Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
10.2.2015 12:37:54
těhotenství ne, ovulace možná....ale že by se při ní pořád chodilo čůrat?
|
| Monika | 123907 |
|
10.2.2015 12:31:34
Dala bych si ten ibalgin a čekala - jestli se to nezhorší, jestli nebudu mít teplotu, potíže při močení atd. Jinak mě břicho jako při MS bolí taky při ovulaci (začalo to až po 1. těhotenství), ale těžko říct. Plus tedy jsem měla tuto oblast překrvenou a často jsem chodila na záchod na začátku těhotenství (?
) |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
10.2.2015 12:25:15
Nikdy jsem neměla zánět močového měchýře, tak nevím. Jenom už zase nechci lítat po doktorech, už jsem fakt jak hypochondr. Tak se ptám tady.
Od soboty (byli jsme lyžovat), ale nejsem si vědoma, že bych promrzla - bylo mi pořád teplo, mne bolí břicho jako při MS, kterou ovšem nemám a mít ani nemám. A pořád se mi chce chodit na malou, i když není moc s čím. Nic nepálí a neřeže. Teplota žádná, jinak vše v pořádku. Co s tím? Teplo? Ibalgin? Čekat, že to přejde? Nic hroznýho to není, ale příjemný to teda taky není.... |
| Nikoleta |
| • |
29.1.2015 20:32:52
Dobrý den, jsem fyzioterapeut a zabývám se problematikou inkontinence v diplomové práci. Mohla bych Vás požádat o vyplnění krátkého 5min. dotazníku? Stačí kliknout nebo zkopírovat na webový odkaz. Předem vám děkuji za ochotu a spolupráci.
http://goo.gl/forms/9emwCAfamU |
| Nikoleta |
| • |
29.1.2015 20:29:13
Dobrý den, jsem fyzioterapeut a zabývám se problematikou inkontinence v diplomové práci. Mohla bych Vás požádat o vyplnění krátkého 5min. dotazníku? Stačí kliknout na webový odkaz. Předem vám děkuji za ochotu a spolupráci.
http://goo.gl/forms/9emwCAfamU |
| tacka | 94191 |
|
19.1.2015 14:57:38
koupit sypaný řepík lékařský, uvařit nálev a ten pak nalít do koupele, jestli máte ještě dětskou vaničku, nalít to tam, kluk si bude 15 minut hrát ve vaničce a pindík se mezitím pěkně vymáchá. Klidně to udělat i 2x za den, framykoin taky dobrý. Mělo by to pomoct, další den už bude o dost lépe.
|
| holka anonymka | 93519 |
|
|
19.1.2015 10:27:29
máš přesně ten věk, ve kterém se to začíná projevovat. Mám inkontinenci jiného typu než ty a beru na to prášky. Pomáhají. U některých typů zabere i drobný operativní zákrok. Řeší to na urologii. Poslal mě tam praktický doktor.
Cvičení mi nepomáhá vůbec. |
| Kreaty | 128225 |
|
|
19.1.2015 4:56:08
já jsem měla po porodu problémy takové, že jsem vůbec nemohla na malou, musela jsem jen do sprchy, urogynekolog ve fakultní nemocnici se mě zaptal, jaké mám zaměstnání, zda tam mám sprchu, vůbec to nehodlal nijak řešit, gynekolog a malé okrení nemocnici mi dal prášky, které se nedají brát dlouhodobě, takže krátkodoně pomohli, ale pak mi je už nenapsal, pak se to změnilo právě na problémy opačné a nikdy mi nikdo žádnou léčbu nenavrhl, docela se divím, k jakým chodíte doktorům, že vám vždycky něco nabídnou, já vždycky odejdu s tím, no tak paní vezmeme krev a za 14 dní si zavolejte, za 14 si zavolám a sestřička do telefonu mi hlásí: ta krev byla v pořádku a já se ptám o a kdy mám přijít příště nebo jak se to bude řešit a ona mi řekne, no když byla ta krev v pořádku tak přijďte za půl roku
![]() |
| marka+3 | 140527 |
|
|
19.1.2015 4:19:34
http://www.intimina.com/de/laselle-kegel-vaginalkugeln
pry je to vyborne. nebo cantienica, ale to je pry dost narocne na provedeni. |
| M.Butterfly | 42946 |
|
|
19.1.2015 1:03:10
Urogynekologie. TVT či TOT páska. 3 dny hospitalizace a
![]() ![]() Nevím, proč jsem to neřešila dřív... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.