| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Cvičení podle Mojžíšové

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 640  [Dalších 440 >>]
andyes 93348
20.2.2009 14:10:21
Ahoj holky, stalo se Vám některé, že jste během cvičebí a mobilizace otěhotněly? Jak to dopadlo? Vím, že se to nedopuručuje, ale když se přihodí.~p~
sisticka 91058
1.2.2009 18:26:11
Anne, to nejde jen tak zaslat cviky... jsou sice v nějakých knížkách, ale musíš navštívit fyzioterapeutku, rehabku, která mojžíšku dělá, ona ti uvolní, co máš zablokované a pak tě cviky naučí...není to tak, že si zacvičíš a je to~j~ mně pomohlo právě uvolňování kostrče, kterou jsem prý měla hodně zatuhlou~R^
anne 92617
1.2.2009 17:15:09
dobry den rada bych chtela zaslat cviky podle pi. mojzisove snazime se o miminko uz 2.roky a porad nic dekuji predem s pozdravem bevelaguova
vyskum 91031
27.1.2009 20:47:02
Dobry den, hladam zeny, ktore maju problemy s otehotnenim alebo diagnostikovanu neplodnost, ochotne zucastnit sa vyskumu psychologickych aspektov neplodnosti v partnerskom vztahu. Islo by o vyplnenie dotaznika zaslaneho e-mailom. Zaujemcovia o vyskum alebo blizsie informacie hlaste sa na: vyskumna.praca@pobox.sk
HANULA (Bára10/04,Matěj 03/06) 11714
21.1.2009 14:54:27
Dobrý den, moc se omlouvám, že vám takto vstupuji do diskuse, ale mám pro vás nabídku, která by vás mohla zajímat. Jde o tzv. ZELENÉ POTRAVINY, které mají úžasné účinky pro náš organismus. Jednou z těchto potravit je MLADÝ JEČMEN.

JAK MLADÝ JEČMEN POMÁHÁ LÉČIT NEPLODNOST A PŘIPRAVIT ORGANISMUS NA TĚHOTENSTVÍ?

Mezi základní vlastnosti Mladého ječmene patří adaptogenní účinek. To je harmonizující vliv zelených potravin jak na fyzický, tak na psychický stav těla. Ten přispívá k tomu, aby se upravily utlumené či zvýšené hormonální funkce nejen ženských pohlavních orgánů, ale i všech spolupodílejících se systémů - např. štítné žlázy a hypofýzy. V praxi to znamená především pravidelný menstruační cyklus, který je předpokladem i správné funkce ovulace.

Dalším významným účinkem je protizánětlivé působení Mladého ječmene, které napomáhá zlikvidovat záněty adnex, tedy vaječníků a vejcovodů. Stejný účinek se uplatní i u chronických zánětů dělohy a pochvy. Důležité je odstranit nejen tyto záněty, ale všechna zánětlivá ložiska v těle, protože se tak zvýší jeho obranyschopnost a vše začíná fungovat tak, jak by mělo, tedy normálně.

Mohutný antioxidační účinek chrání vznikající a rostoucí plod před degenerativními změnami a napomáhá tak jeho zdravému vývoji a dozrání. Stejně tak působí i na děložní sliznici a tím připravuje místo budoucího zahnízdění oplodněného vajíčka. Živiny, které s sebou Mladý ječmen do organismu přináší jsou pak důležitým předpokladem všech předchozích dějů, protože jsou nezbytné pro správnou funkci imunitního systému a jednotlivých metabolických dějů.

Neméně významný je i očistný účinek Mladého ječmene. Odstranění jedovatých látek z těla nejen znamená mnohdy zásadní předpoklad úspěšného oplodnění vajíčka a následného donošení plodu, ale zároveň chrání i plod samotný před budoucími zdravotními komplikacemi. Je totiž zjištěno, že během vývoje plodu dokáží jedovaté látky a těžké kovy obsažené v těle matky prostupovat přes placentu do vyvíjejícího se plodu. Takže po narození dítěte má sice maminka o 50% těchto látek méně, jenže těch zbývajících 50% se neztratilo. Má je v sobě právě narozené miminko. Proto je nesmírně důležité tyto látky odstranit z těla ještě dříve, než dojde k početí. A to právě zelené potraviny um
VÝROBCE: Green Ways

Pokud některou z vás tato nabídka zaujala, napište mi na mail: hanula.horakova@seznam.cz, pošlu vám podrobnější informace. Já sama a i celá má rodina včetně dětí, máme s těmito přípravky výborné zkušenosti, proto doporučuji velice ráda dál! ~:-D

Krásné odpoledne! Hanka
sisticka 91058
18.1.2009 8:28:25
Ahoj holky, dovolím si jen svůj názor - po několika neúspěšných měsících snažení jsem zašla k paní fyzioterapeutce, která se mojžíškou zabývá a ta mi rozmasírovala kostrč a uvolnila žebra (celkem 5 návštěv). Prý jsem měla kostrč úplně zatuhlou...
No a teď to vypadá, že jsem těhotná:-) Dva měsíce po začátku cvičení (cvičila jsem každý den večer) a otěhotněla jsem dva dny po posledním rozmasírování kostrče~R^ Může to být samozřejmě náhoda, ale věřím, že mi mojžíška hodně pomohla~m~
Eleonora
  • 
8.1.2009 13:58:01
Posilam odkaz na webove stranky, ktere obsahuji zakladni cviky podle L. Mojzisove:
http://www.cvicime.cz/cviceni-praha-2005/cviky/mojzisova/cviky.html
Petra T
  • 
21.12.2008 22:25:01
dobrý večer, máte ješt knihu Mojžíšové? Děkuji 775 025 841
Anki
  • 
7.12.2008 10:15:08
Je vhodné ke cvičení přidat i přípravky na pročistění těla srvnání cyklu a taky do těla dodat B2B12B6 a kys listvou plus vitamínky a minerálky v přírodní formě na to jsou vhodné přípravky fytotonik a vitatonik pokud by jste chtěli bližší info písněte na email AnnaVrablikova@seznam.cz je vhodné cvičit ale také musíte tělu trochu pomoct posílit imunitu a snížit homocystein ten bývá mnohdy viníkem při neplodnosti~;)~R^
Mela 15173
27.10.2008 7:20:56
Dobrý den,prosím nemáte na prodej nějakou knihu kde by byla cvičení podle paní Mojžíšové?Mám problémy s páteří a nemohu otěhotnět i když už jedno dítě mám tak bych to chtěla vyzkoušet.Děkuji
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 640  [Dalších 440 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.