Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ocean | 28569 |
|
|
Re:23.1.2008 10:28:30
hoj ženy,
Káťo,prima zpráva Lelo,vím jak ti je Amy začala taky tento týden chodit do školky,zatím na 5dnů v měsíci do třídy pro děti 2-3roky.1 učitelka,1 asistentka 6 dětí ve třídě,zmákla to s přehledem.A nejvíc byla odvázaná z toho,že po o dostala svačinu,kterou vždycky záviděla ségře Čarodějko,přeju klukům,ať jsou brzo ok Grace mail Milado,já se taky hlásím k příživnicím ! příští rok za mě bude ZP platit Kapitán.Na své původní místo nastoupit nechci,nemůžu(hrají 30 představení do měsíce,tz.každý večer v trapu:-O )a takové místo,kde by zohlednili hurikánovou sezónu,lyžařskou sezónu,prázdniny,kroužky a nemoce dětí ještě nebylo vynalezeno -alespoň ne v mém oboru ![]() mno ale asi se ze mě stane profesionální vymetačka kurzú teď mi začíná kurz respektování,domlouvám si kineziologii a ve výhledu muzikoterapii checht.Akorát na svou starší jsem pořád krátká.Ta mě dokáže rozběsnit kurz nekurz a tyhle vědomosti mi to jen ztěžují,ponivač mám chuť po ní skočit,vyplesknout ji a od plic si ulevit a už nemůžu ![]() Sirko,užij si hory,vypláchni si mozek a zmetka nech,ať se užere sám .. jak píše Kukula.dokonalá dovča bez manži a mimiska a já dodávám,nalož se do bazku,že Marťo ![]() |
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
Re: Čarod23.1.2008 9:57:49
Kukulo, ty jsi proti homeo? Zrovna tudle mi paní magistra v lékárně vyprávěla, jak její dítě mělo v podstatě nonstop angínu asi 2 roky a pak zkusila homeo (starý skeptik, fungovat to nemůže, ale snad neublíží, a co kdyby ...) - a pomohlo to
![]() já jsem taky racionální až běda, ale něco na tom je ![]() |
|
|
Re: Čarod23.1.2008 9:55:26
Sirko, já bych tě taky ráda nějak potěšila, ale nevím jak
chjo.... co zobat třezalku? nedá se to srovnat, ale já byla taky s nervama na podzim úplně v řiti a myslím, že mi to pak bylo víc jedno - nebo jsem tomu aspoň věřila a měla ten pocit |
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: Čarod23.1.2008 9:47:28
Sirko, naprosto tě chápu.....
Neočekáváš od exe nic dobrého a stejně tě vždycky překvapí, jakej je to hajzl, co? Jj, to znám......Ogg se vždykcy divil, říkal, vždyť víš jakej je, tak proč tě to tak dostává.....No to nevím, ale vykolejená jsem z něj byla vždycky ![]() ![]() Ja su tak šťastné, že už se s ním nemusím vůbec vídat!!!!!!! Přeju, ať to u vás dopadne taky tak! dovolenou si užij na maximum a na z...a se v...r ![]() ![]() |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: Čarod23.1.2008 9:44:31
Kukulo, angínu určitě nemáš, to je jasný.
Jo, je to těžký asi tak, jako když Ti někdo řekne, že nesmíš myslet na růžového slona. :-( Je to sráč zmrdanej nebo zmrd zasranej. Jsem z něj na švestku. Asi se půjdu oddat čínské medicíně, aby mi vyčistili tělo i ducha. |
| Kukula* | 28272 |
|
|
Re: Čarod23.1.2008 9:30:51
Beko, taky fajn zpráva! Tak ať to vydrží!
|
| Kukula* | 28272 |
|
|
Re: Čarod23.1.2008 9:29:00
Káťo, skvělé zprávy!!!
Elindro, ahoj! Ráda Tě vidím, poustevnice bezinternetová. Snad hovada pohnou Abych se nenudila, tak jsme už nemocné všechny tři. Děti mají rýmu a kašel a já jsem si diagnostikovala "něcojakochřipku" a dělám, že angína neexistuje. Tak uvidím, co na to dnes poví povolanější osoba v bílém plášti. (Ne, psychiatra nemyslím.) Jeno, já to věděla! Před nebo za, bar tam prostě byl. ;-) Sirko, zkus se zamyslet nad tím, že Ty už víš co čekat a jeho chování ovlivnit nemůžeš a nemá cenu se takto trápit. Asi je to těžké, ale neužít si kvůli debilnímu ex takovou krásnou DOVČU bez MANŽI, by bylo vážně škoda... ;-) |
|
|
Re: Čarod23.1.2008 9:21:27
všechny zdravím,
obě děti opět v zařízení, posnídala jsem a jdu něco udělat do práce, večer jsem byla nějak duchem mimo A ani teď se mi nechce, nejradši bych spala ... co nadělám Beko, te´d nevím, zda jsem ti gratulovala ke slyšícímu dítěti - asi ne, tak tak činím! obkládání zídek jsem nezvládla, až najdeme repráky, pustím si to z archivu. Káťo, k diagnoze - bolest nevystřeluje, nic si tam nenahmatám ani nejsou patrné nějaké změny (nateklé, zarudlé nebo cokoliv jiného než obvykle) ... bolí to i v klidu, víceméně pořád. ne nějak dramaticky, ale vím o tom Polly, pevné nervy do stěhování! Ahoj Elindro! |
|
|
Re: Čarod23.1.2008 9:12:13
Káťo, tak to je super!!! Přeju, ať je to už pořád jen OK
![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Čarod23.1.2008 8:50:42
Ani mně ne!!
Ráno jsem absolvovala s oběma očkování proti encefalitidě, u MUDry jsme museli bejt brzo, takže tady teď lehce hledám svou identitu, která po ránu není z nejsvěžejších. Ale mám dobrou zprávu - kamarádka má všechny vyšetření OK a zítra jde domů!!!!!! Nechám vás všechny nominovat na Nobelovu cenu za "držení čehokoliv"!!!!! JSTE ÚŽASNÝ A FUNGUJE TO!!!!!!! ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.