Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Elwing | 143291 |
|
11.3.2015 13:54:36
Kreaty, nějak ti nerozumím. Myslela jsem to tak, že zakladatelka tématu asi nikdy nerodila, když se jí to stává, nebo má pevné svaly pánevního dna a ty, které tomu nemohou uvěřit, protože třikrát rodily, to tam dole prostě asi mají hodně "protáhlý, když se jim to nestává. Nechápu potom ten výsměch, když v nevýhodě, díky povolenému spodku jsou zdravotně spíš ony, i když za to samozřejmě nemohou
|
| Vaitea | 114076 |
|
|
11.3.2015 13:33:03
Cimbur a pak je tedy otázka je možné, že se voda do pochvy během koupání nedostane? To je podle mě blbost, možná jestli někdo plave s nohama u sebe nebo se koupe ve vaně s nohama pevně sevřenýma, tak ano
No, já vím, že si myslíš, že jsi vtipná, ale raději si nastuduj něco z anatomie, aby ses nemusela divit, že jsou stavy, resp. věk, kdy se voda do vaginy nedostane ( při jakémkoliv plaveckém stylu) a kdy je to běžné a souvisí to právě se stavem svaloviny pánevního dna. |
| Minís | 113116 |
|
|
11.3.2015 13:00:18
A co zkusit menstruační kalíšek/ hrnec?
![]() |
| xyz |
| • |
11.3.2015 11:21:17
Nevím s čím kdo počítal ,ale stačí jeden pohlavní styk bez prezervativu a dostanu mykózu. Manžel je v pořádku, jen mi to tu rovnováhu v pochvě rozhodí.
|
| Mamča + 4 ♥ | 85796 |
|
|
11.3.2015 11:04:06
zřejmě máš kvasinky ( jsi-li po porodu )..., já na to trpím doteď, proto mám od svého gyn.mudra zakázáno se koupat delší dobu, natož se koupat ve vaně.
po 7 měsísch prvního porodu jsem šla na tzv. mražení dělohy a od té doby mám zákaz. Ano, jednou za čas to poruším a vykoupu se jak ve vaně, tak v bazéně. ( pokud nemám menses a mám tampon ) ale to pak bohužel trpím, neboť "teču", resp. učurávám. je to nepříjemné, ale holt si jsem toho vědoma, když to poruším. čili radím - dlouho se nenamáčet ve vaně / bazéně, lae prostřídávat to aúpokud budou problémy setrvávat, zajít na gyndu a probrat to s mudrem/ou. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
11.3.2015 10:59:01
Jinam uz to nejde!
![]() |
| Kreaty | 128225 |
|
|
11.3.2015 10:55:36
já myslím, že i jinam než do ucha, ale ve vagině to holt tolik nehučí, jako v uchu, taky trochu do nosu, no a nevím kam ještě, to tělo má tolik nechutných záhybů
![]() |
| Rodinová | 140078 |
|
|
11.3.2015 10:29:44
Mne v bazenu natece voda max do ucha
![]() |
| Kreaty | 128225 |
|
|
11.3.2015 10:21:18
Elwing, no jo to je nechutný a zvrácený, když ženy používají vagínu k porodu svých dětí
tak to je ideální ta moje známá, která bude mít druhé dítě a je stále panna, přes IVF to šlo tam a sekcí to šlo ven, sex s manželem nikdy neměla, takže ta je ideální adeptkou pro tento svět, ta se může koupat v bazénu bez tamponu |
| Kreaty | 128225 |
|
|
11.3.2015 10:17:09
Cimbur a pak je tedy otázka je možné, že se voda do pochvy během koupání nedostane? To je podle mě blbost, možná jestli někdo plave s nohama u sebe nebo se koupe ve vaně s nohama pevně sevřenýma, tak ano.
A se spermatem? Předpokládám, že vagína je tak nějak biologicky uzpůsobená k tomu, aby v ní občas bylo sperma /schválně říkám občas, aby se neorzvinula diskuse na téma jak často je to normální/. Přece to sperma nebude v té vagíně nějak narušovat prostředí? Když jaksi náš stvořitel předpokládal, že tam občas bude. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.