| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mimoděložní těhotenství

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1348  [Dalších 1158 >>]
Kristin
  • 
19.6.2011 23:59:53
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, za jak dlouho po vynechání MS jde vidět na ultrazvuku mimoděložní těhotenství? Minulý týden jsem začala špinit a MS jsem měla snad jen pár hodin, pak dva nebo tři dny nic a pak jsem začala zase špinit. Test byl slabě pozitivní. Šla jsem k doktorce, ale ta v děloze nic nenašla, prohlídla ultrazvukem i vejcovody atd. ale tam taky nic neviděla. Je možné že by to ještě nebylo vidět? Byla jsem u dr. 5 dní po začátku MS, sem tam mě pobolívá v oblasti levého vaječníku, někdy to spíš bodne, tak nevím..... jestli je to třeba jen blížící se ovulací, ikdyž jsem nikdy předtím takové bolesti nemívala
The Blue
  • 
17.12.2010 9:25:17
Ahoj, tak já prodělala těhu v rohu děložním letos v lednu - březnu. Hodně komplikované, nebudu to tady rozebírat... Nicméně tedy resekce rohu, 15 stehů na děloze. Po 3měsících laparka kvůli kontrole jizvy, přitom mi odstranili pravý nefunkční vejcovod a bohužel při tomto zákroku mi v místě jizvy propálili díru skrz na skrz. V tomhle místě mám dělohu tenoulinkou 1-3mm.
Na podzim se mi podařilo otěhotnět, teď jsem 12.týden, vysokorizikové těhu, hrozí ruptura, takže jsem pečlivě sledovaná, mimi půjde císařem (první dítko bylo také císařem, takže na děloze už jsou 2 jizvy).
Držím Ti palce a veřím, že Ti to brzy vyjde.
The Blue
Svitka + 06/2011 + 10/2016 101372
9.12.2010 13:12:47
Máš můj obrovský obdiv ~6~ Musíš bejt strašně statečná ženská, tohle bych nedokázala. Já mám za sebou jen jedno zamklé těhotenství (9tt) a do dneška jsem z toho špatná. Tohle bych neusnela. Opravdu Tě obdivuji a držím palečky ať je tentokrát všechno v pořádku. ~p~
A můžu se zeptat co je podvojné těhotenství??? To slyším prvně. Díky
Cherubínka 104417
9.12.2010 10:33:12
Ahoj chtěla jsem tě jen povzbudit podobným příběhem mé kamarádky která sice neměla mimiděl těhotenství ale dlouho nemohla přijít do jiného stavu a tak ji zjistili myomy v děloze a srostlé vejcovody,byla na operaci,odstranili myomy a oba vejcovody a šla na IVF,tři neúspěšné pokusy,byla uplně zničená,měla z posledního IVF dvě zamražené miminka,tak jí je zavedli a ejhle už to vůbec nečekala a otěhotněla,byla na rizikovém,kvůli řezům na děloze a císařským řezem se jí narodila před šesti týdny zdravá dcera,takže to jde,hodně štěstí~;((
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 61018
8.12.2010 23:17:55
Já mám dvojčátka na sedmý pokus~6~. Samovolný potrat v 6tt, zamlklé těhotenství v 8tt, samovolný potrat v 6tt, mimoděložní těhotenství v rohu děložním, torze pupeční šňůry v 24tt, podvojné těhotenství-revize dělohy a odebrán pravý vejcovod, poté dvojčátka po IVF s PGD, samovolný potrat a nyní jsem 21tt:-). Dětí jsem se dočkali. Máme všechna vyšetření naprosto vpořádku~6~
Sengam 24288
8.12.2010 21:01:21
Luci,fakt si to vyběhej, protože v CAR ti nic takového nedoporučí, dají tam prášky univerzálně všem podobné:-(
Držím pěsti~x~~x~~x~~;((~;((~;((
Willis :) :) 79897
8.12.2010 20:59:41
Dík, zkusím všechno vyběhat. Stejně mám mít rok pauzu kvůli té jizvě na děloze, takže mě čeká další pokus až v létě.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1348  [Dalších 1158 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.