| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Počítačové hry

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1480] Názory 14811490 z 2505  [Dalších 1015 >>]
hiao 87253
8.4.2011 22:24:57
tak to je asi ono, o čem pořád mluví. to, že se někomu wii válí doma, jsem slyšela několikrát.
Federika 14090
8.4.2011 21:53:32
Mají Wii a DXL a rozdíl je samozřejmě obrovský, Wii je na doma, s televizní obrazovkou, to druhý je malá krabička do ruky..Mnohem víc používají tu pitomou krabičku, na cesty ráno a odpoledne autem super, do letadla,do čekáren taky skvělý, doma zabavuju, jinak by za chvíli nekomunikovali normálně. Malej-prvňák-si to nosí do školy a mají to ve třídě úplně všichni, naštěstí mají o vyučování zákaz to i jen vytáhnout, můžou ráno v družině a pak odpoledne,když mají čas...
Anni&Annika 50178
8.4.2011 21:41:23
tanecni podlozku k tomu mame taky, nekolik ovladaci a podlozku s vahou a merenim na cviceni.....no, vali se to tu jak lemra~d~...ale je fakt, ze se u toho clovek aspon trochu hybe....to jo~;)
červík + V. 6/03 + L. 5/08 70614
8.4.2011 21:39:38
synovec nintendo má, ale nevím jaký~d~
mastí na něm hry při cestě vlakem k babičce~3~
Delete 8214
8.4.2011 21:35:42
Také máme Wiičko. A k tomu hry, sportovní, základ je Wii Fit (Plus), to je opravdu o aktivním cvičení, to ostatní už je spíš trochu živější zábava.
My s mužem teď nestíháme, ale holky, zejména o víkendu, když nemůžou ven, protože třeba prší, tak u toho tráví dost času. Máme dva ovladače, tak mohou hrát spolu.
Dvojčatům před nástupem do školy pomohla balanční cvičení na podložce, že se trochu zpevnily a zklidnily. Obecně prostě zábava, u které člověk nesedí na zadku, ale přeci jen se trochu hýbe.
Uvažovala jsem ještě o koupi taneční podložky, zatím ale nebyl čas a teď nejsou peníze.
Nám se Wiičko líbí.
Anni&Annika 50178
8.4.2011 21:25:51
mame WII....neznam nic jineho, tak muzu rict jen o tomhle...mam na tom cviceni s osobnim trenerem, podlozku, co me zmeri pred kazdem cviceni tuky, vahu a pri cviku spravnost cviku, a ja nevim co jeste.....ale po pravde...nepouzivam...co me jednou za pul roku bavi je olympiada a letni sporty, nebo bedynky, hulahup, bowling a podobne blbiny. Mame toho tolik, ze ani nevim, co tam vsechno je....ale uprimne musim rict, ze se bez toho klidne obejdem~d~
hiao 87253
8.4.2011 21:20:26
Chtěla bych dětem (11 a 8 let) koupit nintendo. Občas se zmíní, že někdo ze spolužáků něco takového má,a že je to fajn. Koukala jsem na internet a nejsem z toho moc moudrá. Na to, abych ho vybrala sama, je nějak moc druhů. Pochopila jsem, že je něco jiného wii a něco jiného 3D, ale jinak my nějak uniká, k čemu že je jaký typ dobrý :-). Máte to doma někdo? Jaký? K čemu to nejvíce používáte (nebo vaše děti)? Díky za odpovědi.
Vendula, dva synové
  • 
12.3.2011 22:31:10
Ahoj, mám dva syny jeden 10 a druhej 12. Pořád by nejradši seděli u počítačových her a ještě mě přemlouvají ať jim nějakou koupím.
Nevíte někdo náhodou o nějaké stránce kde bych se mohla dozvědět něco víc o počítačových hrách? Díky.
Vendula
ČertaKáča 80028
10.3.2011 15:52:16
díky moc
ChemicalJane + 4 86738
10.3.2011 14:37:00
je tam vyhledávač ~;)

napíšeš ulozto.cz a objeví se tam taková podlouhlá linka, cca 1cm široká a dlouhá přes zhruba 2/3 stránky, tam napíšeš co heldáš.. u těch NFS je ale dobré vědět, který chceš... je jich totiž dost: nejnovější World (hrají se online na netu), Underground 1 a 2, .. kruci já si teď nevzpomenu ~t~ hot pursuit, Shift, Undercover, Prostreet, Carbon, Most Wanted.... je toho fakt dost!
[<<Předchozích 1480] Názory 14811490 z 2505  [Dalších 1015 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.