| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 65000  [Dalších 64180 >>]
elindra 28290

Re: středa

23.1.2008 20:56:13
Ahoj ahoj z jeskyně, vlčáci zatím jen výhružně vrčej.

Radiožurnál - naprostá trága :( Moje kamarádka tam dělá a teď dělá něco jinýho, a taky kvůli tomu nemohla na ty hory, ale to by bylo nejmenší. Ráda a hodně jsem ho poslouchala i když hudební dramaturgie byla strašidelná, nicméně to, co se děje teď se vymyká... Mojí tetičku vyhodili a Pawlowská tam místo ní propaguje knihy o sobě a tvrdí že je spisovatelka ;(( No a vůbec... Výborná... no prostě je to smutný.

Stromeček jsme v neděli házeli z okna, japonští turisté fotili jak o život :-)

Grace, takže tys shodila 2 a já nejmíň 5 nabrala ;(( Hlavně mi neříkejte, že je to tou pekárnou na chleba, co jsem dostala od Ježíška...

Jo! To jsem chtěla napsat, asi mám po Šímově dětství, v pondělí mi říká: mami, řekni mi pravdu, ale fakt pravdu. Já: no? On: ty dárky pod stromeček, kdo je tam dává? Ježíšek nebo ty s tátou? ;((;(( Jsem to zamluvila, ale je to asi v čudu.

Sirko, chceš poslat citron mailem? :-)
Sirka 34493

23.1.2008 20:52:01
Jsem k večeru zjistila, že mi chybí do omáčky citron, tak volám Sirkoňovi, aby mi ho koupil a on tisíc otázek a důvodů, jak mu znepřijemním život tím, že on koupí jeden žlutý plod.
Po 2h strávených v Globusu, odtáhnutí tun jídla, vymrazeném mrazáku (někdo ho nechal přes noc otevřený), hraní si s Haníkem a skorouvařeném jídle, jsem si dovolila podotknout, že to, že díky citronu přijde o hodinu později je mi srdečně fuk, protože tak jako tak už bude hani spát. Pak jsem si říkala, že jsem zbytečně pěnila a zavolala jsem mu, ať se na to vyprdne a na ten citron se vykašle a teď zapnu ICQ a on stejně v práci. Se na to můžu .... ;-)))
Meggie . 26180

23.1.2008 20:45:11
Tak stromeček už je pryč, po letech jsem měla živý,už jsem zapomněla jak rychle opadává!

Kukulo, zlatá viróza! :-) Máš vzkaz na icq.

Grace, další dvě kila? Jak to děláš? :-)

Mary bych docela brala, budu se muset po nějaký podívat!

Sirka 34493

23.1.2008 20:44:35
Kukulo, jsem rudá. Stromek do května, prooooč???? Asi neřekneš, co? :-)

Když jsem byla malá, měli jsme jednou stromeček do dubna. Já si to nepamatuji, ale máma to přidává jako historku k lepšímu. ;-)

MMch, mám strašně moc hodnou maminku, ale i ona má své mouchy, jsem zjistila. Chce jít s Hani do divadla a to znamená, že mám zjistit, co hrají (nenašla jsem to divadlo na netu, tak jsem tam jela se podívat s Hani tramvají a měli zavřeno), kdy, koupit nebo alespoň zarezervovat lístky, přivézt k ní Haničku nebo lépe dovézt je před divadlo a pak už to zvládnou samy. Není něco špatně?? :-))
Když jsem to vylíčila mámě, tak jí to vůbec nepřišlo vtipný, nechápu.
Kukula* 28272

23.1.2008 20:36:40
My ho většinou máme do narozenin Hadic, což bude 11.2. Ale tento rok je za tím něco víc, tož jsem zvědavá v jaký bude náš stromek kol května formě... ;-)

Ocean, u nás to spíš znamenalo asi toto: Z práce jsem přijel dřív - na prd, večeři jsem udělal, s dětmi jsem si pohrál, do postele je uložil, tož teď se zase hejbej ty! :-) Ovšem rozkatilo ho nejspíš to, že jsem měla po koupeli ležet v pelesti, kterou mi láskyplně připravil u TV a já se vycapila k PC. ;-) Ale Mary-ana bych brala. To zas teda jako jó!!!

Lelo, díky. Jo a Angin-Heel S doma mám. Nepomohlo.

Ach jo. Moje dcera není noumáuní! Právě za mnou přišla a řekla mi, že má mrtvé dítě a v ruce svírala časem značně omšelou Lálu, kterou se jala křísit... Kupodivu marně. Auuuuuuuuu... Za chvíli to u nás bude jak u Monty.
Sirka 34493

23.1.2008 20:31:38
Holahoj,

my taky máme stromeček a jmelí a zvonečky. Živý stromeček jsme už zlikvidovali, ale mám tu u počítače asi půlmetrový umělý a zrovna jsem si ho rozsvítila. :-)

Uvařila jsem, či upekla hovězí pečeni na víně, k tomu popíjím červené (né tu krabici, kterou jsem použila na vaření) a Kukulo, mám tu i pidilahvinku čínského švestkového, jdu na něj. :-)

Je mi lépe, alespoń psychycky. Fyzicky jsem po 2h nákupu a vaření v pr..., ale mám vygumovanej mozek :-)))))

V noci se mi již podruhé zdálo, že seznamuji exe s Haníkem, tak asi z toho byly ty ranní depice.
Ocean 28569

23.1.2008 20:31:18
mno já stromeček odstrojila 25.12 v noci ~j~
jsem si představila,jak přijedem po 3týdnech z hor a v prostřed obyváku bude stát opaducha a bez milosti šel
Lela, čert a malinkej drak 9322

Re: Stromeček

23.1.2008 20:28:12
Kukulo, blahopřeji k viroze :-)
však já ti nechtěla nic nutit, jen když jsi psala, že tě děsí x-tá angína, tak mi napadlo, že by nebylo od věci to zkusit ;)
Ocean 28569

23.1.2008 20:26:26
Kuku,máte doma Mary? to je ta dobrá duše,co jí člověk řekne:šla šla,obstarala děti,domácnost,přinesla mi litr vína, nadýchané větrníky,ustlala mi vysoko pod hlavou a hlavně-byla potichu a moc za to nežádala ,jasný? :-D

tu taky hledám.akorát máme s Kapitánem spor.On chce JI a já JEHO
Lela, čert a malinkej drak 9322

Re: Stromeček

23.1.2008 20:26:23
stromeček máme taky, líbí se nám i dětem :-) Ale už opadává, budeme ho muset o víkendu zrušit - to topení odspoda mu nesvědčí :(
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 65000  [Dalších 64180 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.