v tom, jak jsem se lekl, jakej je tu bordel...
A nejhorší je, že pokud ti lidi mluví potichu, já je tam vůbec neslyším... takže toto jsem slyšela, bo křičel... ale pak tam už frflal potichu a já byla nervózní, páč jsem věděla, že nadává a rejpe a neslyšela jsem co říká...
A teď přinesl dva balíky a čtyři složenky!!!
Naštěstí můj kolega (příště prostě jen "K" jako kolega) vyskákl ke mně a šel mi pomoct, bo viděl, že mě trochu rozhodil (on sám mi hned hlásil, ještě než jsem nastoupila, že se mám na co těšit, až sem příjde buzerovat pan XY, že je to véélký kokot! :-D !
Tak stál vedle mě...leč neslyšel, co pan X říká... zato já jo.. a furt brblal na tu podlahu a vedle stojící paní říká: Jsou tu dva, tak by to mohl jeden vytřít, né???
A paní mu říká: Heleďte se, nezdržujte, mě to nezajímá, já spěchám, mně jede autobus! :-)
A on zas a zas ...až jsem nevydržela a říkám mu: Heleďte se, Vy chcete, abych Vám to tu zkazila????
K. mi říká: buď v klidu, nenech se vytočit... klíííd....
Tak jsem mu dala ty prachy, odebrala balíky.... ale vytočil mě fest...
A když jsem pak svému K. líčila, co tam ten vůl frflal, tak ten byl tak nasranej! On ho totiž neslyšel vůbec, takže nevěděl, co tam bleje :-D
Njn, i tací jsou mezi námi.... a je to druhej adept na "mojí" black listinu..

A do třetice:
Přijde pán s tiketem. Tak mu ho K. projel onlinem a já zatím bral složenky od lidí. A slyším K. jak říká: "Zatím mi prosím dejte občanku..."
A chlápek říká: "Proč jako? to tam toho mám tolik, jo?" A smál se...
(Bo si šel pro 93 kč pátou :-D .....)
Tak si říkám: Tý jo, to se musím podívat, co je to za ichtyla, že si jde vybrat peníze a neví, kolik tam má...
(netušila jsem, že jde se sportkou... nějak jsem myslela, že K. vyřizuje něco s účtem nebo něco na ten způsob....)
A K. mu říká: "Jo, máte tam 50.000,- !!!"
Chlap: "Fakt jo??"
Tak jsem se otočila....takovej obyč týpek, v montérkách.... sympouš...
A K. telefonuje kamsi, jestli může vyplatiti tuto částku keš, že pán vyhrál 50 tisíc!
Já vytřeštila oči a říkám mu: "Vy jste vyhrál???"
A on: "No jo, asi jo, já nevím... já tady čumím jak vejr! " :-D :-D :-D :-D
Prej: "Jsem doma říkal bábě, ať mi to zkontroluje, tak říkala, že je tam nějaká pátá (t.j. asi 93 kč!) .....
A já: Tak to bude paní čumět, že???
On: Tak to jí ani neřeknu! :-D :-D :-D

A když odcházel, vsadil zas a nechal nám tam 250,- kč, ať si prej koupíme flašku!
Tak to jsem měla fakt radost, že vyhrál!!! Jsem byla celý odpo tak nadšená, že se to konečně někomu podařilo!
Škoda jen, že nechytil na té šanci ještě o jedno číslo víc...to by měl meloun! :-)

Sirka 34493

Re: Dotaz

25.1.2008 21:19:14
Vidím, že jde :-)

Tak jsem přežila dnešní kocovinu a mám již sbaleno.
Ze včerejšího večírku jsem dorazila v počestných 2h ráno. Probudila jsem se v 6h :( ~f~ , takže jsem byla v 8h v práci a protože nikdo jiný z naší kanceláře nepřišel (slavili jsme včera narozeniny kolegyně) makala jsem jako šroub. Ve 14h totiž měli přijít na poradu Turci. Porada mě naštěstí minula, ale musela jsem připravit podklady. :-©

Vypila jsem si litránek coca coly light, k tomu litr čajea pojedla pár housek (raději suchých).

Mám už sbaleno a o půlnoci vyrážíme se sestrou švagrem a pár kamarády směr Tignes.

Mějte se tu moc krásně, v dobrém na mě vzpomínejte, mějte jen dobré zprávy a za týden na shledanou.
Sirka 34493

25.1.2008 21:12:24
Ahoj :-), co se děje? Ona zase nejde rodina?
Oggová 34603

25.1.2008 12:49:45
Meggie, sbaleno, ještě jdeme s Oggem na oběd a pak vyrazíme...
těším se!!!
Meggie . 26180

25.1.2008 12:48:49
Milado, dík za odkaz, poctivě jsem to proštudovala! Ale taky myslím, že to snad zatím nemá snížené moc. Doktorka říkala, že to je možná nižší po nemoci a zase se to upraví. Škoda, že se to po těch sedmi letech nelepší, přála bych Vám to! A ke KD nemám co říct, nemám o tom ani páru. :-(

Marťo, snad se to takhle zlepší i u nás!
Na ty dva léky se zeptám a když to MuDra schválí, tak to koupím.

Lelo, ten stav "BEZ" si neužila moc dlouho, co? Snad to zase přijde! :-)

Čarodějko, "brácha" by mi taky udělal radost! Ale takovýhle historky nemám a bojím se, že bych spíš dopadla opačně a hádali by mi víc. :-)

Šímovi gratuluju!

Tak jsem tady chtěla mít dneska uklizeno, ale asi se to nepovede. Holky matlají oběd po zemi, možná když tomu trochu pomůžu a rozmatlám to všude, tak bych to mohla vydávat za leštěnku! :-)

A Lotka před chvílí stála poprvé docela dlouho bez držení, asi se nade mnou schylují chodicí mraky! :-D
Sysyna 12260

25.1.2008 11:38:04
Ahoj holky!!
Lelo nebo kdo stavite...nemate nahodou na pujceni ucet neco kolem koupelny a WC...od 8-12.2007 na castku od 1200,-Kč..beze jmena???????

Potrebuju dolozit jeden doklad do sporitelny..., oni si to jen okopci a zase vrati...jinak to budu muset zaplatit, chjo.....Dikec.

U nas radi blicokajdici bacil, tak jdu zas vytrit poblinkanou podlahu, se z toho fakt uz pose..
Kukula* 28272

25.1.2008 10:53:16
Čarodějko, mnó jó! Jinej si toho nevšimne, ale zvrhlice z pošty, ta to hnedle okomentuje!!! ;-)
Brácha by mě MOC potěšil!!
Mmch., ten člověk (co Ti to řekl) je svéprávný? Nemá brýle jak dna od popelníků? Případně - nepotřeboval od Tebe něco? Ha? ;-)

Hele, a co ta paní udělala, že je za skotici?

Milado, netuším...

Káťo, hlavně ať Ti to pomůže!

Elino, gratulace!
Káťa,2 kluci 2562

Re: Skvělá zpráva

25.1.2008 10:49:57
Marťo - díky, ale 24 kg to má tak moje větší dítko :o)))
ad sádra - na jednu stranu se těším, jak si odpočinu, na druhou netuším, jak to domluvím v práci...ale ono to nějak dopadne.
svištím shoppingovat a obědvat se "svýmdrahýmmanželem":-)
Marťa11 8076

25.1.2008 10:27:56
Eli, super!!! Š. je šikula!!! moc Vám to přeju :-)

Káťo, sádra nic moc, ale aspoň snad pomůže... brýle dobrý, no, hlavně, že jsi je nerozlehla... i když ty se svýma 24 kg asi ne :-)

M.
Káťa,2 kluci 2562

25.1.2008 10:21:19
Super!!!!
Taky mám "dobrou" zprávu....od pondělí mám ruku na dva týdny v sádře.

Ale MÁM BRÝLE!!!! Nechápu to, ale byly v posteli.
No, hlavně, že vidím.
Dočtu vás pozdějc, teď svištím, MM má dovolenou a děti jsou v (před)školních zařízeních - jupííííííííííííííííííííííí!!!
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 65000  [Dalších 64280 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.