Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ocean | 28569 |
|
|
Re: středa23.1.2008 20:24:55
Kuku,máte doma Mary? to je ta dobrá duše,co jí člověk řekne:šla šla,obstarala děti,domácnost,přinesla mi litr vína, nadýchané větrníky,ustlala mi vysoko pod hlavou a hlavně-byla potichu a moc za to nežádala ,jasný?
![]() |
| Simča, dcery *1988 a 1997 | 3201 |
|
|
Stromeček23.1.2008 20:23:11
ANO, máme ho doma, neopadává, chová se slušně, tak ho nechávám stát.... popravdě kdyby bylo po mém, tak je dávno pryč, ale Simoň ho miluje a chce ho alespoň do svých narozenin (24.1.), ale raději déle.... Nejméně do konce ledna bude, pak ho dám nekompromisně pryč....
S. |
| Kukula* | 28272 |
|
|
Re: středa23.1.2008 20:16:22
Káťo, tak já jsem si zase říkala, co že ta Elina blbne a touží po vlčákovi.
...jo a gratuluji k úžasné koupi! Co mi poslat fotečku Tvého úlovku? Čarodějko, jsem ráda, že jsi ráda! ;-) Chudák Mišák - hned mu kup nějakou pěknou hračku a tunu čokolády! ![]() Poslouchám Classic FM, Vltavu. Při učení Mezzo v Tv. Radiožurnál - přiznávám, že mně nejvíc vadí Výborná, takže ani nevím, co se tam děje... Příběh flekatýho magora. Dnes jsem šla třikrát k Dr. :-O Poprvé jsem šla s Hadicema k jejich doktorovi (viróza, viróza) a pak jsme měla jít hned vedle k mý (AQM akorát dorazil a čekal s dětma v cukrárně) - vymluvila jsem se, že tam je moc lidí (4) a že se mi nechce čekat. Pak jsme šli z nákupu a AQM mi říká, ať si tam zajdu teď, že tam bude míň lidí. V půlce cesty jsem se otočila a valila zase domů. Potkala jsem je ještě u dveří a dostala záchvat kašle, že jsem málem vyplivla duši. Načež mi AQM řekl, že mám recht, že to je prd a že je lepší počkat, až se budu plazit v horečkách. Tak jsem doma usoudila, že má pravdu a statečně šla, potřetí. Jak mě doktorka uviděla, tak řekla soucitně: "To snad nééééé." Až mi ji bylo líto s jakým strachem se mi koukala do krku, během vteřiny se ovšem rozzářila a zcela šťastně mi oznámila, že mám virózu. Tralala. Já se fakt děsně bála, že to bude čtvrtá angína... Tralalala. Tímto děkuji všem, kdo jste se mnou tu svini zaháněli. Lelo, já nejsem proti ROZUMNÝMU užívání homeopatie. Ale sobě raději naordinuji čaje a ovoce. ;-) Sirko, spojením "jsem z něj na švestku" a "čínská medicína" jasně dostávám jediný možný východisko! Čínské švestkové víno!!! ![]() Mmch., máte taky ještě někdo doma vánoční stromeček? ![]() Právě okolo mě prošel AQM se slovy: "Neměla by někdo dát dětem medicínu?" :DDDDD |
| Ocean | 28569 |
|
|
Re: Hoj :-)23.1.2008 20:13:22
Simčo,já byla loni na silvestra za jeptišku a letos za vězenkyni(svého muže ,checht)
Čarod uff to musel být šutr,co ti spad ze srdce,což? myslela jsem na TebeMilado,já neznám obětavější matku,než jsi Ty-měli by Ti pomalu předat diplom pro vystudované učitelství prvního stupně ![]() Erži,mno vidíš,tos mi připoměla,že by nebyl marný kurz vaření u toho despoty a sympaťáka v jednom, Gordona Ramsaye ![]() mě vadí,že už na ČRO1 neslyším známé,kultivované hlasy. ale jsou tam nasáčkovaný takový Výborný a Pawlovský.Doprčic.já nechci celý dopoledne poslouchat rádobyvtipnýho Krause,co má pocit,že má na všechno patent.búú sebrali mi hračkúú |
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
Re: Hoj :-)23.1.2008 20:06:58
Simčo, děkujeme
Pozdrav Áže i od nás! Pamatuju si, že jsem šla jednou za mochomůrku červenou - máti mi vyrobila takový poklop na hlavu s puntíky a měla jsem k tomu bílé tričko, punčocháče a sukýnku a "jarmilky" - jakože noha s tou "sukénkou" - ![]() |
| Simča, dcery *1988 a 1997 | 3201 |
|
|
Hoj :-)23.1.2008 19:39:31
BEKO - samozřejmě, že pamatuji - v sobotu byla okolo 13. hodiny hra, v neděli před 14. hodinou pohádka. My jsme na tu dobu připravovali oběd a celá rodina seděla, kousala a poslouchala
. A ještě si pamatuji, že pokud byla pohádka v češtině, byla hra slovensky a naopak.... Ale není to zase tak dávno - starší dcera má letos 20 a když byla malá, tak jsem jí pohádky a některé hry natáčela na kazety, nalepila bílou polepku a na tu výtvarně pojala název pohádky a ona si mohla poslouchat pohádku podle svého výběru i když ještě neuměla číst . A večerníček v rozhlase se jmenoval Hajaja...... Také jsme poslouchali a nejen na chatě .ČARODĚJKO - marodinec doma ti tedy nezávidím, hlavně ať taky něco nelapneš, aby jsi hned nemarodila.... Jinak je krásné, že se ti v práci tak líbí.... LELO - Áža zdraví Čerta a Draka (ten chce jít určitě za draka, co? ) a chce poradit, za co má jít ona. Už jsme vyčerpaly takové ty tradiční možnosti, jako pes, kočka, žabka, beruška, princezna, víla, Indiánka a čarodějka. Co dál???????Zatím zdraví, marodům přeji rychlé uzdravení a jejich matkám velikou trpělivost a pevné nervy..... |
|
|
Re: středa23.1.2008 19:31:27
jo a čert dneska přišel s tím, že na karneval chce jít za čerta
![]() |
|
|
Re: středa23.1.2008 19:30:37
Ocean, gratuluji ti! Dráče je zatím také pětidenní a už teď se děsím toho, jak mu vysvětlím, že do školky půjde až zase za měsíc ... dnes se mi tam, když jsem pro něj přišla, sesul a volal "maminko, já chci být ještě tady" - učitelky vypadaly šokovaně, ale čert dělal to samé - teď mi napadá, že to asi vypadá, že je doma týrám
![]() hm, tak já jsem zvědavá, jestli ze mne taky bude příživnice ... uvidíme, čemu bude šéf nakloněn plný pracovní úvazek si představit nedokážu ...Káťo, boty za 98??? ha? hm, tak já se ještě žádného kurzu nezúčastnila ![]() Čarodějko, Mišákovi brzké uzdravení! měla jsem tu dnes kamarádku, tak jsem si užila společenského života - a zítra jdu za kultůrou ... och ![]() |
|
|
Re: středa23.1.2008 19:20:19
ještě, že nemám vlčáka
![]() Beko, i já to pamatuju - nedělní pohádky existují dodnes ![]() |
| Karavela | 53687 |
|
|
Re: středa23.1.2008 18:42:07
Já to pochopila:- )
uá, ty zkratky jsou pro mně španělská vesnice, zdá se, že nic neponecháváte náhodě! Tak teď nevím, jak to dopadne se mnou, když mam ty vlčáky dva.. třeba se napřed servou, kterej z nich mě sežere :- ) Sirko, doufám, že už je Ti líp !! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.