| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Opar - herpes

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 770  [Dalších 650 >>]
.kili. 125672
6.8.2013 19:28:18
"Takže na soustředění můžu syna poslat? "

Tak to nevím, ale jeho kontakt s tou dívenkou tomu nijak nebrání, ten její pásový opar ho jistojistě nemůže "nakazit"
PJana 86863
6.8.2013 19:26:21
Děkuji moc za odpověď.
Takže na soustředění můžu syna poslat?
.kili. 125672
6.8.2013 19:23:26
bez obav, synové dívenkou s pásovým oparem (i kdyby to skutečně byl) nakaženi být nemohou
PJana 86863
6.8.2013 19:18:01
Synové jsou na táboře. Dnes se jim tam údajně u jedné holčičky (9 let) objevil pravděpodobně pásový opar. Ještě to není potvrzené. Synové prodělali neštovice před 8 lety. Jak moc je pásový opar infekční? Mladší syn by měl za 12 dnů odjet na sportovní soustředění. Je možné ho tam poslat?
Jestli je tu kili, moc prosím o jeho odpověď. Díky
P.
  • 
3.8.2013 10:23:56
Asi jsem se ne zcela dobře vyjádřil s tím virem, ale v každém případě hojení proběhlo zcela jinak a tak 5x rychleji než jindy. Jsem padesátník a opary trpím co pamatuju, tak snat už mám nejakou zkušenost. Udělalo mi to takovou radost že jsem to bral jako svoji povinost se s tím podělit :-).
.kili. 125672
3.8.2013 10:06:39
"konečně našel něco co funguje a likviduje přímo ten vir "

hm, ak to by bylo skoro na Nobelovku. Ale žel není, ten vir nezlikvidujete, ledaže byste vyřízl buňky jim napadené. .
P.
  • 
3.8.2013 9:55:35
Zdravím
Léta trpím na opary, řešil jsem to většinou pastou nebo slivovicí. Taky jsem zkoušel tea tree oil. Ale stejně to trvalo tak těch 10 dnů než definitivně vir umřel a opar zaschnul. Zdá se že jsem konečně našel něco co funguje a likviduje přímo ten vir a ne jenom opar pomáhá vysušovat,použil jsem kapky Citrovital. Před dvěma dny ráno po probuzení se opar začal klubat, hned jsem si dal kapku Citrovitalu na prst a místo potřel pak jsem průběžně potíral vždy když byl čas. Neudělal se mi pak po něm ani nějaký viditelný strup a nic nemokvalo místo bylo jenom mírně zarudlé s malým puchýřkem který se zřejmě pak vstřebal, dneska ráno už je opar zcela zhojen a to místo kde byl už téměř nejde najít.
http://img809.imageshack.us/img809/3985/ene1.jpg
Šuplík
  • 
2.7.2013 20:52:45
Taky díky za tip, teď ještě zjistit, kde máme nějaké kosmetické studio - poblíž.
Mače 39250
2.7.2013 11:32:28
není zač, já tot aky nevěděla, ale mladšímu vyrazil na puse ve školce a učitelka mi o tom řekla, že jnak ho druhý den nevzme do školky, že je to infekční, tak sjem to zksuila a super.))))~;((
Eilatt 120397
2.7.2013 8:27:30
Taky trpím na opary a mně teda naštěstí b-komplex v tabletkách momentáně zabírá. Beru ho preventivně, i dkyž ne nonstop 1x denně a když se zjeví opar, tak pak 3x denně a už se mi několikrát v poslední době stalo, že se díky tomu opar nerozjel a rychle se vyhojil. Dříve se mi udělalo spoustu puchýřků a to hojení s strupama pak bylo strašně dlouhé.
Do toho ještě namažu mastičkou, teď mám doma viru-merz a je to ok.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 770  [Dalších 650 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.