Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sádlo | 112482 |
|
|
6.2.2013 17:59:38
Jane, on už delší dobu pracuje doma. A je to ten typ, co ho musím vyhnat, aby šel vubec s kamarádem na pivo jednou za čas. Nejradši by byl jen zalezlý doma. Už mi až leze na nervy, jak je pořád doma a nikam nechce. Ale takový byl vždycky. Před tím nepracoval doma, ale měl práci "od-do", kde skončit dříve nemohl. Doma byl vždycky do pulhodiny po pracovní době. Takže nevím, kdy by něco s někým jiným prováděl.
|
| Jane |
| • |
6.2.2013 14:31:14
hele, ale to neznamená, že něco nemáte již delší dobu, apod... nechte se otestovat oba dva, oba dva současně abstinujte a lečte se, jinaks e toho nezbavíte..
on může mít alergii na tebe.. nebo používáte nějaký lubrikant, apod? tak i na ten... já takhle reaguju když se v nás pohne myšlenka na sex s kondomem, který je lubrikovaný (je fakt,ž e jsme to už šíííííleně dlouho nedělali :D ) - tak pak se mohu udrbat, jak to svědí, pálí, mám ji rudou a stejné příznaky mám všude, kde se mi pak manžel dotkne rukou od toho kondomu... není to příjemné ani trochu.. jo a to, že tvůj chlap s nikým nespí bych netvrdila se 100% jistotou, bohužel... s jistotou mluv jen o sobě... |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
6.2.2013 8:57:10
Sádlo, budete se muset tak jako tak léčit oba najednou jinak se toho nezbavíte.
A pokud nemáš vyšetření žádný.,..bylo by dobrý ho udělat najednou.....a pořešit. hlašku typu já s nikým jiným nespím..... to ti kolikrát nepomůže.....můžeš něco mít i toaleťáku.... |
| Jenda00 | 78044 |
|
|
6.2.2013 8:18:24
K doktoru ho nedostaneš ???? Co je to za blba proboha ? Můžeš mimo jiné taky skončit jako neplodná hodná ženuška co chlapa přece nebude k ničemu nutit. Nic to třeba být nemusí, ale taky může. Bože, aby se z toho svého pinďoura nepo...l.Doktoři toho viděli dost.
|
| Luppa | 125896 |
|
|
5.2.2013 22:45:59
Myslím, že to budou kvasinky.. Ty můžeš být klidně jen přenašeč bez příznaků. Je to celkem běžný jev. Nebo neshoda PH. Taky se to stává. Každopádně skutečně musí přítel k lékaři, Ty radši taky a kup Gyno Pevaryl, ať přítel maže a určitě se mu uleví.
|
| Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 | 105930 |
|
|
5.2.2013 22:44:49
ruku do ohně strčím vždy jen za sebe a především například chlamidie si v tobě či příteli můžou hnízdit i léta a nepoznáš nic.
|
| Udalka | 89770 |
|
|
5.2.2013 22:27:34
U nás tím někdy taky trpí manžel - je tedy diabetik a urolog mu vysvětlil, že je citlivější na běžné kvasinky, které jsou na sliznici běžně. Používá Gyno-Pevaryl, když někdy nestihneme kondom. Doporučila bych ale lékařskou kontrolu.
|
| Beremi | 80377 |
|
|
5.2.2013 22:17:12
Kdyz kondom pouzijete, ma potize take? To by mohlo svedcit pro pripadnou alergii. Nebo nejsi vyholena s malym strnistem dole? Citlivou kuzi to muze mechanicky podrazdit. Zkusila bych nechat vice dorust, jestli to nepomuze. Jinak samozrejme sup sup k Dr.
|
| a je to? | 72327 |
|
5.2.2013 22:04:37
No hele, nevím jak vypadá penis tvýho muže, ale dost dobře si pamatuju, jak byl červený penis mýho bývalýho. Taky to později zmizelo. Někdy den, někdy dva. Ale mně to docela vadilo. Zašla jsem si k dr., u mne dobrý. Mu jsem řekla, že buď půjde nebo ať si pořídí nafukovací pannu. Šel, na tajnačku. Vyfasoval nějakou mastičku. Nevím přesně. Každopádně jsem po čase zjistila, že jsem nebyla jediná, kdo nakonec musel zajít k dr. Já ovšem měla štěstí
![]() |
| štěpánkaa | 100291 |
|
|
5.2.2013 22:00:24
sádlo - řeš to
![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.