| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 7476  [Dalších 6516 >>]
ivaxx 44192
11.2.2014 21:38:37
Byla jsem na tomto oddělení se synem před 7 lety (byly mu necelých 5 let, operoval stejný doktor) s jinou diagnozou. Na JIPku mě pustili, byla jsem u něj celou dobu na křesle (syn špatně snášel narkózu a vyváděl, takže jsem byla lehce asertivní a domluvila se, že to pro všechny zúčastněné bude lepší). Na pokoji jsme poté byli dost namačkáni (nešla otevřít ani skříň) - já se synem, jedna maminka s miminkem. Doktoři byli výborní, sestry o dost horší, ale to už může být historie.
Jen počkej 93956
11.2.2014 21:23:30
Laurenko, určitě, budu ráda i za info, co se děje na JIPce, o drénování...Prostě jak dítku je, jestli ho něco bolí ap. POměry na oddělení se budou asi lišit, to je jasný...Díky moc!
Laurenka 85484
11.2.2014 20:44:26
já absolvovala pyeloplastiku loni v říjnu v brně, s pětiletou dcerkou, tak nevím, jestli ti pomůžu, v praze to neznám.
Jen počkej 93956
11.2.2014 20:12:49
Ráda bych vyzvěděla, jak probíhá operace a pooperační péče. Dcerku (6 měsíců)čeká operace, má jen jednu ledvinu a na té má hydronefrózu, takže s operací nechtějí otálet a cca do dvou měsíců nastoupíme na zákrok. Je tu někdo, kdo s miminkem absolvoval stejnou operaci v Praze Na Karlově? Zajímá mě, jak je to před operací, nástup, příp.hladovka, pobyt na JIPce (můžu tam být u dítěte pořád?), přibližně jak dlouho na JIpce, jak dlouho na běžném oddělení. S panem doc. Kočvarou jsem probírala spíš samotný nález a prognózu, ale co nás čeká ve špitále, vlastně netuším.
Tak jestli se někdo může podělit o zkušenosti, budu ráda:-)
katka
  • 
8.2.2014 22:13:30
Ja zrovna rozdychavam ze mi ve 40 zjistili bludnou ledvinu.Na druhou stranu uz je mi jasne proc me vecne boli a b8livalo bricho, neustale zanety mic.mechyre, ledvinova kolika, bolesti v boku, to tak nejak ke mne patri a uz jsem si zvykla, ted mi doprucuji nabrat 8- 10 kg, no asi kdyz sem to vydrzela doted...
katka
  • 
8.2.2014 22:13:28
Ja zrovna rozdychavam ze mi ve 40 zjistili bludnou ledvinu.Na druhou stranu uz je mi jasne proc me vecne boli a b8livalo bricho, neustale zanety mic.mechyre, ledvinova kolika, bolesti v boku, to tak nejak ke mne patri a uz jsem si zvykla, ted mi doprucuji nabrat 8- 10 kg, no asi kdyz sem to vydrzela doted...
eva
  • 
27.1.2014 18:49:02
nemusis mit ani stejnou krevni skupinu, prijemce dostane silnejsi leky potlacujici imunitu......to vsak ma nezadouci ucinky

druha moznost je, ze zivy darce nabidne ledvinu, jestlize se krevni skupiny neshoduji, dostane tuto ledvinu cizi prijemce se stejnou skupinou a jeho darce da ledvinu puvodnimu prijemci. Takova vymena, je do toho mozno zapojit i vice paru, takova akce kulovy blesk.
hgfjdmh 139249
27.1.2014 18:15:28
O rizicich by vas mel prece poucit lekar, tady opravdu nic nevykoumas. kamaradka ma rok transplantovanou ledvinu, mela stesti, ze jeji maminka byla vhodny darce, obratil se ji najednou zivot o 100%k lepsimu.
janule81 129048
27.1.2014 18:07:24
to já vím, jenom že to není opravdu jednoduché rozhodnutí a tak sháníme co nejvíce informací kde se dá
amyklas
  • 
27.1.2014 18:07:15
Jestli jde o transplantaci od žijícího dárce tak zas až tolik čekat nemusí, spíš jen jestli není zdravotní kontraindikace u dárce či příjemce. A už je možné nerespektovat i tu krevní skupinu - výjimečně, je to dost drahý.
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 7476  [Dalších 6516 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.