| Klauri | 95515 | 
| 
 3.1.2024 18:24:53 
Termín si můžeš rezervovat jak se ti to hodí.  
Jsem 10 měsíců po ukončení onkologické léčby a ač jsem to lázní nechtěla, pojedu teď do Luhačovic. Prostě po návratu do práce, jsem stejně pořád nemocná. Asi mi tři týdny celkem nudy prospěje.  | 
| lenuschka | 42349 | 
| 
 | 
 3.1.2024 18:20:46 
Velice děkuji. 
Jsem též zdravotník, ale s lázněmi bez zkušenosti. Obávám se, že myšlenkami budu víc doma , tak abych si víc neuškodila.  | 
| lenuschka | 42349 | 
| 
 | 
 3.1.2024 18:17:21 
Moc děkuji za názor. Obávám se právě toho, že myšlenkami budu stejně doma. Navíc může termín vyjít zrovna na čas přijímaček, to bych nerada. Proto stále zvažuji, jestli víc získám nebo budu spíš trpět. A do všech lázní to mám docela daleko, jsem z Prahy. 
 | 
| Renies | 31518 | 
| 
 | 
 3.1.2024 18:08:38 
Ahoj, ja jsem po diagnóze už 9 let, do lázní jsme jela 2015 - do Luhačovic. Upřímně jsem si to úplně neužila, procedůry byly fajn, ale já jsem ještě nebyla psychicky natolik v pohodě, abych zvládla relaxovat a odpočívat. Doma jsem měla v té době dva školáky na prvním stupni a stýskalo se mi. Loni jsem prošla recidivou a tak jsem opět ve fázi, kdy o lázních přemýšlím. Děti už jsou soběstačné, syn jde příští týden na talentovky, takže tím by se u nás problematika přijímaček vyřešila a teď si docela umím představit, že bych si odpočnula a věnovala bych čas sama sobě. Ale pevně rozhodnutá nejsem.v únoru to musím rozseknout. Holky si hodně chválí Franiškovi lázně a Mariánky, ale já bych asi zase volila ty Luhačovice, už proto, že je mám nejblíž. 
 | 
| Cimbur | 64764 | 
| 
 | 
 3.1.2024 18:07:34 
Osobní zkušenost nemám. Myslím na Vás.  ❤ 
Sama jsem teď taky z rodinných důvodů nevyužila možnost několikadenních lázní pro zdravotníky, docela mě to mrzí. Ale Vy jste v situaci, kdy potřebujete načerpat klid a sílu k trvalému uzdravení. Pokud si dokážete ten pobyt jen trochu užít, bude z něho tělo dlouhodobě profitovat.  | 
| lenuschka | 42349 | 
| 
 | 
 3.1.2024 15:28:18 
Ráda bych se zeptala těch, které mají zkušenost s lázněmi po karcinomu prsu. Váhám zda jet, jestli benefit z lázní převáží. Nevím, co vše mě tam čeká. Jet jen za odpočinkem nepotřebuji, 3 týdny pobytu mi připadají dlouhé, navíc dceru musím trochu přitáhnout v přípravě na přijímačky. Případně prosím o radu, kde jste byly spokojené. Děkuji. 
 | 
| Hills | 85090 | 
| 
 | 
 30.3.2023 22:31:23 
Moc děkuji za zkušenosti, tak to už jsem v klidu  
![]()  | 
| boží žena | 67104 | 
| 
 | 
 30.3.2023 19:47:21 
Nikdo nic nekontroluje ani nehlida. Vycházky neřešit. Řídit se pouze pravidly daného ubytování.  
 | 
| Mia | 149705 | 
| 
 30.3.2023 19:21:32 
Byla jsem jednou na "křížek" před dvěma lety. Úplně v pohodě, lidi jezdili na víkend domů, pařit do vináren, na výlety. Jen pozor na rušení nočního klidu 
 , ale to se tě asi netýká. | 
| Hills | 85090 | 
| 
 | 
 30.3.2023 17:09:05 
Super, tak to je dobrá zpráva  
  Moc děkuji, risknu to tedy a lístek si koupím ![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.