| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 65000  [Dalších 64200 >>]
Nisa 31554

Re: Ahoj...

24.1.2008 9:52:44
Kukulo a taky Thomas Alva Edison:-)

Sajrajt, jó to je sajrajt:-(
Kukula* 28272

Ahoj...

24.1.2008 9:40:03
Sirko, :-) nutíte klienty, aby vám pod něj dávali dárečky - celoročně?

Niso, tak to už jste s Jennifer Aniston dvě! Aspoň vím, co můžu od Hadic čekat, že... Například, koho si přivedou do baráku - z B.Pitta sice na větvi nejsem, ale nejvošklivější taky není. Co Sajrajt, jak si stojí?
:-D

Grace, gratulace k zahození dalších nechtěných kg!!!

Káťo, co na brejle přidělat takovou tu pískací škatulku? ;-) Mmch., proč sis operativně nenasadila čočky?

Monty, vítej v klubu choler!
Sirka 34493

Re: Grace

24.1.2008 9:25:48
Stojí tam po celé roky.
Sirka 34493

24.1.2008 9:23:25
Čarodějko, sorry, ale my máme v práci stromeček už 5 let. Je to stromeček asi 30cm vysoký a patří mé babičce. Ještě než jsem měla Hani jsem si ho jednou půjčila na firemní besídku. :-o
....a jak se loni šiknul. ;-)) Stojí na stole určeném pro přijímání návštěv. :-)
Káťa,2 kluci 2562

24.1.2008 8:57:11
Tak to mi nebudete věřit, co si mi zas dneska přihodilo.
Že už nejsem nejmladší, s tím jsem vcelku smířená, ale že to se mnou půjde takhle z kopce, to jsem si fakt nemyslela.
Dneska ráno jsem totiž nenašla svoje vlastní brýle. Lítala jsem po bytě, adrenalin mi stříkal i z uší, děti oblečený, škola se blížila a brejle nikde.
Nakonec jsem odjela bez nich.
Doufám teda, že jsem dítě vysadila před správnou školou. Pak jsem u našich nabrala taťku a umístila ho za volant, takže T. do školky a mě do práce odvezl už on.
Psát můžu po slepu (dokud mi bude sloužit ruka), ale jak budu koukat do textů v originále..... :o((((
Je mi jasný, že v důchodovém věku si budu ráno pracně vzpomínat, jak se vůbec jmenuju, brejle budu muset mít v každý místnosti troje, abych aspoň nějaký našla a netroufám si odhadnout, jak na tom budou jiné části mého chátrajícího těla. ;((
je vám jasný, že to po sobě nečtu?? :o)) případné chyby omluvte

Erži - na oslavu dorazíme, můj "drahýtatínek" pobere děti, vyzvedne mě v práci a doveze na místo konání.
16.5Salám&Lajka14 5453

Tak jsem

24.1.2008 8:54:54
po dvou dnech služebky doma, neboť synek kašle jak jehně. :o(
Ach jo.
Nisa 31554

24.1.2008 8:22:03
Hadice maj narozky stejnej den jako já!!!
Čarodějka... 29409

Grace

23.1.2008 23:23:00
NEZAPOMEŇ MĚ ZÍTRA PROZVONIT, AT ZJISTÍME, KDE JE BALÍK....

DN
Čarodějka... 29409

Re: středa

23.1.2008 23:22:06
Karavelko,
hele... nejčerstvější info je, že budou tyto vyřazeny z nového katalogu!
Mají být nahrazeny jinými, novými, snad i prý dražšími...tak nevím.
Možnost objednat ještě tyto je asi do 6tého či 7 mého týdne tohoto roku. . . . .

Káťa,2 kluci 2562

Re: středa

23.1.2008 22:10:19
Kuku, Lelo - zaregistrovala jsem váš zájem o moje nové botky - foto máte na mailu :o))
zbytek dočtu zítra v práci, už mi upadává ruka a musím dopsat překlad
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 65000  [Dalších 64200 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.