Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jentak |
| • |
14.11.2013 12:29:39
Proto bych snad hned dnes či zítra zajela třeba na nějakou soukromou neurologii a chtěla vědět, co a jak. Protože je fakt, že 10 dní je v tomto případě hrozně dlouhá doba a co si budeme povídat - doktora to bolet nebude, že.
|
| Alena |
| • |
14.11.2013 12:29:03
Naprosto souhlasim
|
| papandrea | 94551 |
|
|
14.11.2013 12:25:43
No jo, ale tady jde o citlivé místo, vyndávání stehů na tomto místě je neskutečně bolestivé a jen tak někdo jej neudělá. Doktor dnes řekl, že máme přijít za 10dní, až tam bude jeho kolega. Pokud by to bylo jednoduché, odstranili by mu to už dávno, si myslím.
|
| j |
| • |
14.11.2013 12:19:53
Stehy po operaci mi na chirurgické ambulanci vyndavala sestra. Umět vyndat stehy umí i praktický lékař a nebo pediatr, případně kterýkoli dětský chirurg či urolog. Stehy, které tam jsou 4 týdny, to chce vyndat a nečekat, jestli se náhodou za další měsíce rozpadnou či ne. Z hlediska pevnosti už dávno nemají smysl, teď spíš platí, že čím dříve budou odstraněny, tím lépe.
Zažil jsem i vyndavání stehů od praktika, sám mi to tehdy nabídl, ať s tím nemusím na chirurgii. |
| jentak |
| • |
14.11.2013 12:18:49
Tak jsem si našla, na jaké operaci přesně byl Tvůj syn - můj byl na jiné. Je pravda, že u mého syna došlo k opravdu velkému zjizvení a nevím, jakou zásluhu na tom mají ty stehy. Ale vzhledem k tomu, na čem Tvůj syn byl /na jakém druhu zákroku/, bych skutečně na nic nečekala, syna vzala k jinému odborníkovi, protože zjizvení na této části těla není jistě žádoucí. Už bych nikam netelefonovala a opravdu přímo zajela k jiným odborníkům pro jiný názor - a moc bych nečekala.
|
| papandrea | 94551 |
|
|
14.11.2013 12:13:36
Jak dlouho má syn po operaci?
|
| papandrea | 94551 |
|
|
14.11.2013 12:12:56
Ale jak porostě, tak se tam vytvoří jizvy, když to ty stehy budou držet? Bojím se dalšího zjizvovatění, nebo infekce.
|
| papandrea | 94551 |
|
|
14.11.2013 12:10:46
To mě částečně uklidňuje, že se to stává. Když řekne doktor, že to ještě neviděl, tak asi něco není v pořádku. To mě rozhodilo.
|
| jentak |
| • |
14.11.2013 12:09:08
Můj syn má pod kůži viditelné asi 4 stehy stále - že prý se vstřebají - no nevstřebaly. Takže se prý dají odstanit chirurgicky. To syn odmítá. Doktoři říkají, že to nevadí ničemu. No tak tam má pod kůži viditelné stehy a bude je mít asi pořád, protože to je na místě, které rozhodně nemá šanci obalit se tukem.
|
| papandrea | 94551 |
|
|
14.11.2013 12:07:05
Nejspíš ano, já se nezlobím na jeho odpověť, jen se obávám, že když jej operovali jinde,tak se do toho nebude chtít někdo angažovat, no
Jde mi jen o další konzultaci. Napsala jsem si email do další ambulance, tak počkám. Pak zkusím najít nějakou soukromou, tam nás snad nikdo neodmítne. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.