| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 7476  [Dalších 5976 >>]
Lucik79 94851
22.6.2012 18:13:57
Zdravím,
ráda bych věděla názory těch kteří mají podobné problémy jako já,jaká byla léčba.
Asi před měsícem mě začalo bolet v podbřišku,ne ostrá bolest ale taková tupá.Zašla jsem na gynekologii jelikož jsme nevěděla zda to není nějaký problém tohoto rázu.Dr nic neshledala,vše v pořádku.Měla jsem sebou moč a tak ji vyšetřili papírkem s tím že je tam prý krev a že jde tedy o zánět.Dostala jsem atb Nolicin na deset dní s tím že mám pak přijít dát moč na kontrolu.Snažila jsme se hodně pít,a jediný problém krom pobolívání břicha byl jen pocit stálého nutkání na wc.Kontrolní rozbor ukázal že tam mám i po dobrání atb leukocyty,podle dr prý atb nezabrala a tak mi napsala ty samé na dalších deset dní.Nyní jsem po dobrání dala opět moč k rozboru a stále tam ty leukocyty jsou.Nevím tedy počet jestli je to lepší nebo ne,to se dozvím v pondělí ale zaráží mě že i po dvakráte užívaných atb stále nejsem v pořádku.V podbřišu mě občas pobolívá,občas cítím i tlak v zádech ale není to nic šíleného.Myslíte že může jít opravdu o nějaký vleklý zánět nebo může jít třeba o kameny??V minulosti cca 13 let zpátky jsem kamínek měla v močových cestách a byla týden hospitalizovaná.V těhotenství cca před sedmi lety mi jeden maličký sám od sebe odešel...mám právě obavy abych je
neměla opět....děkuji všem za názory ~x~
123456
  • 
22.6.2012 17:29:05
Ahoj, měli jsme stejný problém, dětská MUDr. nás poslala na urologii v Bílém domě (Žerotínovo náměstí), s tím, že nějakému zákroku se stejně nevyhneme, že mastička to nevyřeší.
Vyřešila :-) . Asi 5 týdnů jsme mazali mastičkou Triamcinolon, kterou nám v Bílém domě předepsali a opravdu se zadařilo.
Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. 123501
22.6.2012 14:43:40
To vymyslela dcera. Kluci maji Jednu nohu, druhou nohu a nohyho~t~
jitulena 77574
22.6.2012 14:43:04
U syna nyní 9 let jsme to taky neřešili měli jsme stejný problém jako u vás, ted na 9leté prohlídce jsme dostali kortikoidní mastičku Triamcinolon a po měsíci mazání už se mu dírka rozšiřuje a spějeme k dobrému konci... :)
Girili 117849
22.6.2012 14:10:02
nohy ~t~~R^
Veverecka+Honzík09,Kubík12 71995
22.6.2012 14:07:17
Můj tříletý syn to má naprosto stejně, jak popisuješ..nejde ani tak o to, že by měl předkožku přilepenou, ale on ji má prostě před žaludem dlouho a velice úzkou, tu dírku má jak špendlíkovou hlavičku..můj chlap mi tvrdí, že tohle se samo nerozšíří..já teda čekám na tříletou prohlídku, mám fajn pediatra, tak se ho chci zeptat co a jak..jsme taky z Brna a v případě nějakýho zákroku nutnýho budu sakra hledat, kam půjdem..
Táni+dvojčátka 7/08 38783
22.6.2012 13:39:02
Našemu jednomu prckovi taky nejde přetáhnout, ani milimetr...problémy nemá, ale mudra při kontrole ve 3 letech řekla, že pokud se to do 4 let nespraví, pošle nás na chíru. Já jsem zatím proti, takže taky vyčkávám, jsem toho názoru moc nezasahovat, pokud nejsou problémy.
Boubí
  • 
22.6.2012 13:02:38
takže ta mastička může pomoct to i rozšířit? myslela jsem, že funguje hlavně v případě přilepení kůžičky k žaludu. díky všem za reakce, ale stejně nevím, jestli to teda nějak řešit - mám posledních pár měsíců, kdy jsem doma, pak už to bude horší časově.
Ren + 3V 40455
22.6.2012 12:47:53
Můj syn to stejné - dlouhá, zúžená a jak se pak ukázalo navíc i v jednom místě přilepená předkožka. Měl dírku špendlíkové hlavičky. Taky jsem to nechtěla řešit, ale po několika zánětech jsme se rozhodli-měl 5 roků. Jeden doktor navrhoval obřízku-že se tak vyhne problémům v dospělosti. To mi přišlo moc radikální-našli jsme jiného doktora. Dal mu mastičku, po ní se to rozšířilo, ale neodlepilo. Takže mu to doktor odlepil. Bylo to rychlé, trošku zaplakal. Od té doby to každý den přetahuje, ale jde vidět že to má opravdu dost dlouhé a úzké, tak uvidíme co bude do budoucna.
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 7476  [Dalších 5976 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.