Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| M_ | 124075 |
|
13.7.2012 13:16:26
Moje oblíbená, vlk, zelí a ovce :-D je tam toho víc logickýho
http://www.plastelina.net/ |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
13.7.2012 12:41:54
už vím Shakes and Fidget http://www.shakesafidget.info/
|
|
|
13.7.2012 12:39:36
Tady jsou online strategie http://www.hry.cz/#!/strategicke-hry
|
|
|
13.7.2012 12:38:32
Ve škole se klucí baví většinou o Metinovi, ale to je myslím střílečka, hrají to i holky, zase tam staví domy, musí na ně získat materiál a tak. Pak ještě jedna hra, tu hrají tak třeťáci, v jejím názvu je Fidget, zkusím se podívat na netu. Já hraju klasickou Farmeramu, takové odreagování večer, když už prtě spí. Ještě mě napadlo, zkus se podívat přes seznam, tam je spousta onlinovek
|
| Hrozinka |
| • |
13.7.2012 11:46:31
A vlastně to není online :-D
|
| Hrozinka |
| • |
13.7.2012 11:44:08
Není to přímo logické, ale naše děcka to mají hodně rády (8 až 14 let) - hry od Špidly. Dají se koupit na cd, ale samozřejmě se dají stáhnout i na netu.
Jsou to různá témata, pro starší třeba i strašidelné,i pro mrňata, takové ty vracecí - kdy musí třeba vyřešit nějaký hlavolam, aby získal klíč do sklepa, kde otočí kohoutkem, aby si ve třetím patře nabral vodu do kýblu, kterou potřebuje, aby získal nářadí, kterým otevře okno atd., atd. |
| Monty | 129940 |
|
|
13.7.2012 11:11:46
Syn si v poslední době oblíbil hry ze studia Amanita Design (Samorost, Mechanarium, Botanicula) a na stránkách BBC objevil Questionauta, ale to je pro něj moc těžké kvůli angličtině, to mu musím překládat. Znáte někdo něco podobného, co by se dalo hrát online? Nebaví ho střílečky ani závody s autama, má rád logické a vědomostní hry... teď odjíždí na tábor a chci ho překvapit, až se vrátí. Dík.
|
| Miluškaa | 130989 |
|
9.7.2012 17:06:50
Já si myslím, že iPad je skvělá investice, která bude růst s dítětem. Ted tam budou primitivní hry, později knížky, školní poznámky. Později email apod. Naše děti iPad mají a jsem za to ráda
![]() |
| Hanka+ 4 berušky | 22964 |
|
|
6.6.2012 7:20:54
S těma fotkama je to tak že bud je tam má normálně na kartě nebo se vyfotí a hraje hru kde má hlavní hrdina její obličej
No u nás je to jedna z věcí u čeho si holky vystačí samy, jinak u hraní chtějí většinou mě nebo starší sestry. |
| Hanka+ 4 berušky | 22964 |
|
|
6.6.2012 7:17:49
jojo máme přesně tuhle a dvakrát
Taky mi přišlo super že to má i ty hry i foták, holky mi pořád fotí s mým mobilem a mám už tam tolik "kravinek" že se nemůžu proklikat k mým hezkým fotkám ![]() Jinak na ten koncert holky ji nemít tak tam prostě tu hodinu a půl nevydrží sedět a být potichu, asi 45 minut seděly pak už to začínal být problém. No ale gumové myši taky zabíraly JInak by prostě tatínek musel hlídat a starší děti by neviděl vystupovat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.