Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Delete | 8214 |
|
|
6.6.2012 0:58:27
Tak jsem to dohnala, hry prošla, pro mě jsou tak 7, 11 a 46
. |
| Delete | 8214 |
|
|
5.6.2012 22:13:39
Joo, to je něco jako Sokoban....no u toho bych jistě vydržela....ale zjišťuju, že mi hlava fest krní, už druhý level si budu muset zopakovat
. |
| Delete | 8214 |
|
|
5.6.2012 22:11:01
maargit,
já normálně nakupuju dárky klidně několik roků dopředu, jak mě něco zaujme, koupím, strčím do krabice a daruju ve vhodném věku ke vhodné příležitosti....ale zásoby docházejí a nové nápady nepřicházejí . Jako nouzovku beru společenskou hru (ještě jich tam pár mám), ale protože jich máme hromady a nestíháme je hrát, přijdou mi v tuto chvíli další dost zbytečné....Holkám je devět....pro nejstarší (bude jí v září jedenáct) už vím, že musím pořídit kolo, brusle, kolečkové brusle, batoh do školy, batoh na výlety....takže nápadů dost do příštích narozenin....ale mladší tohle všechno momentálně mají, navíc dost dědí po té nejstarší (kola, brusle, nejsou stejně velké, takže to jde hezky postupně)....pro nejmladší také většinou něco vymyslím (a v nejhorším to panenka jistí, ona je taková "máma", má jich asi 10 a pořád si s nimi hraje).... U dvojčat jsem momentálně totálně bezradná.... |
| L+2 ks | 119069 |
|
|
5.6.2012 22:06:10
Tak to jsem se asi spletla, je to takové to stěhování beden, možná 13, 14 ??
Radši ji nechávám v autě, pak mlaďase nemůžu odtrhnout. |
| Delete | 8214 |
|
|
5.6.2012 21:55:41
Tak jsem si pro to došla a vyzkoušela alespoň ty tvoje tři oblíbené a mám evidentně jiné preference
. 58 nedávám ani ovládáním, ani mě nebaví, 12 je drastická, ptáčkům neubližuju , 9 se dá . |
| Delete | 8214 |
|
|
5.6.2012 21:47:27
maargit,
no naše holky dostaly foťák pod stromeček loni, klasickej digitální kompakt a užily si s ním celkem dost....bohužel už je to víceméně přešlo, foťáky odpočívají v šuplících, ale to je věc, co se nakzí, tak co . Jo a pak jsem jako další dárek mohla dodat futrály a paměťové karty....Teď mi tedy došla inspirace a fakt nevím, co k svátkům....a ony si buď nepřejou nic (ta, co má dřív) nebo Pokémony . |
| Delete | 8214 |
|
|
5.6.2012 21:44:07
Co jednou? Všechny vyzkoušet? Tak tak dlouho na wc netrůním ani já
. A navíc si tam většinou beru knížku .Takže fakt ne, ale třeba to napravím, počkám až malá usne a šlohnu jí to z podpolštáře . |
| L+2 ks | 119069 |
|
|
5.6.2012 21:42:32
Maargitt, dítku určitě a Tobě taky
![]() Pak by mě někdy zajímalo, jak budete spokojeni. Není to vůbec špatnej nápad s tím foťákem |
| L+2 ks | 119069 |
|
|
5.6.2012 21:32:46
Jednou jo, nekecej
![]() Malej by nad ní dřepěl pořád, tak mu ji musim taky občas zabavit, že jo. Já právě hraju na wc , ale já se tam moc nezdržím |
| Delete | 8214 |
|
|
5.6.2012 21:28:32
Ještě jsem je nestihla všechny vyzkoušet, malá si tu hru škodlí pro sebe, měla jsem štěstí zatím jen jednou, když ji zapomněla na wc
. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.