| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 65000  [Dalších 64070 >>]
Káťa,2 kluci 2562

Re: Všechny Vás zdraví Elindra

22.1.2008 10:03:50
Jo, jo, takhle "chytrej" byl MM jednou taky a pak si SÁM omylem smazal děsně dlouhej a desně důležitej mail. Vzteky viděl rudě ještě tejden, páč to pochopitelně musel celý napsat znovu!!
To já aspoň měla viníka a mohla jsem prstem ukázat na někoho jinýho, než sama na sebe :o))
Nisa 31554

22.1.2008 9:38:49
Kukulo na krvácení z nosu je homeopatikum Phosphorus.

Káťo, kdybys slyšela, jak se jevil, když se to stalo tobě, tak bys mu to přála:-). Povídal, že nechápe, že sis to průběžně neukládala a bla bla bla... No prostě se mu to vrátilo:-) Ale líto mi mi ho bylo, to je pravda. Pak jsem si na tebe vzpomněla a hned jsem mu to omlátila o hlavu:-)

Mám dotázek. Jak se pojede na apaluchu? Pojede někdo autem a vešla bych se k němu?
Káťa,2 kluci 2562

22.1.2008 9:21:48
Hany - Ukrajina - týýýý vole!!!!! - by mě kleplo. Kamarád dělá finančního ředitele jedný obří firmy a na Ukrajině už jim zastřelili dva manažery!!!
UK je ovšem zkratka pro United Kingdom - to bych se asi nechala nalákat i s dětma!!

Niso - chudák Sajrajt - já s ním teda soucítím, páč jsem byla vážně zralá na psychický kolaps.

Kuku - krev z nosu, podruhý během krátký doby, sama od sebe??? mám házet do placu nějaký diagnózy??? :o))

ad včerejší výlet - shrnu to jednou větou "Kdybysme byli bývali raději jeli do Babylonu - no, i ten Kolín by byl 100x lepší!!!"
Kukula* 28272

22.1.2008 8:49:06
Čarodějko, chudák P. Ten musí trpět. ;-)

Lelo, raduji se s Tebou! Když jsem umístila obě děti do ústavu, uvědomila jsem si krásnou výhodou dvojčat.

Jeno, po půlnoci? Tys změnila zaměstnání? Děláš snad za barem? :-O

Včera jsme absolvovali synovcovu oslavu narozenin a bylo to moc fajn. Akorát moje mladší zvíře má šlinec pod krkem, jak když se snažilo oběsit a mně tekla krev z nosu. Jinak pohoda. Moc hezká výzdoba, dobrej dort, děti bavil kamarád převlečenej za šaška, diskoška jela v plným proudu...
Je mi ovšem jasný, že skupina kol Doktora z hor šmíruje KM, neboť když jsem oznámila novinku ohledně práce, tak spíš jen dělali překvapený, než že by skutečně byli a nakonec přiznali, že už to věděli. Tož je to prohnaná banda šmírácká a nic víc. ;-)

No a pro změnu mi už zase teče krev z nosu. Ach jo.

JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

22.1.2008 6:35:32
Ahoj
Včera jsem z práce přišla po půlnoci a teď se tu snažim probrat...
V práci chybí kolegyně, tak jem zvědavá jak budu v tomhle stavu stíhat za dva - tušení už mám :)
Čarodějka... 29409

Všechny Vás zdraví Elindra

21.1.2008 22:33:15
A moc jí KM chybí! Stále je off :-(

DN všem..
Čarodějka... 29409

Re: Dialog

21.1.2008 22:06:49
Ehm, ale v jednom mu musím dát za pravdu...
Už "to" není to ono...
Ani ty "zipíčkový" mikinky nejsou to co bývaly! :-D :-D :-D
Už tam chybí to, co se jemu líbilo nejvíc! ;-)
Čarodějka... 29409

Re: :o)))

21.1.2008 22:04:05
Monty,
snad nejblíž je Aruba :-)
Čarodějka... 29409

Dialog

21.1.2008 22:03:31
Pája koukajíc na mě, jak se oblékám smutně pravil: "Kde jsou moje šestky????"
Já: Smích
P: "Hm, nevím, co je Ti na tom k smíchu?"
Já: "No nic, já nevím, co se ti nelíbí?"
P: "Hele.... kolik máš na tý poště v trezoru? Už se na to chystej, ať máš na plastiku!!!" (smích)

Já: (po navléknutí si riflí) "Ty, Pájo, já bych nutně potřebovala nový rifle!"
P: (nevěřícně) "Cože???? A to jako proč????? Co se Ti nelíbí na těhlech???"
Já: "Jsou mi strašně velký!"
P: (doslova zařval) : "Tak se nažéééér!!!" :-D :-D :-D

Mno,
ale mezi náma...co Vám mám říkat...
Je to na hovno, když já bych ještě ráda dala dolů tak těch 8 kilo a one je už fakt nasranej! :-(
Jemu se fakt líbila ta "tlustá" Čarod a je mu fuk, že teď mám o 12 kg míň a je mi fajn.... protože jemu se prostě nelíbí hubený holky!
Chjo....

;((
Oggová 34603

Re: :o)))

21.1.2008 21:59:29
Hany, gratuluji!!!
To je skvělá zpráva:-).

Dífky, já se tak těším na Apaluchu s vámi....

a Ogg si to razí dom, končím
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 65000  [Dalších 64070 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.