| Brusinka* | 42812 |
|
|
5.4.2010 8:46:05
Protože se mi žádný další úkol nechce ukázat.
![]() I když ted, když na to koukám, nevím, jestli nemusím založit džungli nebo savanu. Mám jen mini-farmu. Píše mi to tohle: "Žádný úkol není k dispozici, Možné důvody : - Je to váš první den v ZOO, úkoly Vám budou nabídnuty zítra. - Úkoly Vám umožní nakoupit pouze zvířata, která ještě nemáte. Takže, tím pádem pravděpodbně vlastníte alespoň 1 zvíře z každé rasy vašich zón. Pokud jste ještě neodblokovali všechny zóny, odblokujte si novou a získáte tím od zítřka úkoly vztahující se k této zóně. " |
| Insula | 28056 |
|
|
5.4.2010 6:58:34
Tohle by tě blokovat nemělo. Je to bonus úkol, který můžeš splnit a nemusíš. Na jeho plnění máš času kolik chceš.
Proč myslíš, že tě to blokuje??? |
| fisperanda | 60761 |
|
|
4.4.2010 22:21:37
Na rok jsem uvízla na Secondlifu, teď už je bohudíky konec. Momentálně pařím Towner na facebooku :)
|
| Teraza Horáková | 54297 |
|
4.4.2010 21:02:56
k impériu mne přitáhly děti, prémiový účet neřeším, prostě občas zasadím, občas sklidím, i nějakou tu Palmu. Zábava.
|
| Teraza Horáková | 54297 |
|
4.4.2010 21:02:15
Jo, Travian dva roky. Poprvé vyhrál náš alianční spojenec, podruhý my jako aliance - chtěla jsem být u budování Divu. Od té doby jsem na něj nesáhla, už je to skoro rok. Hrozný žrout času.
|
| Mapik+Betka+Fili | 30798 |
|
|
4.4.2010 12:59:03
Uz jsem na to "naucila" i manzela, tak se ted trumfujem, do ma splneny jaky quest. Zrovna dneska jsem poprve sazela ruze a mirabelky
Jen me stve neustale rostouci cena Minci, zarekla jsem se, ze za realne penize je nakupovat nebudu, tak se mam co ohanet, abych dala kazdy mesic dohromady 30 M na premiovy ucet To jsou starosti, co ? |
| Mapik+Betka+Fili | 30798 |
|
|
4.4.2010 12:59:02
Uz jsem na to "naucila" i manzela, tak se ted trumfujem, do ma splneny jaky quest. Zrovna dneska jsem poprve sazela ruze a mirabelky
Jen me stve neustale rostouci cena Minci, zarekla jsem se, ze za realne penize je nakupovat nebudu, tak se mam co ohanet, abych dala kazdy mesic dohromady 30 M na premiovy ucet To jsou starosti, co ? |
| Brusinka* | 42812 |
|
|
4.4.2010 9:35:17
Jako bobus úkol se mi tam ukázalo - odeslat svůj link svým přátelům. Link jsem našla, ale nevím jak ho mám odeslat. Asi bych to neřešila, ale nejspíš mi to blokuje další úkoly
. Takže to potřebuju buď zrušit nebo splnit . Díky moc za radu !!! |
| Limai | 91448 |
|
|
4.4.2010 9:24:51
hraju taky,hraju krátce,takže zatím jsem jen u první zahrady,hraje to i dcera.Jenom tedy jestli jsem to správně pochopila,tak po třetí zahradě už jaksi není kam se dále vyvíjet,krom pěstování a prodeje rostlin a zkrášlování zahrady.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.