Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| pani jedna | 6505 |
Re: Čarod23.1.2008 8:29:14
Nazdárek,
dík všem za palce a následné gratulace, fakt jsem si oddechla:o) Čarod - ta otázka byla spíš řečnická, je vždycky super mít chlapa, pro kterého tak, jak jsi, jsi právě akorát, to je jasný:o) uááááááá, se mi nechce makat ![]() |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: Čarod23.1.2008 8:09:44
Ahoj holky, všechny Vás moc zdravím
![]() Beko, gratuluji!!!! To je štěstí )))Ahoj Elíííííííí ))))Jinak se omlouvám, nestíhám už ani číst. V pátek jedu směr Francie Tignes (Marťo díky) na týden lyžování bez dítěte a manžela. Asi bych se měla těšit, ale já mám tak černý myšlenky z toho soudu, že bych nejradši byla pořád se Sirkoněm a Haníkem. Zdávaj se mi strašné sny. Doufám, že mě to přejde a že to bude brzy ![]() V práci je toho moc a už i šéfové dospěli k názoru, že mě trochu zavalili prací a že se to opravdu nedá normálně stihnout do 2 měsíců natož do týdne v polovičním pracovním úvazku. Uf Byla jsem pochválena, to mě vzpružilo, že si mé práce cení. ![]() Už se tu moc neukážu, tak se tu mějte a v dobrém na mě vzpomínejte. |
| Šipka | 5800 |
|
|
Re: Čarod22.1.2008 20:57:05
jak není?? co není?? ty to máš a já nee????
) |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: Čarod22.1.2008 20:56:12
Ano,
přesně tak ![]() |
| Šipka | 5800 |
|
|
Re: Čarod22.1.2008 20:54:51
jak není?? co není?? ty to máš a já nee????
) |
| Meggie . | 26180 |
|
|
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 20:39:08
Ahoj Eli, ráda Tě vidím aspoň na chvilku!
Beko, super, že se sluch vylepšil! Marťo, takhle to mít s prací by se mi taky líbilo, to je ideální! Čarodějko, přeju ať jsou kluci brzo zdraví! Milado, to je pech! :-( Lelo, máš chvíli klid a hned přemýšlíš o disertační práci? To jsi teda dobrá! Já bych spíš přemýšlela, kde si dám šlofíka! ![]() Polly, ať máte stěhování co nejrychleji z krku! |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 20:26:48
Ahóóój Elííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chybíš mi tady!!!! Moc! Moc!! Moc!! |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: Čarod22.1.2008 20:25:42
Šipičko,
oupelně přesně nevím, co to je, ale myslím, že JÁ to mám.... leč v prodeji to není ![]() Myslíme obě toto: ![]() |
| elindra | 28290 |
|
|
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 20:06:50
ahoj ženy a dívky, MM někam šel a nechal tady počítač, tak se ozývám... Je to krušnej život bez netu
a čumím jak puk co se to tu stalo :-O Nestíhám nic dočíst a nevím, kdy zas budu muset vyklidit pole, chtěla jsem vás moc pozdravit a říct, jak mi chybíte!Zápis dopadl asi dobře, jistotu budeme mít v pátek, ale paní ředitelka z naší školky mě dneska uklidnila a ona má dobré zdroje. Bojím se, že už se nechytnu, určitě se tady stalo mnoho úžasných věcí a já nic nevím! Dle nadpisu ale vidím, že jste na mě ještě nazapomněly a to mě moc těší. Hory byly děsný, bylo málo sněhu a nějak se letos sešla mizerná parta, nebudu to radši popisovat, mohla bych být xenofóbní a je fakt, že někteří moraváci nemusí bejt úplně špatný ![]() Počítač je stále v zajetí laxních servisáků, kteří objednali novej disk až dnes (hovada) takže nejdřív za tejden. Možná se mi zas někdy podaří se s váma spojit... vzpomínejte v dobrém a spěte sladce :) |
| Šipka | 5800 |
|
|
Čarod22.1.2008 20:02:32
Tvůj oblíbený Tupperman se ptá: máš tvořítko na pelmeně?
)Vím, že je prostě bááááječný..... DDDD |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.