| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 65000  [Dalších 64110 >>]
Karavela 53687

Re: Všechny Vás zdraví Elindra

22.1.2008 16:04:30
Jj, aspoň mi říkali, že je to na celej rok, chlapec tam tráví jednu hodinu do týdne před angličtinou, když je zdravej teda...

Tak já pro změnu zase načerno pracovala - s druhým dítětem někdo na mně vytáhl nějaký předpisy jakože povinná mateřská kolem porodu asi 6 neděl - pro mě to tenkrát ovšem znamenalo poloviční příjem a to bychom se jaksi asi pásli.
Lída,3 kluci a holka 25285

22.1.2008 16:04:24
Marťo, pro mě je to spíš trochu výmluva, proč tam nepůjdu ;) Ostatně pro mě je akvapark vyhazování peněz, na dotyčné atrakce mě nikdo nedostane, leda násilím ~j~
Lída,3 kluci a holka 25285

22.1.2008 15:59:55
My momentálně za družinu platíme 200 za měsíc, pololetně. Rv
Marťa11 8076

22.1.2008 15:59:14
Lído, ono z té původní toho moc nzbylo, tam právě byl problém, že tam cosi nedodrželi, takže se to hodně rozebralo a stavělo znovu...
navíc, já bych se daleko více bála bydlet v paneláku... tam se rozkradlo kde co, ve stavbě není co tam má být a nikdo neví, kdy to spadne... každá máme svoje fobie :-D:-D:-D
pani jedna 6505

22.1.2008 15:55:01
to zlepšení - to je vám něco neuvěřitelnýho, prostě zase úplně normálně slyší, ufff....ha - doufám, že to nezakřiknu
Káťa,2 kluci 2562

22.1.2008 15:54:49
My platíme za družinu cca 350 na čtvrt roku.
Káva???? hmmm za chvíli odevzdám dítko na skoky a na jednu zaskočím, v úterý chodím obvykle na kávu s mým taťkou, kterej mi R. na skoky vozí, abych nemusela z města pro něj a zase zpět. Taťka má návštěvu kavárny jako důležitou kulturní akci ;)
Karavela 53687

22.1.2008 15:51:41
Jj, Beko, máš naprostou pravdu, proto do komentářů většinou už ani nechodím:- ))

Někde dole čtu o zlepšení sluchu, to je dobře!!!
pani jedna 6505

22.1.2008 15:51:14
Karavelo - kávička, normálně jsi mě navnadila (i když to nebyl odkaz pro mě:o)) a jdu si jednu udělat...

Milado nerozčiluj se, to jsou tak zbytečné debaty, jako by snad někdo v nich mohl mít patent na nejsprávnější pohled na věc... ty děláš jak nejlíp v dané situaci můžeš a na ostatní se vykašli
pani jedna 6505

22.1.2008 15:49:40
Karavelo - kávička, normálně jsi mě navnadila (i když to nebyl odkaz pro mě:o)) a jdu si jednu udělat...

Milado nerozčiluj se, to jsou tak zbytečné debaty, jako by snad někdo v nich mohl mít patent na nejsprávnější pohled na věc... ty děláš jak nejlíp v dané situaci můžeš a na ostatní se vykašli
Karavela 53687

22.1.2008 15:41:53
No a tady jedna zpráva pro Eli:

http://ekonomika.idnes.cz/obrazem-starbucks-otevrel-prvni-kavarnu-v-cesku-f6d-/ekonomika.asp?c=A080122_062039_ekonomika_spi

a od února bude jeden i v Palladiu:- )
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 65000  [Dalších 64110 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.