| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 7476  [Dalších 6596 >>]
tacka 94191
12.3.2014 18:41:13
ven klidně může, večer zas budete oplachovat. Až zánět vyléčíte, nech si od doktorky napsat Triamicinolon, který by měl na předkožku zabrat a postupně jí uvolnit. Vykašli se na urologii a násilné přetahování. Chudák kluk. Mému synovi se postupně uvolňovala až do 6 let. Tou mastičkou budete trošku natírat slaboučkou vrstvou a za pár dní nebo týdnů se předkožka uvolní.
TaJ 81121
12.3.2014 18:10:53
Veru, určitě zvládne~;), Jiřík teď nosí podkolenky a džíny podšité bavlnou...a nebo i nepodšité...my punčocháče prakticky nevedeme, loni je měl tuším jednou pod kombinézu na bobování, ale jinak celou zimu i v mrazech většinou zvládne v teplých podkolenkách a kalhotách zateplených fleecem...včera jsme byli v parku na kole, měl jen teplejší mikinu a bylo to akorát, potkali jsme ale nějakou holčičku s babičkou a ta měla na sobě tlustou zimní bundu, ze které koukaly na šňůrkách rukavice a na hlavě měla teplou čepici...tak to jsem fakt nechápala, chudák, muselo jít být strašné vedro...
Jinak se zánětem naštěstí zatím zkušenost nemáme, i když synovi taky předkožka ještě nejde úplně stáhnout, ale už chybí jen kousek, bylo mu teď 6, žádné problémy mu to nedělá, doktorka o tom ví...ven bych určitě šla, když mu to nijak nevadí...
Jaromír
  • 
12.3.2014 16:08:40
Chtělo by to změnit doktory, jak tu pediatričku, tak i ty z nemocnice, co to neřešili. Hypospadie se operuje i dřív než ve 2 letech, operací bývá často několik. Je tu tendence to odoperovat co nejdřív, důvodů je více.

V 5 letech má být pochopitelně zcela přetažitelná předkožka dozadu, ale u hypospadie se to řeší jak vedlejší problém. Pochopitelně, pokud byla třeba obřízka, tak se kvůli hypospadii neprovede, udělá se až v rámci operace hypospadie.
Majda a Kájík 07/10 94857
12.3.2014 16:01:38
A řešíš to s Dr že mu nejde přetáhnout? Tam bych asi začala jestli s tím nic neděláš.
vertigo 92133
12.3.2014 15:16:46
Punčocháče už minimálně 3 týdny nedávám ani synovi, který má 1,5 roku.
Mr. Miçkey 124689
12.3.2014 15:13:58
Nezvladne to bez puncochacu, umrzne hned za domovnima dverma ~8~
Nevim, kolik stupnu je u vas, tady 15 a decka litaji v kratkejch trickach (zduraznuju ze maji jen ty tricka, zadny kosilky, mikiny, saly, cepice...). Jen rano si obliknou mikinu.
Puncochace v tomhle pocasi, to pomalu hranici s tyranim~e~ se nedivin ze ma zanet, kdyz je permanentne zaparenej.
Epepe 89236
12.3.2014 15:06:04
My jsme taky zmrzlejší rodina, ale punčocháče už nějaký čas nedávám. A to ani, když jsou děti nemocné. Možná, kdybychom byli někde večer dlouho venku, ale přes den určitě ne. Je opravdu teplo.
O víkendu se má ochladit, tak možná batole zase dostane punčocháče (2 roky). Starší ani omylem! (4 roky) Prochladnutí bych se nebála.

Pindíkům teda nerozumím, ale nemůže ten zánět souviset spíš s tou náchylností močových cest?
Fren 117315
12.3.2014 15:05:35
Já už si ted bohužel nevzpomínám,jestli jsem tu předkožku řešila kvůli zánětům nebo jen pro ten fakt,že na rozdíl od mladšího syna tomu staršímu prostě nešla přetahovat a mě to v klidu teda nenechalo.A jsem zpětně ráda i za syna,že se to u něj pořešilo,když byl malé dítě.Od 15 chodil dalších 8 let s holkou.
Fren 117315
12.3.2014 14:48:14
s následným dlouhým léčením poranění - ~8~ a to si vzala kde toto?Rychlý ambul.zákrok.

Ale se nerozčiluj,o nic nejde,mě už teda vůbec ne v tomhle případě,je to tvoje dítě.Takže jako by se nestalo ,adijé
veronika82,Kamilka,klučík03/09 29769
12.3.2014 14:44:32
Fren tak já myslím,že v nejbližší době svůj sexuální život nezahájí. Předkožka se uvolňuje postupně sama. Pokud zjistí příčinu,že kvůli tomu má ten zánět tak to samozřejmně budu řešit.
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 7476  [Dalších 6596 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.