Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lída+2 | 28136 |
|
|
19.5.2015 7:38:01
-Annna- , mě se to stalo před 12lety v nemocnici.....takovou akci jsi v životě neviděla.....
spíme,najednou se rozletí dveře, rozsvítí se, běží dvě sestry a než jsem se vymotala z deky, byli u syna a vůbec mě neposlouchaly, že mu to v klidu vysvětlíme......napíchnuly ho.....s odůvodněním, že takto mají lepší zkušenosti. Do té doby se nechal bez problémů píchnout, nyní mu vadí i očkování, přesně od toho dne. A já jsem se dověděla, že jsem zbytečně hysterka a co bych mu jako vysvětlovala, že by byl akorát vyděšený......vůbec nerozumněly dámy tomu, že by to proběhlo bez problémů. takže za mě od nemocnic a DR dál......lepší tam nelézt, nebo jen na preventivky..... |
| Klamara | 147098 |
|
|
18.5.2015 20:19:00
Ano. Vůbec jsme nečekala, že by řešila něco jiného než to s čím jsme přišli.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
18.5.2015 20:16:40
"nevyčetla z úvodního příspěvku, že by o tom dr. zakladatelce neřekla, "
No já čtu, že asi neřekla, když zakladatelka šla řešit varlata nikoli předkožku a přečetla si to s údivem až ex post, že je tam ta předkožka na prvním místě. ![]() |
| Drop | 147259 |
|
|
18.5.2015 19:58:21
Limai, ty jsi nikdy nezažila, že lékař sahnul dítěti někam, kam ty jsi nechtěla a neřekl ti to dopředu? Umím si představit, že při vyšetření se matka ani nestačí nadechnout a doktor bude přetahovat.
|
| Klamara | 147098 |
|
|
18.5.2015 19:40:59
Já vím o co jde. Nejde mu přetáhnout a nechci to řešit před 5tým rokem.
|
| Klamara | 147098 |
|
|
18.5.2015 19:40:10
Já si tu slabost přiznávám a snažím se jí řešit dřív než něco způsobí.
|
| ypsilon ypsilon | 142259 |
|
18.5.2015 19:00:49
Ne, není to nedotknutelné. Dopsat něco svým jménem za text a podpis někoho jiného je jiná věc, než zrušit něco jménem někoho jiného, kdo o tom neví. Když něco ve svém zaměstnání napíšu a podepíšu se pod to (nesu za to tedy odpovědnost) a někdo by mi v tom škrtal, taky by mi to vadilo a přišlo mi to neslušné, bez ohledu na to, co si kdo o napsaném myslí. Ať mi to řekne, napíše, okomentuje to, ale svým jménem, ne mým. Víc to tady řešit nebudu, já koneckonců nevyčetla z úvodního příspěvku, že by o tom dr. zakladatelce neřekla, spíš mi přijde, že zakladatelka měla problém říct něco dr., ale to je moje domněnka.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
18.5.2015 18:50:20
A ústní dohoda se může napsat jinak? Když je to tak nedotknutelné, tak by se tam nemělo ani nic dopisovat, že? Já to vidím jinak. Někteří lékaři si stále hrají na nadřízené pacientů a to mi vadí. Každý se brání jak zvládne.
![]() |
| ypsilon ypsilon | 142259 |
|
18.5.2015 18:42:57
Státní nestátní, podepsaný text se bez vědomí podepsaného prostě nemění. Nikdy a za žádných okolností. To mi přijde přijatelnější řešení -Annny-, napsat to a to vyšteření syna si nepřeji, když to nedokážu v danou chvíli prostě říct, a podepsat sebe. Rozhodně mnohem čistší řešení, které si nežádá výmluv a omluv typu když ona mě tamto, tak já jí můžu toto.
|
| Limai | 91448 |
|
|
18.5.2015 18:41:37
Normálně,ne?Zeptáš se doktora co s pindíkem má,a podle toho budeš moci posoudit,co chceš nebo nechceš.S pindíkem má něco a nevíš co,ale nechceš aby mu dělali něco ani nevíš co.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.