| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 65000  [Dalších 64160 >>]
Karavela 53687

Re: středa

23.1.2008 18:31:01
Při nedělních pohádkách jsem vila věnce z pampelišek a fialek... a večer Kolotoč.. teď trávím většinu nedělí na stadiónu z reklamy na tu drahou syrovátku :- )))))

Milado, já myslím, že zrovna tady se nijak obhajovat nemusíš, všichni víme, jak to u vás povětšinou vypadá. A výraz "příživnice" se mi moc nelíbí, nějak ve mně pořád vyvolává komunistický doby, kdy i slečny z Jalty musely mít v občance razítko zaměstnavatele:- (
Marťa11 8076

23.1.2008 18:20:27
ahoj :-)
Milado, doufám, že jsem se tě včera nedotkla??? já si fakt nemyslím, že jsi příživník :-D:-D:-D, já se fakt jen ptala, protože nevím, jak to funguje..., protože já jsem zaměstnaná a nevím jak to je, když nejsi... mně teď bude stačit že si budu muset zvolit délku MD, tedy já vím, že chci dvouletou ale já ty úřady fakt nemám ráda, takže pro mě je bojovka vyřídit i toto...
učit doma podle mě může jen blázen, myslím, že dřív nebo později se musí rodič či dítko zbláznit... pokud to jde, ať do školy chodí.. aspoň trochu...
pani jedna 6505

23.1.2008 16:48:47
Oggi, to mě těěěší:o)) to bývalo moc fajn....
pani jedna 6505

23.1.2008 16:48:04
co to Čarod? Baterka? Nebo nějakej jinej zádrhel?
A co ta choroba, pořád ještě horečka? Ať to rychle přejde...
Oggová 34603

23.1.2008 16:47:09
Beko, já to taky pamatuju.....~j~
pani jedna 6505

23.1.2008 16:46:26
:o) rozhlasové hry - to mi připomnělo nedělní poobědovou pohádku v rozhlase a pak taky ´večerníčky´v rádiu o prázdninách na chatě...asi tak před 150ti lety~j~ pamatujete to někdo, nebo jsem jen já taková vykopávka?

Sirko, tvoje zkušenosti nemám, ale přeci by sis nenechala zkazit prašánek a azuro?
Čarodějka... 29409

23.1.2008 16:41:00
Kolik je v Egyptě, mi je celkem šumák, ale že mi zas nestartuje auto, to mě docela sere! :-)))

Hoj bando,
tak jdu jen na skok, Mišák hoří jak pětník, tak mu jdu vrazit Nurofen a jdeme dát Carcassone.

Dnes jsem se v práci od rána od teď jen šklebila. Fakt jsme se nasmáli, samý srandičky, lidi primaa, zákazníci se bavili, no pohodička! :-)

A pro Kukulu a Ocean:
Ufffffffffff........... spadl mi kámen ze srdce! :-D (Vy-víte-proč!)
R^R^R^R^R^R^R^R^
Káťa,2 kluci 2562

23.1.2008 14:58:31
V Egyptě je 12 stupňů - no brrrrrrrrrrrr!!!! To lituju všechny, co si vyjeli za sluníčkem.
Erzika
  • 

23.1.2008 14:26:24
..se mi nic nechce.

Já v sobotu prošvihnu "Kurz vaření - vegetariánská thajská a indická kuchyně", búúúú.
Kurzy miluju: mám třeba kurz Pletení košíků, Slaměných ošatek, Respektovat a být respektován...

Zkuste místo RŽ Vltavu!
Miluji jejich rozhlasové hry.
Posloucháme v autě, s dětmi ráno....v práci jsou naštěstí vybraní fajnšmekři na hudbu a momentálně nám tu zpívá Edith Piaf.
Marťa11 8076

23.1.2008 14:11:42
RŽ... poslouchám jen v autě aje mi to vcelku jednu... ale nemusím Výbornou :-©, navíc se s ní potkávám ve školce...
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 65000  [Dalších 64160 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.