| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 65000  [Dalších 64090 >>]
Káťa,2 kluci 2562

Re: Všechny Vás zdraví Elindra

22.1.2008 13:12:25
Beko - Babylon je nejlepší ve všední den během školního roku, by tam byli jednou v květnu ve středu a v celým Babylonu náš bylo tak 30. Pak jednou o prázdninách a děs,běs.
ad bruslení, u nás bruslí jen 50 % rodiny a máme pod oknama rybník (do nedávna zamrzlej), takže bruslit jsme tam ještě nebyli.

ad velikosti - ono to není o čísle oblečení (ono co si budeme povídat, 38 u jedný firmy není totéž co 38 jinde - třeba CA má velikosti vysloveně velký), já myslím, že jde taky o stavbu kostry, symetrii apod. A v konečným důsledku je to vlastně jen "skořápka" :o))
pani jedna 6505

22.1.2008 13:02:40
...hmm a jedna skupina přesvědčuje druhou, že pravdu může mít přeci jen ona:o))

my jsme asi měli smůlu, v Babylonu bylo mraky lidí a připadalo mi to tam tak nějak málo čistý, zato Kolín byl tak akorát, nepřeplněný a prima teploučko, navíc to tam máme od nás asi tak půlku cesty než do Liberce a ještě jsme cestou, při silnici, objevili bezva hospodu:o))
Zkusili jste v Kolíně i bruslení? Nebo tam letos není?

38 je tlustá velikost? ...moje nejoblíbenější:-D
Káťa,2 kluci 2562

22.1.2008 12:58:14
Beko- super!!!! gratuluju ke slyšícímu dítku!!!!
já si u oběda početla diskuzi u článku o jeslích - klasika- bušej tam do sebe supermatky, co by nejradši byly doma s dětma po dobu docházky do ZŠ a pak ženský, který tvrděj, že někdo má holt potřebu pracovat, případně se nějak realizovat a tudíž dává děti na hlídání (jesle, chůvy apod.).

ad aquaparky - my Babylon můžem - já miluju tu saunu a ledovej bazének, vážně dokonalej!! I tobogány! Dobrej servis, zázemí pro děti.... Kolín máme u nosu, takže jsme tam často a pro děti je naprosto vyhovující (no a kvůli nim tam přece jezdíme :o).

ad chlapi a štíhlá linie - jedině dobře, že někomu se líběj hubený a jinýmu zas ne! MM je ten tip, že občas označí za "trochu při těle" jedince s konfekční velikostí 38. ;)
pani jedna 6505

22.1.2008 12:40:56
...a ještě se vám musim svěřit - dítko profukuje nosoušní cesty specielnim balonkem dle návodu a včera najednou povídá - jéé, mě prasklo v uchu...mami, nekřič na mě, já tě slyšim...hueréka:o) (tak že příčina je asi jasná, teď jen aby zlepšení bylo trvalého charakteru).
pani jedna 6505

22.1.2008 12:38:25
ahoj všem,
tak virózka u nás proběhla fofrem, dítko bez teplot jen se mi trochu ´vyblilo´z podoby a nyní, v téměř 6ti letech, váží 15,5kg...
a pak skočila na mě, bylo to super, s horečkou, dodnes se nemůžu pořádně najíst (je mi děsně těžko po minimu jídla) ale odtučňovací účinky bohužel veškeré žádné, chjo.

Čarod přemejšlím, máš-li to štěstí, nebo smůlu, že máš chlapa, který nerad vidí jak hubneš;)

Ad aquapark - já byla děsně zklamaná z Babylonu a naopak Kolín mě nadchnul

Lelo, stihla jsi obkládání zídek v TV? ...to je blaho, mít dopoledne pro sebe, co? Já si to takhle užila rok, než jsem šla do procesu a bylo to super:o)

a dál už nevim, tak pardon, a všem hlavně ať jste zdraví, mám pocit, že chorby řáděj jak divý
Polly... 33657

22.1.2008 12:02:19
Lelo, nestraš. Mirena je moje nejlepčejší kamarádka a možnost otěhotnění si naprosto nepřipouštím, to by děti byly rázem sirotci. Naštěstí z nosu nekrvácím...:)
Jsem s nemocnejma klukama druhej tejden doma, živoříme s pár věcma ve starém bytě, přesun do nového je plánován na sobotu. Drahoušci zřejmě pochopili, že jsem už poněkud "nášlapná" a tak od včerejška zloběj míň. :-o Nejdřív jsem myslela, že je jim opět zle, ale zdá se, že skutečně pochopili, že slina, co mi ukapává z úst a nepřítomný pohled, značí že jde do tuhého.
Nestíhám dočítat, tak Vás jen zdravím...

Nisa 31554

22.1.2008 12:01:35
Všechny Vás zdraví Elindra - jak dopadl zápis?

Káťo, no co, chvíli bys střílela od voka a pak by se z toho něco vyvrbilo:-)
Káťa,2 kluci 2562

22.1.2008 11:56:39
Lelo - tak to jsem fakt v koncích (Niso - díky za kompliment, ale tady máš hned důkaz, že by se to ASI poznalo :o)).
Kdyby to bylo v podpaží, tipovala bych na lymfatickou uzlinu, ale to bys asi nahmatala. Uzliny se zvětšují klidně při nějakém skrytém zánětu v těle, který se třeba v danou chvíli ještě nemusí nijak výrazně projevovat.
Je ta bolest tupá nebo někam vystřeluje? Bolí to i v klidu nebo jenom při nějakém pohybu? Celý den?? I v noci??
Kdyby to bylo na vnitřní straně ruky a šlo pouze o jednu ruku, mohlo by to být třeba nějaké poranění svalu nebo pojivové tkáně. U obou rukou to spíš vypadá na ty uzliny.....ale ty jsou zase uložené fakt spíš v podpaží.
Když se na to místo podíváš, je tam nějaký viditelný "defekt"??? Červená skvrna?? Pupínek??? Modřina?? Cokoliv...
Karavela 53687

22.1.2008 11:37:08
Lelo, tak tohle Kukula tak určitě potřebuje slyšet:- )) já teda takovýhle potíže mívám vždycky, když mi končí nebo začíná rýma:- )

Včera jsem zahlídla Medianu v TV, jak se jí asi daří?

U nás je nevalně - dva ze tří jsou doma s nějakou přiblblou virózou a mně je taky nějak divně
Lela, čert a malinkej drak 9322

22.1.2008 11:28:06
Kukulo, já bych to tipla jako Oggi (taky jsem to měla) :-) nebyla bys první ani poslední, kdo otěhotněl přes tělísko ... myslím, že i na této diskuzi je minimálně jedna statistická vyjímka :-D

Káťo, když jsi u těch diagnoz - bolí mě ruka na vnitřní straně kousek pod podpažím (nebo jak to popsat? - prostě zhruba v úrovni prsa); nateklý to není, když si tam mačkám, tak to taky nebolí nějak víc. Když nad tím hodně přemýšlím, tak mi někdy ráno přijde, že mě v tom samém místě bolí i druhá ruka ... Nic fyzicky namáhavého nedělám, že by to bylo namožený. Co to může být? Mám to mazat veralem?

Jedu do školky - dopoledne bylo úžasné :-D
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 65000  [Dalších 64090 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.