| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

(?)
[<<Předchozích 1620] Názory 16211630 z 7476  [Dalších 5846 >>]
Stará Misule 82389
4.3.2012 17:56:18
My mame zitra rano taky dve zkumavky,jednu zlutou a druhou cervenou.Rikala nacurat do cerveny,a trochu prelit do zluty,ne obracene.Jsem na to zvedava,holka je psychikou po mne,na povel ji to nepujde,jak stihnem skolu,nevim ~8~
lipoo 47870
4.3.2012 17:45:41
ale díky moc....řeknu ať dvě zkumavky teda "udělá" ráno~t~
lipoo 47870
4.3.2012 17:45:13
no já už sotva~t~,ježiš,že si to neudělal hned,jak jsem si to pamatovala....ale do zkumavky musí být přece "střední proud"-takže trošku do sběrné,pak do zkumavky a pak zas do sběrné...no já myslím,že ten sběr teda bude stát za to..už to,že vstával v deset hodin~:(
Pawlla 106336
4.3.2012 17:39:10
To první ranní čurání musíš odchytit do těch dvou zkumavek,zbytek do sběru.~:-D
lipoo 47870
4.3.2012 17:37:49
no jo-ranní,ale ráno má ještě tu sbíranou..tak jsem z toho teda jelen...on má čtyři zkumavky..dvě na tu sbíranou a další dvě obyč-tam je jedna s červeným vrškem a jedna se žlutým..právě ale přemýšlím,že ráno musí ještě mít tu sbíranou a pak už hned odjíždí k doktorovi~d~
Pawlla 106336
4.3.2012 17:34:53
Ano,tam by měla být ranní moč,jedna zkumavka by měla být žlutá a druhá červená.
lipoo 47870
4.3.2012 17:32:00
Je tu někdo,kdo dělal sbíranou moč za 24hodin a dostal zkumavky?~t~-my to dostali už půl roku zpátky-a dostali jsme čtyři /teda syn/ na těch dvou je 24h-tam vím,že dám tu moč sbíranou za 24h,ale další dvě jsou jen se jménem-tak přemýšlím,že tam se asi má dát jen ranní moč?..nebo nějak tomu nerozumím~f~-jestli jste to někdo měli taky takhle-prosím radu.
lipoo 47870
22.2.2012 16:23:47
Hani-vyčůrat do vody..nejleépe s heřmánkem-pokud není alergický..našemu to po cévkování dost pomohlo...to byly taky muka!!!chtěl čůrat,posadila jsem ho do vany s vodou-ono to pak tak neštípe..ale zadržoval hoodně dlouho,až to už prostě nedokázal a s řevem se vyčůral.
Hanka+2 kluci 34418
21.2.2012 22:24:57
Tak na video jsem se pro jistotu nedívala, jsem dnes trochu přecitlivělá... Ale byli jsme dnes na dětské urologii, synkovi je čerstvě 6 a přetahovat mu to nejde vůbec. Tušila jsem, že dostaneme mastičku a taky jsme jí dostali, že je kortikoidová jsem nevěděla, trochu mi to vadí, ale jak někdo napsal, snad lepší než skalpel. Pan doktor prohlásil, že máme přetahovat a začal se k synovi vrhat, tak jsem pohotově podotkla, že mu to ale snad nebude přetahovat, načež on řekl, že ne. Pak mu to přetáhl stejně, ale jen kousek s tím, že toto ho prý nebolí. No trochu to bolet muselo, ale co je hlavní, že ho to pálí při čůrání, takže se tomu vyhýbá jak může, chtělo se mu několikrát i na velkou a nic z toho nebylo, protože to v sobě potlačuje. Takže do večera si pouze "cíknul" samozřejmě s pěkným rámusem a já si vyčítám, že jsem na něj vůbec nechala sáhnout. Je mi ho hrozně líto, a jen čekám, co bude v noci až se mu začne chtít. Asi se moc nevyspíme. A to už vůbec neuvažuju o tom, že mu to budu denně přetahovat a mazat... Možná časem postupně...
Hanka+2 kluci 34418
13.2.2012 9:03:28
Právě jsem zabrousila na tuto diskuzi, i když tu už nikdo není :-), přesto díky za poslední rady, co se tu objevily. Jdeme za pár dní na dětskou urologii, syn má čerstvě 6 let, přetahovat mu to nejde vůbec, ale problémy nemá. Tak doufám, že dostaneme tu mastičku a kdyby se na něj někdo chtěl vrhat, tak rozhodně zakročím!!!
[<<Předchozích 1620] Názory 16211630 z 7476  [Dalších 5846 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.