Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Róza | 26159 |
|
|
8.10.2012 16:16:01
Tak ono taky v té sprše bývá spíš zima
![]() |
| NoNe |
| • |
8.10.2012 16:01:33
To v příbuzenstvu řešíte synova pindíka...? Chudák kluk...Tohle mě nikdy nenapadlo..Porovnávat penis svého syna s jiným klukem, ať už v příbuzenstvu či ve školce, na koupališti atd...To je drsný teda...a kdybys měla holčičku, tak ji porovnáváš prsa...?!
|
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
8.10.2012 14:54:22
Díky. Ta ženská by zasloužila
![]() V rychlosti jsem mrkla na web, nevedela jsem ze tohle existuje. Dalo se to predpokladam nejak vyresit a chlapecek je bez potizi, ne? Ja toho pindu neresim, ale podobne netaktni mam mamu (babicku), vsimla si a hlasite komentovala. Jeho bratranci se kterymi casto jsme (behaji nahati po zahrade) jsou dost vyvinuti. Myslim, ze nas ty otazky cekaji v dohledne dobe. |
| Jana0989 | 125705 |
|
8.10.2012 14:52:31
kdyz byl mensi, tak pribuzenstvo si tuhle poznamku neodpustilo, pred nim nikdo nic neresi, to je jasny
|
| já |
| • |
8.10.2012 14:45:46
Delka penisu se meri od korene penisu, ktery je cca v polovine hraze, mezi sourkem a ritnim otvorem, takze je to vic, nez je videt shora.
|
| x x | 15263 |
|
8.10.2012 14:44:53
To zatím fakt neřeš.
![]() Já jsem měla po porodu syna takový dost blbý zážitek, kluk se narodil s hypospadií, penis má asi lehce nadprůměrně velký s ohledem na věk, to měl už po narození. mamina co byla se mnou na pokoji se zachovala krajně netaktně, jeji chlapeček měl přirození tak poloviční a ona při přebalování přišla ke mně a prý, no sice ho má velký, ale zase k ničemu. ![]() No to mě fakt dorazilo. Nebo, ve třech letech je to fakt zbytečné řešit. Viděla jsem plno malých chlapečků, kteří tam měli jen takový knoflíček, asi je to normální. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
8.10.2012 14:44:51
Muzu se zeptat jak je synek (s problemem) stary? V kterem veku to zacnou resit?
Mam triletaka a od malicka tedy "zasneme" jak ho ma malickatyho. Jako miminku se nedal ani uchopit. V podstate ani ted, kdyz uz cura ve stoje. Nemerila jsem, ale odhadujij tak na max 1-1,5cm. překvapuje mě, jak tuněkdo psal, že to řešili u doktora, ja na to párkrát upozorňovala a byla jsem za divnou...jako proč to řeším. |
| Ursus+3 | 132493 |
|
|
8.10.2012 14:42:22
no, tak pokud se o tom doma bavíte tímhle způsobem, tak je jasný, že z toho dítě má trauma.
Je potřeba ho učit, že každý jsme jiný a délka v klidovém stavu neznamená nic a velký penis neznamená automaticky šťastný život. Jsou ženy, které muž s velkým penisem nepojmou, může na tom i ztroskotat vztah... Nejsme prostě všichni stejní. Tak mu na to traumátko nezadělávejte a nechte ho dožít přes pubertu, pak bude všechno jinak... |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
8.10.2012 14:39:54
Mar, tak ja jich fakt nechtene videla hodne, a vicemene vsichni meli neco totalne malickatyho, pocitam tak 3 cm max. Jako ono je to jedno, jen doufam, ze u nas nastane ta druha, testosteronova faze a casem mu povyroste, neprala bych mu nejake problemy v tomhle smeru.
|
| Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 | 98504 |
|
|
8.10.2012 14:39:19
Ahoj Gerbi,asi máme stejný problém.Matymu je osm měsíců,má pořád zánět močových cest.Dostane antibiotika to na pár měsíců pomůže.Malý je také objednán na zákrok ted v říjnu do Motola.Uspí mi ho a pindikem pošlou kontrastní látku jestli tam není nějaká překážka.Jinak by nás čekala operace.Matymu na dilataci ledvin přišli v gennetu.Držim palečky at to dobře dopadne.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.