| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 65000  [Dalších 64080 >>]
Nisa 31554

Re: Všechny Vás zdraví Elindra

22.1.2008 11:19:59
Oggi, tak mi drž jedno místo, do Prahy se dostanu sama:-). Díky.

Káťo, jak si některý lidi kupujou diplomy na různý vysoký školy, tak ty kdybys sis koupila ten doktorskej, tak by to možná ani nikdo nepoznal:-)
Kukula* 28272

22.1.2008 11:18:50
Oggi, hezkej pokus. :-) Ale zatím tam bydlí Mirena, ne miminko. :-D Nejak nemám čas dojít si na vyndání...

Káťo, jj, jsem někde mezi nachlazením a angínou a stříkám si Bioparox. Děkuji za slevu! :-)

Oggová 34603

22.1.2008 11:02:04
Niso, určitě přes Prahu.

Kuku, krvácela jsem z nosu v těhu;).....
Káťa,2 kluci 2562

22.1.2008 11:00:23
uniklo mi "M" ve slově s RUTINEM
Káťa,2 kluci 2562

22.1.2008 10:59:07
Kuku*** - předpokládám, že v nemocnici Ti dělali z krve tolik vyšetření, že tím zjistili i výšku IQ a stav Tvého konta :o)) Tudíž by nepochybně na poruchy srážlivosti přišli.
Tak kontrolní otázky?
Hypertenze???? Trpíš na vysoký krevní tlak?? máte něco takového v rodinné anamnéze??
Jsi teď nemocná? nachlazení, chřipka atd???

Jinak radím zvýšit příjem vitaminu C - nejlépe C v kombinaci s rutine a hesperidinem (na posílení žilní stěny).

Spouští se ti krev sama o sebe -nebo třeba po vysmrkání, při rozrušení, zvýšené námaze?????

*** vzhledem k absenci titulu se na tyto rady nevztahuje nový zákon č. 261/2007 Sb o poplatcích za lékařskou péči:-D
Nisa 31554

22.1.2008 10:48:44
Oggi, přes který města - místa pojedeš? Můžu někam dojet vlakem....

Kukula* 28272

22.1.2008 10:35:02
Káťo, házej! Včera večer 2x a dnes už taky podruhý... A trvá to pokaždý kolem třiceti minut. :-(

Niso, doufám, že to upravím studeným za krk a na čelo a nějakým tím céčkem. Já na homeopatii moc nejsem. ;-)

Jste mi připomněly... Jeden můj bejvalej si přinesl z práce noťas a já na něm pařila karty - byl to rok 1994 a tohle byl novej kousek za těžký peníze. No a dotyčný kolem mě běhal a pořád mě poučoval, že ho nemám mít na klíně, aby se nepřehřál, když jsem ho dala na stůl, tak celej vyděšenej oddělával sklenici s pitím, aby se do něj nevylilo, atd... No a jednoho dne jsem slyšela z kuchyně děsnou ránu a nalezla jsem bědujícího milého, který zakopl o šňůru od nabíječky a noťase tím srazil ze stolu na zem. :-) Ta samá situace se pak opakoval i s mým exem. :-) Takže AQM je poučen a rady ohledně techniky mi raději neuděluje. :-)
Oggová 34603

Re: Oggi

22.1.2008 10:34:23
Již jsem, Lízo, četla....jsi skvělá, díky!
Líza 17721

Oggi

22.1.2008 10:30:36
Pardon, Oggi, mail.
Oggová 34603

22.1.2008 10:23:28
Niso, já jedu autem určitě.....a myslím, že by ses i vešla;) ale kde tě nabrat?
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 65000  [Dalších 64080 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.