Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nisa | 31554 |
|
|
Re: Ahoj...24.1.2008 9:52:44
Kukulo a taky Thomas Alva Edison
![]() Sajrajt, jó to je sajrajt:-( |
| Kukula* | 28272 |
|
|
Ahoj...24.1.2008 9:40:03
Sirko,
nutíte klienty, aby vám pod něj dávali dárečky - celoročně? Niso, tak to už jste s Jennifer Aniston dvě! Aspoň vím, co můžu od Hadic čekat, že... Například, koho si přivedou do baráku - z B.Pitta sice na větvi nejsem, ale nejvošklivější taky není. Co Sajrajt, jak si stojí? ![]() Grace, gratulace k zahození dalších nechtěných kg!!! Káťo, co na brejle přidělat takovou tu pískací škatulku? ;-) Mmch., proč sis operativně nenasadila čočky? Monty, vítej v klubu choler! |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: Grace24.1.2008 9:25:48
Stojí tam po celé roky.
|
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: Grace24.1.2008 9:23:25
Čarodějko, sorry, ale my máme v práci stromeček už 5 let. Je to stromeček asi 30cm vysoký a patří mé babičce. Ještě než jsem měla Hani jsem si ho jednou půjčila na firemní besídku. :-o
....a jak se loni šiknul. ;-)) Stojí na stole určeném pro přijímání návštěv. ![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Grace24.1.2008 8:57:11
Tak to mi nebudete věřit, co si mi zas dneska přihodilo.
Že už nejsem nejmladší, s tím jsem vcelku smířená, ale že to se mnou půjde takhle z kopce, to jsem si fakt nemyslela. Dneska ráno jsem totiž nenašla svoje vlastní brýle. Lítala jsem po bytě, adrenalin mi stříkal i z uší, děti oblečený, škola se blížila a brejle nikde. Nakonec jsem odjela bez nich. Doufám teda, že jsem dítě vysadila před správnou školou. Pak jsem u našich nabrala taťku a umístila ho za volant, takže T. do školky a mě do práce odvezl už on. Psát můžu po slepu (dokud mi bude sloužit ruka), ale jak budu koukat do textů v originále..... :o(((( Je mi jasný, že v důchodovém věku si budu ráno pracně vzpomínat, jak se vůbec jmenuju, brejle budu muset mít v každý místnosti troje, abych aspoň nějaký našla a netroufám si odhadnout, jak na tom budou jiné části mého chátrajícího těla. ![]() je vám jasný, že to po sobě nečtu?? :o)) případné chyby omluvte Erži - na oslavu dorazíme, můj "drahýtatínek" pobere děti, vyzvedne mě v práci a doveze na místo konání. |
| 16.5Salám&Lajka14 | 5453 |
|
|
Tak jsem24.1.2008 8:54:54
po dvou dnech služebky doma, neboť synek kašle jak jehně. :o(
Ach jo. |
| Nisa | 31554 |
|
|
Re: Grace24.1.2008 8:22:03
Hadice maj narozky stejnej den jako já!!!
|
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Grace23.1.2008 23:23:00
NEZAPOMEŇ MĚ ZÍTRA PROZVONIT, AT ZJISTÍME, KDE JE BALÍK....
DN |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: středa23.1.2008 23:22:06
Karavelko,
hele... nejčerstvější info je, že budou tyto vyřazeny z nového katalogu! Mají být nahrazeny jinými, novými, snad i prý dražšími...tak nevím. Možnost objednat ještě tyto je asi do 6tého či 7 mého týdne tohoto roku. . . . . |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: středa23.1.2008 22:10:19
Kuku, Lelo - zaregistrovala jsem váš zájem o moje nové botky - foto máte na mailu :o))
zbytek dočtu zítra v práci, už mi upadává ruka a musím dopsat překlad |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.