| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

(?)
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 7476  [Dalších 5866 >>]
sarmi 38831
19.4.2012 14:23:24
kdyz jsme s detskym urologem konzultovali "predkozkovou zalezitost" - donedavna nepretahl vubec, mel ukazkovou fimozu - tak sam rikal, ze je lepsi jeste vyckat a nejprve zkusit lecbu masti. po mesicnim mazani kuze krasne povolila a syn ve sprse uz predkozku pretahuje bez problemu, takze chirurgicky zakrok neni vubec treba.
Urbík 59832
19.4.2012 14:08:53
tohle prave dela detsky urolog a jsou na to vyskoleny a umeji jednat s detmi, to neni klasicky chirurg dospelackej.
Majda-Kuba 07/07-Natálka 08/10 55767
19.4.2012 14:05:00
Tohle právě přímo urolog nebyl..šli jsme tam s kýlou v pupíku..Mě prostě jde o to,kam až by se to mělo přetahnout..
Luciga 23859
19.4.2012 14:04:04
můj syn rozrušení synechií také absolvoval při jiném urologickém zákroku v plné narkóze, tehdy mu byly rovněž 4r., jen tedy přetáhnout mu nešlo téměř vůbec
přišlo mi to v tu dobu jako "elegantní" řešení než ho později trápit, kdyby nic jiného (přetahování, mastičky atpod.) nezabralo, bylo mi to doporučováno jak dětskou dr. tak urologem, který ho měl v péči
od té doby má klid, resp. nestěžuje si, o pinďu se mu už nějakou dobu nestarám ~;)
pokud by ses nakonec rozhodla pro, tak si pohlídej, aby ho po operaci nenutily sestry čůrat do bažanta, budeš-li ho moct zvednout a odnést na wc, tak ať čůrá pod sprchou/proudem vody... ušetříš mu zbytečnou bolest
Hanka
  • 
19.4.2012 14:01:59
Vidíš a já bych zase dala na názor pediatra, který viděl spoustu dětí a i to, jak se "věc" vyvíjí, když se chirurgicky neřeší.
Urbík 59832
19.4.2012 13:54:27
Pediatri se obecne tomuto problemu moc nevenuji a to,co jim pripada v poradku, urologove resi chirurgicky.Takze je to obecny pohled na vec.Za pravdu bych dala spise urologum, ti preci jen vedi, kam az to ma jit pretahnout.myslim si, ze obecne se diskuze vede obema smery, v porodnici u Apolinare nam rikali, ze do dvou let na to nesahat, detska ze zase okamzite. Cistit to musis tak jako tak, takze vlastne pretahujes, abys to vycistila.Hodne mych kamaradek nedalo na reci pediatra a na vlastni triko se objednalo k detskemu urologovi do cca 3 let ditete a vsem to pretahli tam.Pak tyden mazali framykoinem a vyplachovali hermankem a dobry.Ted je klukum pet a ani si na to nepamatuji.Urcite bych zakrok s ditetem podstoupila co nejdrive, pozdeji uz na to bude mit spatne vzpominky.A urolog tech predkozek videl vic nez pediatr, tak je myslim v tomto ohledu fundovanejsi.Hodne stesti.
Markéta, kluci 10 a 3
  • 
19.4.2012 13:54:03
Super nápad, synovi kamarádky to udělali aniž by získali její souhlas taky při operaci kýly. Takže po operaci kluk řval, že ho bolí břicho a ještě řval, že ho bolí pindík a nemohl se vyčůrat.

Já bych na to nepřistoupila ani omylem, zvlášť pokud mu to přetáhnout jde. Nepřistoupila bych na to ani v případě, že mu to přetáhnout nejde a nemá problémy. Nebo snad viděla něco, co nesnese odkladu?
Majda-Kuba 07/07-Natálka 08/10 55767
19.4.2012 13:47:37
V pondělí jsem byla se synem na chirurgii ohledně pupeční kýly.Dr se mu rovnou koukla do kalhot a rozhodla,že malýmu rovnou udělají chirurgické přetažení předkožky,je prostě to nestačí.Tak se ptám,jestli je to nutné?Synovi jsou 4roky a 9měsíců.Přetahujeme normálně ve vaně-jen teda nevím,kam až máme jako přetáhnout?Přetáhneme přes žalud.Náš dr na dětském,když jsme naposledy byli na 3lete prohlídce nic neříkal..jak to máte vy u dětí?
wwěruška 129413
17.4.2012 10:39:59
ahoj,ted jsem byla s mim synem,na operaci,Je mu 12let,zjistila mu to doktorka pri 12tiletý prohlídce.poslala nas na dch.tam nas poslali na ulrtazvuk toho varleta aby zjistili jakých je ta žila rozměru a hned nas objednali na operaci,ubijí to totiž prý spermie,tím jak jde teplo na spermie,takže určitě to ma vliv na plodnost.Takhe nam to vysvětlily,jestli chcete ještě mimi,tak byt Vami Zkusím jineho doktora.Věra,Kdyby jse se chtěla na něco optat napiste mi na meil Kmonicci@seznam.cz
Monika s KUBÍČKEM
  • 
15.4.2012 13:05:54
Ahojky, já byla se synem v únoru 2012 na obřízce. Je mu 4 a 2 měsíce. Má částečnou obřízku , vše proběhlo na jedničku, byl v celkové narkóze, měsíc po operaci je nejhorší, je to hodně citlivé, ale pak už v pohodě, občas mu ještě vadí přiléhavé oblečení, ale jinak vše v pohodě. ~:-D
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 7476  [Dalších 5866 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.