Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nisa | 31554 |
|
|
Re: Skvělá zpráva25.1.2008 10:20:21
Elině gratuluju!!!
Čarod, to víš, Kukula chce mít kompletní ifo ![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Skvělá zpráva25.1.2008 10:19:41
Super!!!!
Taky mám "dobrou" zprávu....od pondělí mám ruku na dva týdny v sádře. Ale MÁM BRÝLE!!!! Nechápu to, ale byly v posteli. No, hlavně, že vidím. Dočtu vás pozdějc, teď svištím, MM má dovolenou a děti jsou v (před)školních zařízeních - jupííííííííííííííííííííííí!!! |
| Oggová | 34603 |
|
|
Skvělá zpráva25.1.2008 10:00:23
hned zrána....
Elina se na mě určitě nebude zlobit, když veřejně oznámím, že byl Š. přijat!! ) |
| Marťa11 | 8076 |
Re: Napsala25.1.2008 9:53:29
Milado, já bohužel :-(
|
| Marťa11 | 8076 |
Re: pěkný pátek25.1.2008 9:50:42
ahoj,
Grace, máš odpověď ![]() co marodi, doufám, že lepší??? Meggie, Tedík měl toto také, jen to měl snad na nule... kolem roku... dostal ribomunyl v nějakých intervalech a fakt se to tím nastartovalo, hodnoty pak byly ok a hlavně přestal marodit...tak přeju i u vás!!! Črod, copak ti ta kravka na poště provedla??? a ségra dobrý, t byl hodný pán... Ocean, však jo, však mi Boba milujeme, on se aspoň hodí víc do naši prdlé rodiny než pes gaučák... já jen, když má někdo pocit, že labrador je klidný pes... tak ne vždy ![]() |
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
Re: pěkný pátek25.1.2008 9:09:10
Ká´to, kde byly brýle??
Sysy :o(( Lízo, vítám na návštěvě - taky jsem chtěla radu stran dětí a práce, ale koukám, že tyto neposkytuješ ![]() moje děti zatím zdravé ![]() Oggi - ty jsi neuvěřitelná! kde bereš energii?? Grace, lyžování? Superrodičovsky hnáni stíhou jsme zakoupili čertovi výbavu (vloni jsme se na to vyprdli, neb nebyl sníh) - stál na lyžích jednou na zahradě a konec. Sjezdovka tu jela, ale byla dost ledovatá ... tak nevím. Holt se to naučí za rok, když nasněží třebaČarodějko, brácha ![]() |
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
pěkný pátek25.1.2008 8:29:32
přeju
![]() včera jsem si užila kultůry, byli jsme s manželem (ano, doletěl!) na recitálu paní Hegerové a bylo to moc pěkné ... Pak jsme ještě jeli pro děti a domů, tak jsem snad nevyspaná ještě víc než obvykle. Dráče je dnes doma, změna oproti stavu "bez" ... ![]() jdu zkusit dočíst u snídaně |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: Dotaz24.1.2008 22:59:42
Kukulo: Co Sajrajt, jak si stojí?
)))))))))))))))Checht...i Ty jedna... Niso, nevadí Ti, že se Tě ta nemrava ptá, jak Sajrajtovi stojí? Dyk říkám... prasačka jedna! )))Sirko, oki, se stromečkem teda vedeš!!!! ![]() Holky!!!! Dnes jsem měla na poště první kráááááááááááááávu!!! A moooc dobře si ji pamatuju a má u mě frajerka po prdeli! ))Ale včera mě teda potěšil jeden balíkář!!! Říkám mu: "Vy jste mi domů vezl balík, že?" (mi psal smsku Milan, že dorazil obr balík lega od Inish) A on: "No, já nevím, jak se jmenujete?" Já: "Čarodějka" On: "Joo, tak to jo... dával jsem ho doma Vašemu bráchovi!" )))))))))))))Hned jsem mu řekla, že ho miluju nejvíc na celým světě, páč "bratr" je můj syn! ) |
| 16.5Salám&Lajka14 | 5453 |
|
|
Dotaz24.1.2008 22:30:07
Nevím teda, jestli s tím některá máte zkušenosti, ale nechce se mi zakládat fórum... třeba tu někdo nakukuje a bude "vědít".
Nechce se mi jezdit na Slovensko kvůli tý sterilizaci na přání, protože obecně doktorům nevěřím a zvlášť úplně cizím, byť by to dělali za prachy. Tak jsem přemýšlela, že bych si se svými zdravotními potížemi mohla požádat normálně tady, akorát bych ráda věděla, jak to u nás díky tomu debilnímu zákonu ze šedesátých let vlastně je. Jestli se sbíraj body za jednotlivý diagnózy jako u ID nebo prostě stačí vyjádření jednoho doktora, že je to ze zdravotních důvodů doporučeno? Načerno mi to asi nikdo neudělá, co? ![]() |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
kuk a DN24.1.2008 22:26:54
Hoj všem,
uf...tak dnes toho mám plný brejle ![]() Jsem hned po práci letěla ke kadeřnici na melíry, po cestě jsem 4 holkám dovezla TW zboží a u kadeřnice jsem byla od 16:30 do 21:10 na křesle!!! Já myslela, že mě už trefí! Nechtěl mi chytit nad ofinou melír...měla jsem tam asi 5x5 cm narezlej flek! Tak mi na to dala melír znovu a zas čekat.... a znovu to nechytlo!!! Tak nakonec to napotřetí obarvila na černo... je to sice ok, ale byla jsem tam 4 a půl hodiny! Tak jsem pak ještě třem kámoškám dovezla zboží a domů dorazila ve 21:30. Mazala jsem ke švagrový pro Mišáka a teď jsem dosedla k PC, odpovím na maily, kouknu na Hrdiny a jsem zralá jít spát! ))Grace, co balík? Dopátralas? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.