Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nika89 | 91671 |
|
|
22.8.2013 16:57:15
Po dnešní návštěvě na urologii v dětské klinice FN Brno jsem opravdu rozčarovaná. I po upozornění, že si nepřejeme, aby synovi dělali cokoliv násilím a že jenom potřebuji vědět, zda má syn předkožku zúženou, mu primář MUDr. Pavel Zerhau předkožku stáhnul, což syna evidentně opravdu bolelo. Na zprávě máme napsáno: nález: fimosa
diagnóza: N47 Hypertrofie předkožky, fimóza a parafimóza. doporučení: Triamcinolon mast 2x denně lok., mazat 4 týdny před kontrolou (v říjnu). Podle mě je ale blbost mu ho přetahovat, když ho to bolí, po minulém přetažení od MUDr. měl trhlinu a navíc se mu ta předkožka zasekává-parafimóza. Po tom částečném přetažení má pod žaludem viditelné zúžení, které podle primáře máme mazat. Při kontrole mu chce navíc odlepit druhou půlku, evidentně bez jakýhokoliv umrtvení. Kam mám sakra zajít, když už aniprimář na dětský urologii se nedokáže vcítit do malýho dítěte ![]() Nevím, co mám dělat. |
| Laurenka | 85484 |
|
|
22.8.2013 11:37:47
Jak operace probíhá ještě nevím, ale jdeme tam za měsíc. Dcerka má ucpanou pánvičku, rok a půl ji sledují a teď se rozhodli operovat. Dětská nemocnice Brno.
|
| KoproFka | 76193 |
|
|
22.8.2013 11:20:45
synek byl před rokem na operaci s touto diagnózou. Bylo mu 6 let.
Oni musí zjistit, kde je problém a s tím si pak poradí. Někdy to bývá překážka v močovém kanálku, někdy ten kanálek utěsňují aberantní cévy, vedoucí z aorty (to byl náš případ) Buď v klidu a moc a moc ráda, že to zjistili už takhle brzo - operace do 1 roku věku je co se týče prognózy úplně nejlepší - u téměř 100% dětí je provedením zákroku 100% vyléčeno. ![]() ![]() Můj synek má z toho, že se to nepoznalo dřív, ledvinku bohužel zjizvenou tím dlouholetým městnáním moci, pracuje mu pouze na 38%, díky tomu zjizvení parenchymu má vysoký tlak (kompenzován léky), a podle mne mu ten tlak spustil i migrény...njn... ale jsou i daleko horší nemoci, že... |
| mis.st | 108224 |
|
|
22.8.2013 10:31:39
Dcera, 2 měsíce stará, má hydronefrózu. Čeká ji vyšetření kontrastní látkou, pak pravděpodobně operace v Olomouci. Byl tam někdo z vás s tímto problémem? Jak operace probíhá?
|
| Martin, student |
| • |
19.8.2013 18:54:38
Ale ano, da se s tim zit. Mikropenis se vyskytuje vetsinou pri genetickych poruchach nebo pri potizich s testosteronem (prave testosteron mnoho krat urcuje velkost muzstvi"). Da se to resit napriklad chirurgicky - neni to nic prijemne, ale i o tom je zivot. Kdyz si muzou dat zeny zvetsit poprsi, proc by to same neudelal chlap :)
Více zde http://www.penis.cekuj.net/index.php?id=article&var=20 nebo zde http://www.zvetsenipenisu.co/mikropenis-co-to-presne-je/ |
| Robert |
| • |
24.7.2013 14:19:46
Ahoj všichni .. i když jsem muž (37), mám velmi podobný, ne-li stejný problém ... po dokončení malé potřeby si ještě učurnu do kalhot a po vykonání velké potřeby taky. Přiznám se, že se mi nechce na uro. Co s tím? máte někdo taky nějakou zkušenost?
|
| .kili. | 125672 |
|
25.6.2013 14:08:16
" tomu absolutně nerozumím "
to nevadí, prostě jde o to, jak se přeměňuje bilirubin a za jakých okolností |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
25.6.2013 14:01:26
tak tomu absolutně nerozumím
|
| .kili. | 125672 |
|
25.6.2013 13:59:54
"...doktorka.....kecá "
to já nevím, co doktorka dělá, ale metabolismus a patbways bilirubinu jsou celkem dobře známy od doby brněnského chemika dr Edmunda Talafanta, který vysvětlil rozdíl v reakcích bilirubinu na vav den Bergovo diazočinidlo. |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
25.6.2013 10:34:16
tak naše doktorka kecá
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.