| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 7476  [Dalších 6006 >>]
Gerbi 55364
30.9.2012 21:26:14
Na masturbaci jsem myslela na začátku, ale sahá si tam právě jen když má nález...teda moc nesaha ale sedá si na patu, jakoby se tou patou špuntovala, říká, že ji lehtá pipinka a kdyz si na ni sedne tak to přejde...jinak uz je vytrenovana na spravné utírani, nesahani...i jsme jeden cas zakazali utirat se ji samotné a utírali jsme jen my, stejne opet E-coli... roupy nema...
Líza 17721
30.9.2012 21:19:33
Sahá si tam? Roupi? Masturbace?
Gerbi 55364
30.9.2012 21:16:56
Dobrý den,
jdu pro radu, nápad či nenajdu-li někoho s podobnou zkušeností...má dcera(12/08) už od loňského srpna má opakovaně nálezy e-coli v moči. Začalo to tím, že velmi často měla vlhké kalhotky, sedala si na nohu a přišlo mi, že moč začíná zapáchat(odplenkovaná, pres den od cca 19m, od 25m i přes noc, občasná nehoda, ale jinak celkem v pohode)...naše dětská praktická lékařka nechala udělat kultivaci, objevila se e-coli, přeléčená, po přeléčení kultivace ok. Po cca měsíci, stejné příznaky, opět kultivace, nález E-coli, přeléčená, kultivace ok...po pár týdnech zase. Dcera byla na sonu ledvin a močového měchýře, vše v pořádku. Byly jsme tedy poslané na dětskou gynekologii, potvrdila se e-coli v pochvě, přeléčeno vaginálním krémem, kultivace v moči i z pochvy bez nálezu...po pár týden opět nález E-coli...Poslány na nefrologii, přeléčeno a dcera začala brát Uro-vaxom, jedna tableta ob den dlouhodobě...i přes to opět návrat E-coli...Paní doktorka chtěla vyloučit reflux ledvin, na rtg se ukazal nepatrny jednostranný, který prý ale určitě nezpusobuje dceřiny problémy. Ale ukázalo se, že má zúženou močovou trubici...Dostali jsme se na detskou urologii do FN Motol. Dceru objednali na říjen na zákrok v narkoze, pan doktor prý prohlédne močové ústrojí a provede diletaci močové trubice. To je pred námi...v srpnu měla další nález, po přeléčení brala ještě každý dne biseptol na udržení, přes to teď opět nález...ted Uro-vaxom i Biseptol vysazen a má na 10 dní Amoksiklav...Doufám, že ji ten zákrok pomůže...ale stejně mám pořád i pochybnosti jestli je ta zúžená trubice tím spouštěčem...neméte někdo nějakou podobnou zkušenost? a jak to dopadlo u vás, čím to bylo? Zkoušely jsme i všelijaké potravinové doplnky, akupresuru...nic nepomohlo...už jsem opravdu zoufalá...Všem co dočetli až sem díky:)
Mab 26777
27.8.2012 9:41:18
Neporadím, ale statisticky až 1% dospělých má noční pomočování.Zašla bych na urologii a nefrologii.
.ganesha. 83982
27.8.2012 8:58:11
Taky jsem se hodně dlouho štípala :)
Nella+2 28691
26.8.2012 22:39:41
Stávalo se mi to do cca 10 let. Naučila jsem se že pokud jsem "šla v noci na záchod" tak jsem se štípla jestli nespím. PO nějaké cobě už se mi to nestávalo ale štípala jsem se snad do 15ti.
Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. 123501
26.8.2012 21:25:35
pomohlo mi cviceni proti inkotinenci. Je to sice jiny problem, ale pomohlo to.
Yuki 00,03,07 49504
26.8.2012 21:04:11
ptala jsem nse na vlastně stejný problém na urologii, jen se to týkalo 9letého syna a doktorka mi řekla, že se to stává i dospělým, přesně jak píšeš ty, a že na to je nejlepší hlídat pitný režim, nepít moc před spaním, pít hlavně dopoledne brzo odpoledne, před spaním zajít na wc.
u syna to hlídám, on už si to hlídá i sám a je to v pohodě.
ale když je opravdu hodně unavený a nestihneme to pití hlídat, tak je zle, třeba taková škola v přírodě :(
takže jsem domluvená i s učitelkou, že ho pohlídá, aby šel před spaním na wc a aby už před spaním nepil

zkus to taky ~;((
a nestyď se s tím zajít k doktorům, třeba i na tu urologii nebo gyndu, prý je to fakt dost častý problém
Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. 123501
26.8.2012 21:01:57
Stejny problem jsem mela take. Neresila jsem to, ale casem se to naucila ovladat a ted, kdyz uz mam takovy sen, ze jdu na WC, tak se budim.
Hanka36 89649
26.8.2012 20:39:23
Zkušenost nemám, ale nepomohlo by večer málo pít? A jít vždy před spaním na toalitu? Možná je to blbost ale jestli by nepomohl podobný princip jako u dětí. Případně noční buzení ale to je asi blbost.
Držím palečky aby se to zlepšilo, musí to být nepříjemné ~6~
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 7476  [Dalších 6006 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.