Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: Ahoj...24.1.2008 15:36:56
Ježišmarjá, jak mě ti puboši s.....
Doufám, že já je prudím aspoň stejně jako oni mě. Kuku, kdyby to byla práce, kam musím každý den od-do, tak o tom vůbec nepřemýšlím. zjišťuji, že mi ta moje práce chybí, že už bych chtěla být zase v procesu..ale když se podívám a poňuchňám s majdínkou, tak se mi zase od ní vlbec nechce......Lízo, pomoc, asi jsem rozpolcená osobnost. přidávám to asi podesáté ![]() |
| 16.5Salám&Lajka14 | 5453 |
|
|
Re: Ahoj...24.1.2008 15:18:16
Dneska mi zrovna vyprávěl P.B. moc hezkou historku o tom, jak šel na oční.
V kostce: "Vstal jsem v šest a šel na oční, protože je tam vždycky tři prdele lidí. Přijdu na oční patnáct minut po otevření ordinace, už je tam tři prdele lidí. Sedím hodinu, dvě, tři, otevře sestřička a říká - kdo je další? Já na to - já. Ona - a jste objednanej. Já - Nejsem. Ona - A co potřebujete? Já - teď už nic. Vstal jsem a odešel. Cestou se ke mně přidali ještě další tři chlapi se slovy ´Máš pravdu, Jindřichu, co my tu vlastně děláme?!." ![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Ahoj...24.1.2008 15:15:01
Fojtice přepošlu Ti foto z domova v obrýleném stavu, páč teď fakt neručím za to, jaké snímky bys obdržela :o))
Budu nechutně monotématická, ale bez potřebných diptrií jsem naprosto v řiti řiťoucí, je mi příšerně, jako řešení se nabízí zavřít oči, což jaksi nevytváří potřebný dojem pracovní aktivity. Naštěstí tu šéf není. |
| Fojtice | 52961 |
|
|
Re: Ahoj...24.1.2008 15:03:45
KÁŤO, I JÁ CHCI VIDĚT TVŮJ ÚLOVEK! SKORO JSI TRUMFLA MŮJ LOŇSKÝ ZA 90
![]() Kukulo, jsem ráda, že se ti ta hnusná krční mrcha vyhla! Páč čeho je moc, toho je moc. Stromeček jsme odstrojili minulý víkend. Stál pěkně za domem, neopadaný. Po vzlétnutí v místním vichru a ulétnutí 100 metrů vstříc silnici skončil rozsekáním na polínka. Omlouvám se za svoje krátké výpady, jen se vždy mihnu kolem, letmo dočtu a zase mizím. Ale všechny vás zdravím ![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Ahoj...24.1.2008 14:46:05
Marťo - to by od vás bylo velmi ohleduplné!!!!! Díky
Lízo - pokud vím, tak právě u labradorů se v posledních letech psychické problémy objevují, naše MVDra říkala, že se setkává s bázlivými psy, u kterých tato vlastnost vzápětí vede k agresivitě. Je to pro plemeno netypické, leč údajně poměrně rozšířené. Tak buď vlastně ráda, že u vás je to jiná dg. ![]() ad péče o Miladu - myslíš jako, že stačí povzbudivé slovo, tři Diazepamy a jeden Neurol? ![]() Kuku - kéž by, hlava mě bolí jako čert(doufám, že se v závěru ne ), jak tady do toho zírám, jsem si nemyslela, že to bude tak náročný.![]() |
| 16.5Salám&Lajka14 | 5453 |
|
|
Re: Ahoj...24.1.2008 14:39:59
Kukulo,
juž tam máš RE! :o) |
| Kukula* | 28272 |
|
|
Re: Ahoj...24.1.2008 14:37:55
Oggi, kdybych měla ještě k Hadicím miminko, tak bych do práce nešla. Práci, školu a pětiletý děti snad ještě zvládnu - jo a ještě manžela, že jo.
Ale s miminem? No to ani omylem!Lízo, pobavilo mě spojení "blbýho psa a manžela". Monty, zase odpověď. Káťo, jsem zvědavá, kde že ty brýle najdeš! Předpokládám, že budou založený někde na stránce mezi budováním hmoty tricepsu a jídelníčkem mistryně světa v bodyfitness. ;-) Pokus o přidání č. 7!!! |
| Líza | 17721 |
|
|
Re: Ahoj...24.1.2008 14:05:14
To je celkem nenáročná péče
![]() |
| Líza | 17721 |
|
|
Re: Ahoj...24.1.2008 13:55:06
Milado
)), já jsem tu jen na návštěvě ;-)Ne ní to Jack Russel. Je to labrador, klidný a snadno cvičitelný pes k dětem ![]() |
| Marťa11 | 8076 |
Re: Ahoj...24.1.2008 13:53:22
Milado, to je děsný, ty jsi fakt chudák... a děti také
![]() já bych se z toho cvokla... ale teď tady je na cvoky odborník, tak aspoň tak ![]() právě jsem se hrozně přejdela... porč to dělám, když vím, že mi je pak zle? Káťo, máme psát pro tebe větším písmem? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.