Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| perko | 104605 |
|
5.6.2013 14:20:14
Čůrat do vany nebo lavoru s vodou.Večer po koupání jsme mazali Framykoinem.Za dva tři dny už to bylo bez bolesti.
|
| Hrozinka | 60926 |
|
|
5.6.2013 14:17:14
Koupali jsme 3x denně v Hypermarganu. A mazali nějakou mastí od doktorky, ale už si nepamatuju název.
|
| Nika89 | 91671 |
|
|
5.6.2013 14:13:06
Moje noční můra se včera stala skutečností. Na prohlídce u doktorky jsem se zmínila, že triamcinolon nám u staršího nezabral, u mladšího trochu a že má na žaludu přes kůžičku vidět bouličku. Takže lékařka je zkoukla, částečně (jakoby na jedný straně) přetáhla jednoho i druhýho, ani jeden nepípnul, tak jsem si oddychla, že i když jsem to takhle teda neplánovala, máme to z krku. No, nemáme. Mladší ho má trochu oteklýho, šáhnout si na něj samozřejmě nenechá ani starší, což se teda nedivím.
Jenže co teď? Mám inzulinovou stříkačku, takže naberu heřmánkovej čaj, "napojím" na předkožku a opatrně vyšplíchám, pak naberu mastičku framykoin a udělám to stejně. Večer, jak usnuli, jsem jim to opatrně přetáhla, ne teda celý, omyla heřmánkem a namazala. Achjo. Co dál? |
| petr zila na varleti |
| • |
4.6.2013 9:16:31
no ja mam ty krecove zily takya je to horsi na plodnost mel by si dojit na urologii na test spermatu pac muze byt neplodny uplne ale pokud test bude ok tak to resit nemusi je to jen esteticka vada max pri bolestech nebo pri zvetseni by si tam mel dojit radsi
|
| sovička |
| • |
28.5.2013 17:22:06
Dobrý den, reaguju už pozdě, ale třeba to pomůže dalším maminkám, které tuhle diskuzi najdou - docela podrobné informace o vyšetření MCUG jsou tady: http://www.detskyrentgen.cz/mik269niacute-cystouretrografie-mcug.html
|
| Líza | 17721 |
|
|
28.5.2013 8:56:18
Ty nevíš, jak se jmenuješ?
|
| longbery | 137306 |
|
25.5.2013 22:49:24
Dobrý den,
pro podpoření léčby inkontinence doporučuji tyto stránky. http://www.tenacz.cz/lecba-inkontinence/ Ať se z toho brzy dostanete. S pozdravem. |
| tussi |
| • |
20.5.2013 23:00:04
2 mesice na modrinu mi prijde docela dost.
Pokud to ma fialove, videla bych to na novy uraz. (syn si v cca roce pricvaknul pindika do skladaciho metru, modrina bledla jak modriny kdekoliv jinde na tele) |
| Mab | 26777 |
|
|
20.5.2013 22:57:34
Fimóza (zúžení) a konglutinace (přilepení) jsou dvě rozdílné věci.
Pokud kluk nemá žádné problémy, tak se konglutinace často rozruší sama v době puberty při hormonálních změnách a růstu žaludu a pak při nočních polucích, ev. při masturbaci. Pokud je kluk pečlivý a dokáže o sebe pečovat co se hygieny týče, tak opravdu není důvod konglutinaci rozrušovat násilím. Fimóza může být spojena s konglutinací, ale nemusí. Řeší se různě a v různém věku. Tady bych se spíš obávala té krve v moči, pokud byl úder na záda, nebyl někde i jiný problém, nevadí tento hematom na žaludu apod: určitě ukázat dětské lékařce a ev. se domluvit na konzultaci na dětské urologii. |
| Eva |
| • |
20.5.2013 21:47:32
Posedlost pretahovanim pokozky na prirozeni ubohych ceskych chlapecku je skutecne zajimava.
V jinych zemich lekari neceskeho puvodu jen nechapave krouti hlavou nad podobnymi dotazy ceskych matek. Ze by ti cizozemni lekari meli nejake nedostatecne vzdelani ve srovnani s vynikajicimi cesky mi experty? To aby si miliony muzu vyrustajicich v jine zemi nez Cesku rovnou zoufali! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.