| Kateřina |
| • |
13.6.2012 11:15:24
Ja trpela na opary nekolik let. Jak jednou opar vyleze, tak pri snížené imunitě zase vyleze. Vyskytoval se hlavnene na rtu, vyzkoušela jsem naplasti a mazání ale stale se mi vracel. Nakonec jsme začali celá rodina uzivat Hlívu ústričnou s rakytnikovým olejem. Od te doby se mi neobjevil, a jsem za to ráda. Je to tím, ze hlíva řeší puvod vzniku herpesu. Da se koupit v lekárnach a nebo tady máte stránky kde si ji můžete zakoupit přes internet www.vegi.cz/cz/produkt/hliva_ustricna_s_rakytnikovym_olejem
|
| Pištová | 124795 |
|
|
1.3.2012 17:55:57
manžel trpí na opary a já ho dosud ještě neměla
![]() věci peru dohromady v dětském prášku,kvůli holkám,ale žehlím,tak myslím,že se bacily zničí ![]() |
| .kili. | 125672 |
|
1.3.2012 14:34:08
"opravdu nebezpečnej je opar pro lidi se sníženou imunutou a pro novorozence s prakticky žádnou imunitou.
pásovej opar je problém v těhotenství před porodem, podobně jako neštovice, a do cca 25tt, řešila jsem to, ptž jsem se s ním ve svém druhé těhu setkala a neměla jsem neštovice" - opar není ani tak nebezpečný jako infekce HSV-1 nebo HSV-2, jejímž je opar jen jedním z možnýchprojevů - pásový opar na plod nějak risiko infekce nevnáší, plané neštovice jsou problémem opar prostý i pásový jsou možnými zdroji infekce, takže ten, kdo neměl plané neštovice nebo prostý opar rtu nebo genitálu mohou být infikováni, pak jde o to, zda se jedná o první infekci nebo nonprimární první infekci a o další věci, raději nespekuluvat |
| .kili. | 125672 |
|
1.3.2012 14:30:05
"ale na gyndě mě dr uklidnila, že pro díte je to nebezpečné jen když máš v době porodu opar v genitální oblasti, v tom případě by provedli sekci...pokud mám v době těhotenství opar na rtu, dítěti to nevadí..."
no, to je docela poloviční pravda |
| .kili. | 125672 |
|
1.3.2012 14:21:32
"ja mam u dcery prokazanou pritomnost tohoto viru u dcery dva dny po narozeni "
tomu nevěřím a ani Vy tomu nevěřte - byla dcera hned po narození léčena ? |
| .kili. | 125672 |
|
1.3.2012 14:20:12
"Tenhle virus bude dite v krvi mit uz od porodu. Dcera ho ma taky uz od porodu."
Nevěřte tomu, to by mělo setsakra jiné problémy |
| Oggová | 34603 |
|
|
1.3.2012 13:52:12
naběhla sis sama ![]() na opary trpím hodně (můj opar byl i nejpravděpodobnější příčina toho, že dcera prodělala ve 20 měsících stomatitidu), ale na gyndě mě dr uklidnila, že pro díte je to nebezpečné jen když máš v době porodu opar v genitální oblasti, v tom případě by provedli sekci...pokud mám v době těhotenství opar na rtu, dítěti to nevadí... u pásového oparu to je asi jinak, kamarádka s tím byla v těhotenství v nemocnici.. ale podrobnosti jsem si nezjišťovala, netrpím na to.. |
| Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. | 123501 |
|
|
1.3.2012 13:48:48
Ano to vim. Jen jsem chtela vedet co mam delat, kdyz sirit opar je bezohlednost a ja mam u dcery prokazanou pritomnost tohoto viru u dcery dva dny po narozeni a lekar rikal, ze je to tim, ze jsem prodelala opary v tehotenstvi.
|
|
|
1.3.2012 13:43:05
Spletla jsem se to je des. to jsem asi jedina na svete
. A co mam teda delat aby dite vir v sobe nemelo? |
|
|
1.3.2012 13:41:46
Ano to vim, spletla jsem se pri psani. Tenhle virus bude dite v krvi mit uz od porodu. Dcera ho ma taky uz od porodu.
|
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.