Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janoow | 18081 |
|
|
10.8.2011 22:07:29
taky farmařím
, už né tak intenzivně jako dříve, alerok už to taky bude . |
| Janoow | 18081 |
|
|
10.8.2011 22:06:40
dle mého manžela jsou nejhoršími protivníky v online hrách právě matky na rodičovské dovolené
. |
| Delete | 8214 |
|
|
10.8.2011 21:53:54
maximin,
tos zkoušela tu ukázkovou hru? Tak jako otázky stylu, kdy se začal vysílat ten nebo onen pořad tam jsou, ale mnohem zajímavější jsou třeba dotazy na nejmenší možný průměr kaktusu nebo počet srdcí chobotnice . Taky který herec nebo zpěvák se jak jmenuje ve skutečnosti, kdy se narodil který král, které město patří do kterého okresu, kde je jaká sopka nebo jezero....Já jsem hodně slabá v dějepise a zeměpise a jsem nadšením bez sebe, když třeba nějaké literární dílo nebo člověka zařadím dobře alespoň do století, natož když třeba trefím hlavní město nějakého státu v USA . |
| marioneta |
| • |
10.8.2011 21:43:55
Máma od batolete - nejraději Heroes of Might and Magic, King´s Bounty, logické hry...
Nová hra mě chytne, dokud ji nedohraju, pak třeba půl roku nic. Nepřekročitelné pravidlo - nikdy nehraju, když je dítě vzhůru. |
| maximin | 12576 |
|
|
10.8.2011 21:37:18
Tak jsem si vygooglila Dobyvatele, kdyz to tu hrajete ve velkem..... Otazka "jaky byl nazev 168dilu Ordinace v cervene zahrade" me nastvala a hru sem vypla, jak to muzete hraaat???
|
| Delete | 8214 |
|
|
10.8.2011 21:30:29
Jdu kolem,
no já jsem matka čtyř dcer, takže v tomhle nezaboduju, ale fungovalo to kluky, co jsem je učila informatiku . A když jsem nahlásila i konzole a vytáhla vlastní PSPčko, bylo vymalováno . |
| withep | 93862 |
|
|
10.8.2011 21:30:05
No jistě. Já kdybych se nehlídala, je ze mě totální závislák. Za mlada jsem byla schopná hrát několik hodit Tetries, pak Settlery, Zoo. Pak byl spuštěn server, kde hrají živí lidé online jednu specifickou karetní hru, teď už spoustu z nich znám osobně a hrajeme i živě. Jo a pak jsem ještě ujela na Travianu, jeden věk jsem odehrála celkem intenzivně a na konci jsme se taky sešli v hospodě, to bylo zvláštní, lidi z celé republiky i ze Slovenska, co spou strávili desítky, vlastně stovky hodin času. Ale už nikdy víc
Sežere to děsného času, když to vím, budu víc hlídat děti, už ve třech letech jsou po kompu jako divé... |
| Marťa11 | 8076 |
|
10.8.2011 21:26:09
občas si ráda zahraju šachy a poker
|
| veverkaa |
| • |
10.8.2011 21:23:27
a ještě jsem měla ráda need for speed. ale neměli jsme k tomu volant, bez něj je to na prd.
![]() |
| veverkaa |
| • |
10.8.2011 21:22:39
jj hraju. už asi 10 let hraju sims. začalo to sims 1, teď mám sims 2 (trojku kupovat nehodlám, ta dvojka mi stačí). pak mám ráda kulečník na icq. dřív u toho býval i chat, pak ho ale zrušili. hraju ho s protihráčem. ale hrám moc času nevěnuju, spíš hraju zřídka. s příchodem dítěte na svět volného času značně ubylo. ale sem tam si chvilku vyhradím.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.