| Petra |
| • |
15.12.2009 0:50:52
Adísku!Držím moc palce.Nějak jsem nezaznamenala tvoje příspěvky z dřívějška,taže nevím,jak to probíhalo od začátku a jak to ten tvúj pan doktor bere.Ale rozhodně mě to nepříjde divné,že tě pan doktor honí na odběry.S podezřením na mimoděložní těhotenství se může i ležet v nemocnici.Je to fakt dost riziková diagnoza.Může se na to totiž i umřít.Krvácení po prasklém mimoděložním těhotenství je dost silné,to jen k těm reakcím,co tvého Dr odsuzují jako sadistu.
Jinak mě ty hodnoty příjdou dobré,ale nejsem odborník.Zřejmě tě takhle bude honit,než nazde mimnko-gestační váček v děloze.Asi ti vyšel pozitivní test a mimi nebylo nikde vidět nebo viděl něco podezřelého jinde než v děloze.Držím moc palce,ať je miminko tam kde má.Určitě to může ještě dobře dopadnout.Rozhodně ale svého Dr neodsuzuj,že tě stresuje.Já si osobně myslím,že je lepší trochu stresu,než nějakej velkej průšvih z prasklého mimoděložního těhotenství.Držím palce a myslím si,že spíš to bude dobré.Dej potom vědět,jak to dopadlo.Myslím,že miminko by už za chvíli mělo být vydět.Petra |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
14.12.2009 21:38:46
ahoj, taky jsem po mimoděložním a teď jsem v 6 měsíci normálního těhu.
Mně u mimoděložního rostlo "divně" , v 8 týdnu jsem na to přišla, protože jsem začala špinit a něco mi kousalo zevnitř do boku. Při nástupu jsem měla hcg 142 v tom 8 týdnu, po týdnu to šlo na 20, za další den na 60, pak na 200 a pak to zase klesalo, po třech měsících (skoro dva měsíce v nemocnici) mi vzali vejcovod a měla jsem hcg 2000. U normálního těhu, mi to rostlo ob den o 100% Dle mého jsi ok, na počátku těhu. Já jsem ze strachu chodila jako samoplátce ob den na krev ![]() |
| Markéta, kluci 7 a 1 |
| • |
14.12.2009 20:40:25
No tak to pr, já to poznala až u poměrně pokročilého mimoděložního těhotenství, kamarádka to nepoznala vůbec až sebou sekla v práci v bezvědomí. Mám pocit, že v začátku správně umístěného těhotenství mě břicho bolelo víc než u mimoděložního.
|
| Markéta, kluci 7 a 1 |
| • |
14.12.2009 20:37:49
Já s tebou cítím, ale nebylo by lepší doktora požádat, aby se nechoval sadisticky a dát si aspoň na týden či dva pauzu od další kontroly HCG? Podle těch čísel musíš být v úplném začátku těhotenství, s jakým cílem se ty odběry vlastně obden dělají? I pokud by to bylo mimoděložní těhotenství, přece se čeká déle než pár dní po vynechané menstruaci, než se začně řešit.
Já si totiž pamatuju, jak jsem při prvním povedeném těhotenství (mimochodem po prodělaném mimoděložním) týden po vynechání menstruace šaškovala u doktora, který našel ultrazvukem v břiše něco, co by mohlo být budoucí dítě, krev mi nebral (takže odpadly stresy z málo rostoucího HCG) a objednal mě na sedmý či osmý týden, kdy už bylo vidět tlukoucí srdíčko. Podruhé jsem už byla poučená a šla jsem až v tom sedmém týdnu. |
| Marťa11 | 8076 |
|
14.12.2009 20:36:01
to roste dobře
![]() nenervuj se, je to začátek, hodnoty nehodnoty, musíš prostě počkat a nejlépe v klidu!!! užij si víkend, odpočívej, choď na procházky a buď co nejvíc v pohodě!!! ![]() ![]() ![]() |
| Rina+2 | 89385 |
|
|
14.12.2009 20:32:04
Hlavne u mimodelozniho by jsi mela bolesti bricha rezave a pichave to bys poznala.Bud v klidu.
|
| Molly. | 74807 |
|
|
14.12.2009 20:11:50
Tak to máš super
![]() Držím palce s dalším průběhem! |
| Sofinka09 | 99795 |
|
|
14.12.2009 20:04:04
Co to je za numera?????
![]() ![]() ![]() |
| ADÍSEK 04+květen12 | 53762 |
|
|
14.12.2009 19:35:22
Ne posílá si mě DR.sám.
|
| Lendul T+B | 51522 |
|
|
14.12.2009 19:34:04
Ono i u mimodelozka jsou pripady kdy hcg roste ukazkove.
Ale to neni tvuj pripad a neboj se. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.