| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 7476  [Dalších 6686 >>]
withep 93862
10.9.2014 20:07:09
Díky za zkušenost. Taky mám dojem, že je to "jen" takový pocit, jinak žádné obtíže nemá, jen prostě na tu pipinu je nějaká taková přecitlivělá. Pátrám, jestli to není příznak něčeho konkrétního, ale nic jsem zatím nenašla ~d~
matka gréta 135067
10.9.2014 19:59:40
withep, dcera měla něco obdobného kolem 5-6 let. Pořád si stěžovala, že jí "tečou kapičky", ale mokro nikdy neměla. Byl to prostě asi jen takový pocit. Trvalo to pár týdnů, pak to přešlo. Nijak jsem to neřešila.
7kraska
  • 
10.9.2014 19:27:14
zkus ji davat laktobacilky

moje dcera v tom veku chodila neustale curat, treba po 5 minutach....ji to nevadilo, ale my jsme byli nepricetni....vyresily to laktobacilky
withep 93862
10.9.2014 18:53:30
Zajdu. I když nechce. Ona chce, abych to vyřešila mávnutím kouzelného proutku, který nemám. Moč bude negativní, prohlédne ji, taky nic. Ještě tak že by nás poslala třeba na dětskou gyndu, nebo nevím. Ani nevím, kde tady něco takového je. Začátkem léta jsem s ní u PLDD byla, chodila často čurat. Moč negativní, prohlédla ji, taky nic. Přešlo to samo (nebo pomohl brusinkový sirup; ten jí teď dávám taky a doufám v nějaký (klidně i placebo) efekt).
Epepe 89236
10.9.2014 18:40:02
Tak pravděpodobně jo. ~d~
Proč zakládáš téma a nejdeš s ní k doktorovi?
withep 93862
10.9.2014 18:31:52
Naše cácora (4,5 roku) si poslední dobou vždy po močení stěžuje, že jí "teče z pipiny". Jako by v močové trubici zůstalo pár kapek a pak ještě několik minut vytékaly. Nepomáhá nechat ji na WC o chvilku déle, aby odteklo všechno. Důkladně utřeme/vysušíme, a stejně za pár minut si stěžuje, pláče, vzteká se, někdy je skoro nepříčetná. Na kalhotkách nemá nic. Že by jí "jen subjektivně" bylo až tak nepříjemné nějaké zbytkové vlhko? Nebo je to příznak nějakého problému urologického/gynekologického? Je to vždy jen po močení.
Jordana 64316
5.9.2014 13:41:37
Znám kluka,kde se mu po cca půlroce vrátila-ale bylo to prý operatérovou chybou-jak jim řekli v Praze.Od té doby je ok. Jde o správné uzvaření otvoru,kt. proudí tekutina dovnitř varlete-obalu. Po správném uzavření by se to stát nemělo.A běžné to opravdu není.
sochulka 142313
5.9.2014 11:39:10
chodíme pořád k těm samým lékařům, kde byla už před rokem diagnostikována varikokéla v šourku....ale je to v nemocnici a asi 5 lékařů se tam točí pořád dokola (podle služeb) ....no on to naštěstí bere lépe než já.
vlad. 38059
5.9.2014 10:00:13
stát se může všechno ~;)
jentak
  • 
5.9.2014 9:53:04
Vážně? Nám tvrdili, že to se rozhodně stát už nemůže - jen výjimečně.
Ale zákrok syn nepodstoupil, chodili jsme s ním od narození na kontroly a asi ve třech letech nám řekli, že to vypadá, že tekutina proudí tam a zpátky a v menší míře než na začátku, tudíž že je šance, že se to zacelí samo. Dostali jsme poučení, co a jak a že je možné, že v pubertě se to zhorší. Tak uvidíme.
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 7476  [Dalších 6686 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.