Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Karavela | 53687 |
|
|
Re: středa23.1.2008 21:57:37
Čarodějko, dneska jsem dokonale využila mrazákovky, nezůstal ani kousek volnej - španělský ptáčky, pečeně, všechno spolkly a přitom jsem na tebe intenzivně myslela:- ) Nebudou zas někdy v nabídce??
|
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: středa23.1.2008 21:54:27
Tsche..... by mě zajímalo, jestli měl někdo stromeček tak dlouho, jako loni já
![]() Jsem ho totiž nějak zapomněla od kluků z pokojíku uklidit, tak jsem ho na letošní vánoce ani nemusela vytahovat ![]() Stojí jim na poličce už rok a kus ![]() |
| Karavela | 53687 |
|
|
Re: středa23.1.2008 21:47:48
Sirko, varianta Oceanky je správně. Ale bacha, někdy se situace může zvrtnout a prarodič může nabízet na kulturní zážitek i oděvy podle vlastního vkusu. Co nabízet, přímo nutit.
Stromeček zrovna dneska jeden aktivní prarodič s pyromanskou úchylkou slavnostně spálil :- )) |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: středa23.1.2008 21:46:17
Jj, Ocean, musela to být taková rána, žes to slyšela až tam u Vás
![]() Kukulo, ufff...tak jsem ráda, že nemáš angínu, neb pak už bych Ti musela fakt jet osobně vyoperovat mandle! ![]() Ad hubnutí: Tak já vždy od PO - PÁ dám dolů 2 kila.... a za víkend do pondělního rána mám zas 1,5 kg nahoře! Nechápu.... ![]() Vím, vím, ten obídek u babi a nějakej ten kus koláče odpo ke kávě, ale stejně... Dělá to hodně i to, že o víkendu dlouho dopo chrním, tudíž už nedám těch x jídel po třech hodinách a mám ten den celej rozhozenej! Nejvíc mě sere, že jak mi o vánocích luplo v těch zádech, že to stále nemám ok, tak vůbec nemůžu chodit cvičit! Uvidíme, jestli to už půjdě příští týden... chjo... Ale jinak se cítím super, až na to, že mi hrozně padají kalhoty a na WC si rifle stahuju normiš jak tepláky, ani nerozepínám, jen pásek, bez kterého nemůžu udělat ani krok, neboť by mi ty rifle spadly ke kotníkům! ![]() Mišák i Míla mají stále oba horečky... je to na prdel.. :-( |
| elindra | 28290 |
|
|
Re: středa23.1.2008 21:15:32
Sirko, není zač
![]() Grace, prima, mám pro Toni nějaký trička. |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: středa23.1.2008 21:11:00
Elindro
))))děkuji za ![]() To je přesně on ;-) |
| Grace | 35716 |
|
|
Re: středa23.1.2008 21:02:24
Eli ahóóóójjjj!!! To bude tím, že jsem dnes k obědu zdlábla 10 dkg chilli papriček
)))) Dnes jsem dala aquaaerobic a teď večer ještě pillates a bolí mě celý člověk :-( ach jo, nějak jsem vypadla z formy.Rozhodli jsme se, že na hory pojedem až v sobotu ráno, tak doufám, že se s váma aspoň na chvilku v pátek uvidím! Stromeček jsme letos poprvé odstrojovali v souladu s tradicí, obvykle tu trůní až do března. |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: středa23.1.2008 21:02:22
Ocean, tak nějak jsem si to představovala
![]() |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: středa23.1.2008 20:59:00
Ahoj Eli, chci
))Grace, jsi dobrá!!!!!! |
| Ocean | 28569 |
|
|
Re: středa23.1.2008 20:56:53
Sirko,nechci Tě házet z5 do deprese,ale má to vypadat asi takto:
babička(u nás dědeček) si odveze děti v pátek v 16h aby mohli v sobotu dopol jít na JÍ(u nás jím) zakoupené divadlo či koncet.děti se vraci v neděli po o ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.