| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 65000  [Dalších 64150 >>]
Marťa11 8076

středa

23.1.2008 14:10:39
ahoj :-)

Eli, ahoj... super, že to se školou vypadá dobře, Š. je šikula!!!

Beko, tobě gratuluju ke slyšícímu dítku!!!

Sirko, tobě přeju, ať si užiješ dovču!!! a EX já neporadím, naštěstí nemám zkušenosti s bývalým voly...

Oceán, kurzy jsou také dobré :-) a myslím, že s vašim životním stylem se ani žádnou práci nepokoušej hledat... a neříkej mi, že tě holčičky zlobí? :-D:-D:-D

u mě nic nového... byla jsem cvičit a plavat, pak si dala prima oběd... prostě náročné dopoledne R^, za chvilku jedu s Tedíkem na tenis...

T je v Egyptě a kromě toho, že tam je hnusné golfové hřiště, hotel, přesto, že to je nová 5hvězda také nic moc, navíc hnusně vaří... a ještě tam je jen asi 12 stupňů, ale i tak se hoši (pánská jízda) baví...

nemocem zmar!!! angínám obzvlášť!!! :-©:-©~j~
Grace 35716

Re: Re:

23.1.2008 14:09:01
Ocean odpověď :-)

Beko, gratuluju k slyšícímu dítku, to vám musel spadnout kámen ze srdce.

Kukulo, angína to NENÍ!!!

Nějak moc nestíhám, práce mě zavalila a navíc jsem měla už nějakou dobu blbou náladu, že nehubnu ač se snažím a dnes jsem rozjásaná, protože mám zase o 2 kg méně!!! jupíííííí....

Sirko, NEDEPKUJ!!!! Na exMANŽU se vys.., současný MANŽA to tu zvládne s přehledem a DOVČA Tě určitě dostane do lepší nálady. Dost Ti závidím, azuro, prázdné kopce....
Fojtice 52961

23.1.2008 13:13:56
Ocean, zrovna jsem se dívala na záznam rozhovoru s divou Bárou v Dobrém ránu. Velmi povedená taškařice! Doporučuju neznalým shlédnout na youtube (pokud se prokoušete hromadou parodií).

Přemýšlím, jak se dostat na Apaluchu. Zkusím zřejmě zatnout zuby i oči s výrazem trpícího otroka a po vzoru Hira se teleportuju ;)
Káťa,2 kluci 2562

23.1.2008 13:04:45
Ahááááá fuj tajbl to je představa :-© To mě fakt nenapadlo, asi i proto, že si myslím, že normální pes něco takového za normálních okolností neudělá.
RŽ neposlouchám, páč v kanclu máme rádio, který "umí" právě jenom tu hrůznou stanici, kde je skoro celej den Asterová - z toho naprosto kvetu!!!
Ocean 28569

23.1.2008 12:40:43
Káťo,to je přeci noční můra každýho poustevníka,že na jako mrtvole bude hodovat vlastní pes ;)

co říkáte na změny na RŽ?
kruci tohle bylo moje oblíbený rádio,v autě jsem neposlouchala nic jinýho a teď je z toho Frekvence1 hadra
Káťa,2 kluci 2562

23.1.2008 11:16:28
Sirko - hodně sil a pevné nervy!!!

mmch proč ne vlčáka???? asi si sedím na vedení:(
Sirka 34493

23.1.2008 11:15:11
Eli, ale pro jistotu, NEPOŘIZUJ SI DOMU VLČÁKA.
Sirka 34493

23.1.2008 11:13:18
hOLKY, DÍKY :-))) mOC MĚ vAŠE (CAPS)soucítění potěšilo a hrabu se z depky. Už je to lepší.

Elindro, zarůstáš vousem??? Však to je hu Tebe (Vás feministek) celkem normální. ;-))) Ahooooj
Káťa,2 kluci 2562

23.1.2008 11:11:54
Foto vousaté Elindry očekávám obratem v albu :o))

Jsem našena neb jsem si právě zcela náhodou koupila (řečeno slovy slovutné Kukuly) VE SLEVICI boty za neuvěřitelných 98,- kč (ano, devadesátosm!!!)
Tyto ovšem vyžadují jarní počasí, tak doufám, že u nás v nížinách už o sníh nezakopnu.

Ocean, Lelo - den, kdy jsem dala OBĚ děti do školky, by jeden z nejšťastnějších (ne-li dokonce nejšťastnější). Nic se nevyrovná pocitu, když se vracíte domů do PRÁZDNÉHO bytu (domu)!

ad práce - jak já jsem ráda, že mám práci, která zohledňuje školu, školku kroužky a fakt, že o prázdninách mi děti nikdo nehlídá.
elindra 28290

23.1.2008 10:45:04
Baf!

Sirko, kašli na toho chudáka! Ale chápu, že tě to trápí ;((
Dovči si hezky užij ;)

Káťo, prima zprávy!

Holky, díky za pozdravy, jsem fakt poustevnice, už zarůstám vousem atd.
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 65000  [Dalších 64150 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.