Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 16.5Salám&Lajka14 | 5453 |
|
|
Re: :o)))21.1.2008 21:49:24
Zejtra jsem v Ostravě, nejste někdo poblíž?
![]() |
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
Re: :o)))21.1.2008 21:48:11
Hany - pohovor, to už je skoro ruka v rukávě
![]() já jsem se dnes asi v souvislosti s tím, že obě děti byly současně v zařízení, uvedla do jakési lehce euforické nálady a začala jsme opět přemýšlet nad svou disertační prací ![]() |
| *Hany | 30864 |
|
|
Re: :o)))21.1.2008 21:34:07
Hele, on je to pohovor, místo je jen pro jednoho. Tak se zatím moc neplaším.
|
|
|
Re: :o)))21.1.2008 21:06:43
Hany, taky gratuluju!
všichni tam jet asi nemůžete, což? |
| Karavela | 53687 |
|
|
Re: :o)))21.1.2008 20:57:28
Hany, to je přeci skvělý! Gratuluju!!
Bueš za ním na střídačku vysílat děti a sebe a ušetříte za jazykové kurzy (ukrajinštiny) :- )) Můj MM zase dneska sestrojil dřevěný kolečka do hodin a stroj se mu točí... má radost jak malý chlapec |
| *Hany | 30864 |
|
|
Re: :o)))21.1.2008 19:39:52
Tak mi mm oznámil, že ho pozvali na pohovor do UK (tím nemyslím Ukrajinu). To už je skoro vážný, tak jsem vyhrkla : "Ty vole, co já tu budu dělat rok sama?"
|
| Nisa | 31554 |
|
|
Re: Tak si utírám slzy, jak mě tento mail rozchechtal... :-)))21.1.2008 17:53:28
Onehdá jsem Sajrajtovi vyprávěla, že se myslím Kátě smazala rozdělaná práce na počítači a Sajrajt se vyjevoval, že to by se mu teda nestalo. A co myslíte? Včera
Myslela jsem, že mu praskne cévka... |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Sportovní lahve TW - mail21.1.2008 17:42:53
Pls, počebuji nutně meteleskum bleskum odpovědět!
![]() |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Tak si utírám slzy, jak mě tento mail rozchechtal... :-)))21.1.2008 17:39:45
# Poslala nám čtenářka... # # Zouvám a přezouvám domácí i návštěvy. Při představě, jak po každé nevyzuté # návštěvě klečím s rejžákem a drbu koberce, je mi zle. Proto bez milosti vyhodím # každého, kdo si bagančata v chodbě nevyzuje. # # Jednou, to byly děti opravdu malé, jsem si pěkně naběhla. Ráno mi manžel # oznámil, že přijde z práce dřív, protože se u nás po poledni zastaví jeho šéf. # ŠÉF??? Nastala mela. Vygruntovala jsem celý byt, všechno muselo být v pořádku a # nikde ani smítko. O šéfovi bylo známo, že je to pedant a neodpustí žádnou chybu. # A taky jsem se chtěla vytáhnout… # # Zápolení s hadrem připomínalo desinfekční maratón, na sporáku syčela voda na # domácí knedlíky a v kastrolu se tetelili ptáčci. Děti až těsně před obědem # dostaly gala oblečky a v jídelních sesličkách vypadaly jako andílci. Ovšem jen # do té doby, než jim začala být dlouhá chvíle a ony se začaly hlasitým vřískotem # a mlácením lžiček do stolečků dožadovat svého papůůů. # # Knedlíky potřebovaly ještě nějakou tu minutku k dokonalosti, když v tom se ozval # u dveří zvonek. V poklusu jsem loktem otevřela dveře a v domnění, že je to # manžel, houkla přes rameno: „Vyzout a uklidit boty! Já to po tobě, ty dobytku, # uklízet nebudu.“ Kmitala jsem po kuchyni za vydatného řevu hladových ratolestí, # když mi padl pohled na postavu stojící ve dveřích. Nebyl to manžel, ale starší # elegantní pán v obleku. „Mladá paní, jmenuji se Dvořák a mám zde počkat na # vašeho pana manžela.“ # # Polilo mě horko a honem mě nic vtipného nenapadlo. V obličeji rudá jako rajče # jsem se omlouvala. Pan Dvořák jen mávl rukou a doporučil mi nakrmit dítka, než # zboří barák. Jako správná paní domu jsem nabídla oběd i hostu, a ten se slovy, # že domácím ptáčkům neodolá, pozvání ke stolu přijal. # # Já byla tak vystresovaná ze šéfa i řvoucích dětí, že jsem asi úplně vypnula # mozek a dělala vše automaticky. Až po nějaké době mi přišlo divné, proč šéf tak # vytřeštěně zírá do talíře a nejí. Já v první chvíli vůbec nic závadného na jeho # porci nenašla. Ale hned v té druhé chvíli, kdy mi zřejmě opět myšlení naskočilo, # bych byla nejradši na druhém konci světa. Zmohla jsem se jenom na to stát a tupě # zírat na stůl před šéfa. # # Před sebou měl rozprostřené gumové omyvatelné prostírání s kačenkou, na něm # místo příboru lžíci a na talíři dokonale pokrájené knedlíky i maso, a to celé # rozhňahňané v omáčce. Přesně jako děti ve svých stoličkách. Když mi stud dovolil # zvednout oči k panu „Nejvyššímu“, byl v obličeji rudý jako rak od zadržovaného # smíchu. Nakonec se tak rozchechtal, až mu tekly slzy. Když jsem se mu sápala po # talíři, abych vše napravila a dala mu novou porci oběda, odmítl. Tou polévkovou # lžící tu „šlichtu“ snědl a ještě zdvořile poděkoval. # # Když přišel manžel z práce, šéf neřekl o tom, co prožil, ani slovo. Já mu to # vyprávěla, až když návštěva odešla. Seděl u stolu a přemýšlel s hlavou v # dlaních, jaký asi bude mít na výpovědi uvedený důvod. A já už viděla miláčka ve # frontě na pracovním úřadě a mě s dětmi žebrající u kostela. # # Celá historka se samozřejmě roznesla po firmě a následně po všech stavbách v # širokém okolí. # Šéf prý to líčil na poradě takhle: „Zazvoním, otevřou se dveře, a než stačím # pozdravit, už jsem dobytek. Řev mi drásal uši, ale vůně oběda mě donutila zůstat # a neprásknout za sebou dveřmi. Když se všechno vysvětlilo s tím, že dobytek # nejsem já, ale Martin, přijal jsem pozvání na oběd. # Chlapi, já myslel, že je po mně, když jsem dostal dětský prostírání – asi abych # paní domu neupatlal ubrus – polívkovou lžíci – nejspíš abych si příborem # neublížil – a vrcholem všeho byl umělý talířek s předkrájeným obědem. Fakt jsem # chvíli čekal, že dostanu plínu pod krk, abych si neumazal sako, a že mě tou # lžící i nakrmí. Ještě že se všechno včas vysvětlilo, jinak bych dostal dudana a # skončil bych v posteli jako ty děcka. Proto bacha, až půjdete k Martinovi! # Vyzout už před vchodem a ničemu se nedivit!“ # # Je fakt, že si dlouho chlapi ze stavby – když u nás obědvali – neodpustili # narážky typu: Můžu jíst sám, nebo mě nakrmíš? Hele, chlapi, už jsem velkej, # dostal jsem příbor! Prostírání s kačenkou by nebylo? A už od dveří řvali: „Já # vím, jsem dobytek a mám si uklidit boty!“ # # Přesto na vyzouvání návštěv trvám, i když už je nenazývám dobytkem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Re: :o)))21.1.2008 17:22:18
Niso, děkuju
tak já ho tam taky budu sypat |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.