| Bez_Nicku | 113109 |
|
28.5.2012 21:37:54
Bylo by skutečně výhodně při tom uspání provést odlepení předkožky. Zavednou sondu - silný nerezový drát s kuličkou na konci pod předkožku a tak oddělí přilepení k žaludu. Pak bude malého asi pindík trochu pálit, jenže za dva dni je po problému a je to lepší než pak postupně stahovat třeba 3 roky nebo i déle. Zákrok nutný není, ale do konce 3. roky by měla kůžička jít zcela stahovat, takže proč tohle nevyužít. Dětská urologie bývá v rámci dětských chrirugických klinik, bylo by výhodné to nechat provést. Spíš ho bude bolet víc rána po operaci kýly.
|
| Lucinka333 |
| • |
28.5.2012 18:11:49
Prosím o radu,můj syn bude mít teď v srpnu 2 roky a já tedy ještě nepřetahovala,naše dr je celkem benevolentní a do tří let to neřeší,malej má tedy jen dírku na čůrání.Máme jít teď v červenci na operaci kýly,jedna dr řekla,že to přitom strhnou,druhej teď řekl,že to nedělají,ale mám navštívit hned urologa,ale já po přečtení a spoustě názorů si myslím,že to v tomto věku ještě není třeba hrotit.Myslím,že bych začla to zkoušet,popřípadě použila tu kortikoidní mastičku a až kdyby to posléze nešlo,řešila bych to.co vy na to.s čůráním problémy nemá a ni záněty nemá.Tak nějak mi přijde,že se řeší o hodně starší děti.Díky za názor Lucie
|
| little vinetou |
| • |
24.5.2012 17:17:37
co
|
| ochechule |
| • |
18.5.2012 11:21:33
Ježišmarjá, jak jste ubohý vy dyliny. Blbí jak tága a zajímá vás, jen jakýho má chlap ptáka. Taky myslíte jen rozkrokem, že ? Jste jako zvířátka. Teda hodnotit a vybírat si chlapa podle ptáka je fakt síla.
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
17.5.2012 20:34:40
Syn začal velmi často čurat ve 3,5 letech (v průběhu dne se to zhoršovalo a k večeru chodil i co 5 minut). Všechny rozbory moče byly negativní. Na sonu vždy jen zjistili, že mu po vyčurání zbývá residuum v měchýři. Skončili jsme na nefrologii + urologii, kde mu nakonec našli přepážku v močové trubici. Léky na potlačení nucení na močení kvůli nálezu dostat nemohl. Ale - tento šílený stav trval 4 měsíce. Červen až září. V říjnu, kdy už byl reltivně v pořádku, mu diagnostikovali přepážku a na operaci se dostal až následující červen. Tou dobou už problémy neměl a i závěr po operaci - obstrukce 30% nemohl odpovídat jeho problémům. Proto zpětně diagnostikovali psychické problémy + dráždivý močový měchýř. 5 let jsme nyní měli pokoj a před cca měsícem bohužel syn začal mít problémy opět, naštěstí ale už je s ním narozdíl od těch 3 let řeč a lecos dokáže ovládnout.
Proto opravdu doporučuji, nechte se poslat na nefrologii + urologii a pořádně syna vyšetřit. |
| Edysha | 29937 |
|
|
17.5.2012 18:49:44
Syn taky ma obdobi castejsiho curani, po vylouceni infekce jsem ho sledovala a nasla spojitost s uvolnovanim predkozky. Vzdycky, kdyz se mu ovolni, ma nutkani na castejsi nutkani. Po par dnech to prejde, nekdy po dni, nejdýl ho to trapilo dva dny.
|
| adelaide k. | 20327 |
|
|
17.5.2012 14:55:26
Lenko, nezpochybňuju to, ale podle čeho to poznáš? To že se mu fakt zdá že musí, neznamená že to není psychického původu.
|
| lenka86 | 130078 |
|
17.5.2012 14:35:57
hm,taky to poznám, že tohle psychikou neni.Probiotika sem mu koupila k těm atb.,tak třeba to všechno dohromady zaúčinkuje a bude to dobrý.DOUFÁM
![]() |
| 7kraska |
| • |
17.5.2012 14:29:40
nam taky porad nekdo rikal, ze to je psychika, to je ted moderni vsechno svadet na psychiku, ale to by ji nepomohly laktobacily, zejo
|
| 7kraska |
| • |
17.5.2012 14:28:38
my meli to same u 4-lete dcery, na radu dr jsme ji dali laktobacily a tim to odeznelo...asi to mela po atb
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.