| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 65000  [Dalších 64100 >>]
Karavela 53687

Re: Všechny Vás zdraví Elindra

22.1.2008 15:38:06
Jo družinu jsme platili 300 na celej rok.
Karavela 53687

22.1.2008 15:36:31
Lído, případná poznámka, konstrukci pamatuju ještě z dob, kdy jsme bydleli na JM!

Milado, tak já znam minimálně mou vlastní maminku, ta si nakonec taky po revoluci platila ZP a pak asi nějak plynule přešla do předčasnýho důchodu nebo co... rozhodně si pamatuju, že byla víc doma než v procesu

Já měla štěstí, že jsem narazila na osvíceného zaměstnavatele, zrovna na vánočním večírku se mluvilo o tom, kolik budoucích maminek je v kanceláři v současné době a jak se zajistí mikrojesle v nových prostorách. Je skvělý, že konečně možnosti jsou, já když čekala první dítě pro změnu neznala nikoho, kdo by na mateřskou nešel...
Káťa,2 kluci 2562

22.1.2008 15:25:52
Milado - jasně, tím spíš, že kdyby to nevyžadovaly okolnosti, tak by sis život asi zařídila jinak. Ony kdyby si ty "autorky" s tebou na pár týdnů vyměnily místo, mluvily by hnedle jinak.

Lído :o))))

Marťo - to je ono, já pracuju - tak nějak přiměřeně - vím, že kdybych nezvládala kolem děti atd., tak můžu práci omezit nebo nechat plavat a rodinná kasa se z toho kácet nebude, nebyla by to to pro ni žádná super zeštíhlovací dietka :o)) Na druhou stranu, mám ale svoji práci ráda, potěší mě, že mám nějaký "svoje" peníze a vlastní seberealizaci. Do nějakýho osmihodinovýho chomoutu by mě ale nedostali.... k tomu by mě musely donutit jen závažné okolnosti!!
Lída,3 kluci a holka 25285

22.1.2008 15:10:22
Holky, já bych se do těch Čestlic možná i bála, až to dostaví... když vidím, jak tam ta konstrukce řadu let stojí a tiše si rezaví... :(
Marťa11 8076

22.1.2008 15:08:26
Káťo, jo... ještě tak 7 - 8 týdnů... cítím se v pohodě, vlastně mi jen břicho pekáží, když se obouvá a tak, ale jinak se cítím tak nějak normálně... tak snad to ještě vydrží... ví, že na konci už je to jen funění a na to se netěším...

v Ecco, kdo máte rádi, už mají boty jaro-léto... koupila jsem Tedíkovi i sobě, na co čekat že, když se mi tak moc hodí :-)

práce... tak já pracuju více-méně pořád, ale vždy jen podle toho, kolik mi stačí sil a času k Tedíkovi, práce je pro m vždy na 2.místě ... naštěstí to vyhovuje firmě i mně a mohu hodně dělat jen s počítačem i doma... ale do práce jako takové, jako někam chodit "na osmičku" bych nechtěla ještě dlouho, dlouho... prostě se mi nechce řešit co když je dítě nemocné apod. ... prostě když okolnosti dovolí, dělám víc i v kanclu, když ne, tak méně nebo vůbec... ale chápu, že málokdo má takovou pracovní možnost za relativně dobré prachy... já jsem před Tedíkem byla v práci od nevidím do nevidím, takže zatím čerpám ze zkušeností a kontaktů a je to výhodné pro obě strany...
popravdě bych se nechtěla víc vázat ani až budou děti ve škole... pořád mám nějak pocit, že v práci mi nic neuteče, ale u dětí ano... takže nebuduju kariéru, spíš teď vypomáhám, nestojí na mě žádný projekt, jako jen na mě, takže si to fakt řídm sama...
ale tohle je dané podmínkami v rodině, také tím, jak to komu vyhovuje, finanční situací, dětmi atd. ... to se nedá říct, tak je to správné a tak to má být... někdo ani moc na výběr nemá...

Káťa,2 kluci 2562

22.1.2008 14:49:32
Marťo - ty máš velikost naprosto adekvátní!!!!! mmch už se to krátí, což???? Podle toho, co píšeš (cvičení, bazén....) jsi v pohodě, ne??

Milado - buď v klidu, já znám ve svém nejbližším okolí minimálně jednu takovou matku - její dítko krasobruslí, což je jaksi pro rodiče "full-time job". Takže ta do práce rozhodně nechodí a několik (spoustu) let ani chodit nebude. Kdo za ní platí ZP, netuším.
Já si myslím, že tohle je každého věc - někdo je do toho nucen okolnostmi, jiný vlastní volbou. A je kravina někoho odsuzovat.
Já na MD jako takový (jako že bych nepracovala) nikdy nebyla - když nepočítám 14 dnů, když se děti narodily, ale je mi naprosto šumák, že někdo nepracuje vůbec třeba i několik let a nechybí mu to.
Marťa11 8076

22.1.2008 14:30:39
ahoj :-)
Káťo, tak Barrandov ani Letňany se snad ani aquaparkem nazývat nedají... prostě bazén s toogánem...
Babylon se mi líbí... ale asi fakt všední den
na Průhonice se také těším, ale zatím je to fakt stavba... to budeme mít kousek
Kolín neznám???
znám HK... to mi přijde docela fajn, ale zase v HK mají bazén doma naši, takže když jsme tam, tak Tedík jde 3x za den do bazku tam a jaksi do veřejného už nemáme potřebu

.........
velikost... já mám teď velkou :-)
Čarod... chlap si zvykne... hlavně, ať se cítíš ok ty!!!
pani jedna 6505

22.1.2008 14:22:22
nene, ještě nefungují, ale staví se tam o 106, tak to snad dospěje ke zdárnému konci, píšou, že snad už letos na jaře otevřou

jsme kousek od Prahy
Káťa,2 kluci 2562

22.1.2008 14:18:42
A Čestlice už fungujou?? Já myslela, že ještě ne?
Jste od Kolína směrem na Prahu, Poděbrady nebo na Pardubice??
pani jedna 6505

22.1.2008 14:12:11
no jo, my tam bláhově vyrazili o nevlídném víkendu a bylo to na houby, tak že u nás vede Kolín (ostatní ještě neznáme) no a možná někdy vyzkoušíme i Aquapark v Čestlicích...

fakt je, že v CaA mám i tu 36:o)

[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 65000  [Dalších 64100 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.