Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marťa11 | 8076 |
středa23.1.2008 14:10:39
ahoj
![]() Eli, ahoj... super, že to se školou vypadá dobře, Š. je šikula!!! Beko, tobě gratuluju ke slyšícímu dítku!!! Sirko, tobě přeju, ať si užiješ dovču!!! a EX já neporadím, naštěstí nemám zkušenosti s bývalým voly... Oceán, kurzy jsou také dobré a myslím, že s vašim životním stylem se ani žádnou práci nepokoušej hledat... a neříkej mi, že tě holčičky zlobí? ![]() ![]() ![]() u mě nic nového... byla jsem cvičit a plavat, pak si dala prima oběd... prostě náročné dopoledne , za chvilku jedu s Tedíkem na tenis...T je v Egyptě a kromě toho, že tam je hnusné golfové hřiště, hotel, přesto, že to je nová 5hvězda také nic moc, navíc hnusně vaří... a ještě tam je jen asi 12 stupňů, ale i tak se hoši (pánská jízda) baví... nemocem zmar!!! angínám obzvlášť!!! ![]() ![]() ![]() |
| Grace | 35716 |
|
|
Re: Re:23.1.2008 14:09:01
Ocean odpověď
![]() Beko, gratuluju k slyšícímu dítku, to vám musel spadnout kámen ze srdce. Kukulo, angína to NENÍ!!! Nějak moc nestíhám, práce mě zavalila a navíc jsem měla už nějakou dobu blbou náladu, že nehubnu ač se snažím a dnes jsem rozjásaná, protože mám zase o 2 kg méně!!! jupíííííí.... Sirko, NEDEPKUJ!!!! Na exMANŽU se vys.., současný MANŽA to tu zvládne s přehledem a DOVČA Tě určitě dostane do lepší nálady. Dost Ti závidím, azuro, prázdné kopce.... |
| Fojtice | 52961 |
|
|
Re: Re:23.1.2008 13:13:56
Ocean, zrovna jsem se dívala na záznam rozhovoru s divou Bárou v Dobrém ránu. Velmi povedená taškařice! Doporučuju neznalým shlédnout na youtube (pokud se prokoušete hromadou parodií).
Přemýšlím, jak se dostat na Apaluchu. Zkusím zřejmě zatnout zuby i oči s výrazem trpícího otroka a po vzoru Hira se teleportuju ![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Re:23.1.2008 13:04:45
Ahááááá fuj tajbl to je představa
To mě fakt nenapadlo, asi i proto, že si myslím, že normální pes něco takového za normálních okolností neudělá.RŽ neposlouchám, páč v kanclu máme rádio, který "umí" právě jenom tu hrůznou stanici, kde je skoro celej den Asterová - z toho naprosto kvetu!!! |
| Ocean | 28569 |
|
|
Re: Re:23.1.2008 12:40:43
Káťo,to je přeci noční můra každýho poustevníka,že na jako mrtvole bude hodovat vlastní pes
co říkáte na změny na RŽ? kruci tohle bylo moje oblíbený rádio,v autě jsem neposlouchala nic jinýho a teď je z toho Frekvence1 hadra |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Re:23.1.2008 11:16:28
Sirko - hodně sil a pevné nervy!!!
mmch proč ne vlčáka???? asi si sedím na vedení ![]() |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: Re:23.1.2008 11:15:11
Eli, ale pro jistotu, NEPOŘIZUJ SI DOMU VLČÁKA.
|
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: Re:23.1.2008 11:13:18
hOLKY, DÍKY
)) mOC MĚ vAŠE (CAPS)soucítění potěšilo a hrabu se z depky. Už je to lepší.Elindro, zarůstáš vousem??? Však to je hu Tebe (Vás feministek) celkem normální. ;-))) Ahooooj |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Re:23.1.2008 11:11:54
Foto vousaté Elindry očekávám obratem v albu :o))
Jsem našena neb jsem si právě zcela náhodou koupila (řečeno slovy slovutné Kukuly) VE SLEVICI boty za neuvěřitelných 98,- kč (ano, devadesátosm!!!) Tyto ovšem vyžadují jarní počasí, tak doufám, že u nás v nížinách už o sníh nezakopnu. Ocean, Lelo - den, kdy jsem dala OBĚ děti do školky, by jeden z nejšťastnějších (ne-li dokonce nejšťastnější). Nic se nevyrovná pocitu, když se vracíte domů do PRÁZDNÉHO bytu (domu)! ad práce - jak já jsem ráda, že mám práci, která zohledňuje školu, školku kroužky a fakt, že o prázdninách mi děti nikdo nehlídá. |
| elindra | 28290 |
|
|
Re: Re:23.1.2008 10:45:04
Baf!
Sirko, kašli na toho chudáka! Ale chápu, že tě to trápí ![]() Dovči si hezky užij ![]() Káťo, prima zprávy! Holky, díky za pozdravy, jsem fakt poustevnice, už zarůstám vousem atd. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.