| lipoo | 47870 |
|
|
7.1.2012 0:02:31
jojo,tak to si pamatuju
)-a co malej?ok? |
| Martina |
| • |
6.1.2012 14:05:07
Lipoo mám pocit že jsme spolu diskutovali před lety na témá dětská nemocnice Brno a oční ;-)
Mám syna po operaci nádorou očního nervu. Dlouho jsem tu nebyla, ale tenkrát jsem tu hledala rady. Martina |
| lipoo | 47870 |
|
|
6.1.2012 13:38:18
přesně tak!!!!Našemu už to jde úplně-má devět a půl...a je to přessně jak "si s tím začal hrát"..náš doktor to do šesti let ani neřešil,ani nezkoušel přetahovat..říkal,že času dost
![]() |
| Martina |
| • |
6.1.2012 11:56:49
Mandelinko, tak jak ti napsala lipoo - nikam nechoď, pokud nemáte záněty a jiné problémy, syn má 8 let, a taky mu nejde předkožka přetáhnout, nemá žádné problémy, náš Mudr. říkal že zná starší kluky. ´Já si myslím a doufám že nakonec jak se začnou samy s nima hrát ;-) tak si to přetáhnou. Řešila bych to jen kdyby měli záněty. A jiný mudr. v nemocnici zase říkal proč to neřešíme, tak jsem mu řekla že každý Mudr. má na to svůj názor tak se usmál a řekl že mám pravdu a pokud nemá problémy tak kam spěchat ;-). A každá operace je riziko i ta o které říkají že banální. Můj syn už jich má za sebou několik, ale kvůli jiným věcem proto se do předkožky nehrnu.
|
| Děda |
| • |
27.12.2011 22:53:42
Teda čte se to tu jako horor , co s těma klukama dokážou ženský dělat.
|
| mandelinka |
| • |
27.12.2011 15:26:59
Žádné problémy nemáme jen pediatr nás tam doporučil když mi pak razantní pani doktorka řekla,že půjde pod narkozu šla jsem do mdlob... a to chce 14 dní předem vyšetření od našeho dok.,že je zdráv nebo ještě možnost odvar heřmánku a řepíku na den D a snad by musela umrtvit a udělat tu obřízku... ...a to už bez objednání asi vše zrusím a seženu si ten trianc...-mast aještě budeme zkoušet,jednou jsem viděla v tv ,že chlapeček šel na banální operaci mandlí a udělali z něj mrzáčka,je to hrozné když se člověk dostane k neodborníkovi...
|
| vertigo | 92133 |
|
|
23.12.2011 19:12:35
Zbytečně bych nejančila. Pokud jsi nic moc nepila a máš horečky, tak zvýšeně ztrácíš tekutiny a moč se zahušťuje a barví do oranžova. Rozhodně bych začala hodně pít (3l tekutin za den) a pokud bude moč poté normální barvy a nebudeš mít žádné příznaky infekce močových cest (pálení či řezání při močení, bolesti v podbřišku, bolesti v zádech či v průběhu močovodu, snížené močení i při zvýšeném příjmu tekutin atd.), tak bych to hned neřešila úprkem na pohotovost. Pokud by ale barva moče zůstávala oranžová či červená, tak bych pak tu pohotovost navštívila.
![]() |
| Inka |
| • |
23.12.2011 17:13:11
Tak to je skvělý, hlavně na to pití nezapomínej
|
| mira |
| • |
23.12.2011 17:12:56
Dojeď si na pohotovost, může to být ledacos.
|
| Bagheera1985 | 112963 |
|
|
23.12.2011 17:10:15
dneska se poctivě prolívám. já při těch teplotách neměla ani pomyšlení na jídlo a pití. Tedka jsem si byla odskočit a barva už je v pořádku. Potím spoustu vody tedka tak pravidelně doplnuju snad se brzy vrátí i chuť
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.