Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 10:03:50
Jo, jo, takhle "chytrej" byl MM jednou taky a pak si SÁM omylem smazal děsně dlouhej a desně důležitej mail. Vzteky viděl rudě ještě tejden, páč to pochopitelně musel celý napsat znovu!!
To já aspoň měla viníka a mohla jsem prstem ukázat na někoho jinýho, než sama na sebe :o)) |
| Nisa | 31554 |
|
|
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 9:38:49
Kukulo na krvácení z nosu je homeopatikum Phosphorus.
Káťo, kdybys slyšela, jak se jevil, když se to stalo tobě, tak bys mu to přála . Povídal, že nechápe, že sis to průběžně neukládala a bla bla bla... No prostě se mu to vrátilo Ale líto mi mi ho bylo, to je pravda. Pak jsem si na tebe vzpomněla a hned jsem mu to omlátila o hlavu![]() Mám dotázek. Jak se pojede na apaluchu? Pojede někdo autem a vešla bych se k němu? |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 9:21:48
Hany - Ukrajina - týýýý vole!!!!! - by mě kleplo. Kamarád dělá finančního ředitele jedný obří firmy a na Ukrajině už jim zastřelili dva manažery!!!
UK je ovšem zkratka pro United Kingdom - to bych se asi nechala nalákat i s dětma!! Niso - chudák Sajrajt - já s ním teda soucítím, páč jsem byla vážně zralá na psychický kolaps. Kuku - krev z nosu, podruhý během krátký doby, sama od sebe??? mám házet do placu nějaký diagnózy??? :o)) ad včerejší výlet - shrnu to jednou větou "Kdybysme byli bývali raději jeli do Babylonu - no, i ten Kolín by byl 100x lepší!!!" |
| Kukula* | 28272 |
|
|
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 8:49:06
Čarodějko, chudák P. Ten musí trpět. ;-)
Lelo, raduji se s Tebou! Když jsem umístila obě děti do ústavu, uvědomila jsem si krásnou výhodou dvojčat. Jeno, po půlnoci? Tys změnila zaměstnání? Děláš snad za barem? :-O Včera jsme absolvovali synovcovu oslavu narozenin a bylo to moc fajn. Akorát moje mladší zvíře má šlinec pod krkem, jak když se snažilo oběsit a mně tekla krev z nosu. Jinak pohoda. Moc hezká výzdoba, dobrej dort, děti bavil kamarád převlečenej za šaška, diskoška jela v plným proudu... Je mi ovšem jasný, že skupina kol Doktora z hor šmíruje KM, neboť když jsem oznámila novinku ohledně práce, tak spíš jen dělali překvapený, než že by skutečně byli a nakonec přiznali, že už to věděli. Tož je to prohnaná banda šmírácká a nic víc. ;-) No a pro změnu mi už zase teče krev z nosu. Ach jo. |
| JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) | 7549 |
|
|
Re: Všechny Vás zdraví Elindra22.1.2008 6:35:32
Ahoj
Včera jsem z práce přišla po půlnoci a teď se tu snažim probrat... V práci chybí kolegyně, tak jem zvědavá jak budu v tomhle stavu stíhat za dva - tušení už mám :) |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Všechny Vás zdraví Elindra21.1.2008 22:33:15
A moc jí KM chybí! Stále je off :-(
DN všem.. |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: Dialog21.1.2008 22:06:49
Ehm, ale v jednom mu musím dát za pravdu...
Už "to" není to ono... Ani ty "zipíčkový" mikinky nejsou to co bývaly! ![]() Už tam chybí to, co se jemu líbilo nejvíc! ;-) |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: :o)))21.1.2008 22:04:05
Monty,
snad nejblíž je Aruba ![]() |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Dialog21.1.2008 22:03:31
Pája koukajíc na mě, jak se oblékám smutně pravil: "Kde jsou moje šestky????"
Já: Smích P: "Hm, nevím, co je Ti na tom k smíchu?" Já: "No nic, já nevím, co se ti nelíbí?" P: "Hele.... kolik máš na tý poště v trezoru? Už se na to chystej, ať máš na plastiku!!!" (smích) Já: (po navléknutí si riflí) "Ty, Pájo, já bych nutně potřebovala nový rifle!" P: (nevěřícně) "Cože???? A to jako proč????? Co se Ti nelíbí na těhlech???" Já: "Jsou mi strašně velký!" P: (doslova zařval) : "Tak se nažéééér!!!" ![]() Mno, ale mezi náma...co Vám mám říkat... Je to na hovno, když já bych ještě ráda dala dolů tak těch 8 kilo a one je už fakt nasranej! :-( Jemu se fakt líbila ta "tlustá" Čarod a je mu fuk, že teď mám o 12 kg míň a je mi fajn.... protože jemu se prostě nelíbí hubený holky! Chjo.... ![]() |
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: :o)))21.1.2008 21:59:29
Hany, gratuluji!!!
To je skvělá zpráva .Dífky, já se tak těším na Apaluchu s vámi.... a Ogg si to razí dom, končím |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.