Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 19:56:10
Beko,
s tím chlapem...asi víš štěstí, páč nevím, jak bych snesla, kdyby mi chlap omílal o hubu, že jsem tlustá jak ropucha! )))A gratuluji k slyšícímu kindérovi ![]() Kukulo, Akorát moje mladší zvíře .....? ...tak by mě zajímalo, kdo z KM ví, která ze těch dvou muruněk to vlastně je ![]() Bo já to teda nikdy nevím . . . . checht.. Jeno, njn, to máš recht.... oprav sprchu a já najím )) |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Lazaret22.1.2008 19:44:49
Sousedka mi dnes vyzvedla Míšu v 15 h. ze MŠ a dovedla mi ho do práce. Jen přišel, tak brečel a brečel, tak mi bylo jasný, že něco nehraje.
A taky že jo... byl rozpálenej jak pětník! Tak jsem ho jen odvezla domů, kde je nemocnej Milan (a Standa marodí u našich ve Špindlu!!) , tomu jsem ho předala mezi dveřma, jela do města koupit bráchovi dárek k svátku a už jsem na náměstí nenastartovala auto! ))Musela jsem volat švagrový, ať přijede, naložila mě, odvezla na Tupperware pro zboží a dát objednávku, pak na nákup do Lidlu a Plusu a pak jsme jely pro auto. To se už umoudřilo, tak naštěstí nastartovalo. Jsem přilítla domů, dala péct kuře, vařím guláš a pórkovku, aby měli kluci zítra co jíst...protože je musím nechat doma samotné a mazat do práce.. Chjo.. jdu Vás bleskově dočíst ![]() |
| JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) | 7549 |
|
|
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 17:08:24
Čarod, až tak? Hele, ale zas když budeš něco potřebovat, můžeš mu říct, že když to pro Tebe udělá, necháš se pozvat na kalorickou večeři
![]() Kukulo - za barem? No, dalo by se to tak říct ![]() Školník nás vyhodil v devět a my ještě potřebovaly dodělávat, tak jsme šly do vinárny a zeptaly se, jestli jim nebude vadit, když si tam rozděláme notebooky (každá měla svoje poznámky ve svym), já budu mít na klíně spícího Kildu a neudem pít víno, páč jsme byly všechny autem... Takže před barem ![]() Ale výborně jsme se pobavily a když jsem to dnes říkala učce ze školky, tak říkala, ať jí příště zavoláme, že se ráda zúčastní a pomůže ![]() Dnes u nás bylo jedno dítko na předčasnym zápisu (budou někde pryč), tak jsem s nim prošla vše podstatný, v poznámkách mám, že pozná písmena a začíná je spojovat, slyší, čim začínaj slova, má představu o množství a číslech asi do dvou set, asi do dvaceti sčítá zpaměti a vejš si pomáhá manipulací kamínkama, má dobrou protorovou představivost, orientaci v čase, motoriku, soustředění, hned se se mnou bez problémů ochotně bavilo bez jakýchkoli obav či trémy atd. jen kresba byla slabší... a maminka říkala, že jí v MŠ doporučujou odklad :-o |
| Marťa11 | 8076 |
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 16:28:56
aha... já právě nevím, jak to je, takže se fakt ptám...
ten pracák vím, že tak dělá bohužel hodně lidí, já tohle zneužívání nemám ráda, ale prostě to tak lidi dělají, tak jsem to vypsala jako možnost... navíc, dokud budeme takhle nastavený "sociální stát", tak pracák lidi zneužívat budou... jen jsem právě myslela, jestli by se ti nevyplatilo tedy zrušit to co za tebe stát platí, platit si to sama a sehnat nějakou práci na doma... kámoška se evidovala na pracáku, řekla, že chce práci na půl úvazku a nejépe doma a dostala docela dost nabídek, ažjsem byla překvapena... dostala tedy i hafo nabídek na klasický půl úvazek chodit do práce... |
| Karavela | 53687 |
|
|
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 16:16:33
Já vim, Milado, Tobě by se stejně nejvíc vyplatilo domácí vzdělávání, ach jo
|
| Marťa11 | 8076 |
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 16:16:01
jo, ale ty na děti pak něco dostáváš, ne? pokud by si se příspěvku vzdala, tak si můžeš vydělávat jak chceš, ne?
jak je to normálně? když prostě je dítě starší 4 let, tak já buď budu dál doma a budu si všechno platit nebo půjdu do práce nebo se přihlásím na pracák a "jako budu shánět práci"... ale už nic nedostává, ne? |
| Lída,3 kluci a holka | 25285 |
|
|
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 16:13:31
Marťo, já se těch toboganů a podobně bojím natolik, že tam prostě nevlezu.
Plavat jo, to problém není, ale na tohle musejí s někým jiným. |
| pani jedna | 6505 |
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 16:13:05
:o) já do aquaparku jedině kvůli výřivkám a podobně, tobogány nemusím a mám co dělat, abych nedávala najevo před dítkem, že se bojím
...tak že Kolín je pro mě ideální a do Čestlic kouknu ze zvědavosti |
| Marťa11 | 8076 |
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 16:07:18
Lído, tak já také urvaná z too nejsem, já chodím plavat hrozně ráda, ale jdu plavat sama a fakt plavu... ale kvůli tedíkovi se prostě překonám... i když na atrakce vysílám raději toma, protože kluky to baví... mě moc ne a ještě se často bojím
![]() |
| Marťa11 | 8076 |
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 16:05:16
Milado, proč si nemůžeš přivydělat? asi se ptám blbě, ale myslela jsem, že tohle omezený ničím není???
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.