| Evik+Šmudla+Šmudlinka | 108978 |
|
1.6.2012 12:42:15
Mě doktorka říkala, že je to u mytí vhodnější, jak je tělíčko "rozpařené", jde to líp, ale neznamená to, že bez mytí se to nesmí.
My přetahujeme cca 4x týdně, myjeme denně. Ztopořenýho pinďu jsem nepřetahovala nikdy, ale proto, že u koupání ho ztopořený nemá (zato během dne často ![]() Sprším ho, i kdy je nemocný, jen rychle |
| amanvireja | 94029 |
|
|
1.6.2012 12:31:52
![]() Mu to ve vodě vyloženě nejde ve vodě se trápíme ,na sucho na sedačce to pojmem skoro jako ,,zábavu,,Prostě každý tak jak mu to nejlépe vyhovuje a je nenásilné. |
| amanvireja | 94029 |
|
|
1.6.2012 12:30:23
Mab,
myslím,že tak nějak nenápadně ,pohodově je to ideální ,žádné násilí v klidu a pohodě.... ![]() |
| Mab | 26777 |
|
|
1.6.2012 12:30:04
No nejsem si jistá, zda na sucho... Většinou tam nějaké zvlhčení u chlapů je, ne? Ale malému přetahuju kvůli hygieně, takže pak na sucho, to pro mne postrádá smysl.
|
| Mab | 26777 |
|
|
1.6.2012 12:28:20
A k čemu je důležité, že se přetahuje?
U kojence jsem nepřetahovala, jen kontrolovala, když se předkožka začla uvolňovat, tak jsme přetahovali při koupání a opláchli (přeci jen lezl na písku, v lese atd.). Když byl nemocnej, a nekoupal se , tak nic. Od cca dvou let ho přetahování učil ve vaně manžel, dne má tři a přetahuje a myje sám (resp. jen oplachuje, aby tam nebyla špína - smegma, písek, prach, cokoliv co se tam může zanést nebo vytvořit). Předkožku stále nemá plně uvolněnou a nespěcháme na to. Jinak můj manžel je urolog, takže věřím, že učí syna jak nejlíp umí . |
| amanvireja | 94029 |
|
|
1.6.2012 12:24:54
Jo samozřejmě přetahovat tam kde tě to pustí -nervat ,musí to jít lehce.
|
| amanvireja | 94029 |
|
|
1.6.2012 12:24:10
jj v pohodě .Chlapi si snad také přetahují na sucho bez koupele nebo né?
![]() Ono to v té vaně jde o něco hůře a synovi se to ve 3letech děsně líbilo ,občas si ho přetahoval i sám ![]() ![]() |
| Elzicka | 130379 |
|
|
1.6.2012 12:16:48
To jako přetáhneš jen na sucho bez mytí ?
|
| amanvireja | 94029 |
|
|
1.6.2012 12:15:03
přetahuji ,i když se nesprchuje-nekoupe. Nemusí se přetahovat jen při koupeli,koupel není důležitá ,důležité je ,že se přetahuje
![]() |
| Markéta s párkem |
| • |
1.6.2012 12:14:49
My každý den šoupnem do vany a podle stupně zašpinění buď na rychlo osprchuju celé tělo nebo jen od pasu dolů. Pak toho pindika. Sám umí přetáhnout cca od 3 let, jde mu to lehce, ale nechce se mu to dělat. Jednou rukou přetáhne a druhou šmrdlá (já držím sprchu).
To sprchování od pasu dolů mi přijde lepší než ho nějak mejt u umyvadla. Při lehké nemoci meju stejně - narychlo osprchovat od pasu dolů. Při větším problému den, dva nemyjeme. Ještě nebyl tak vážně nemocný, aby se nedalo třetí den provést rychlé umytí. Myla bych i při ztopoření, to myslím ničemu nevadí. Ale on při mytí erekci nemá, jen ráno nebo když se vzteká. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.