| Mája+kluci 07, 11 | 95717 |
|
|
11.12.2014 15:51:06
Zdravím, poradil by mi někdo, kde a jak bezplatně stáhnout nějakou hru do mobilu, která by zabavila sedmiletého kluka - herního začátečníka? Jedeme na dlouhou cestu a chtěla bych ho případně v nouzi nejvyšší mít čím zaměstnat. Hru bych stáhla do svého vlastního telefonu - Samsung s Androidem.
Ideálně ne nic moc rychlého, klidně třeba na logiku nebo jednodušší postřehovku. Dokážete mi někdo pomoct? Jsem v tomto úplný laik, telefon mám na práci a dětem normálně nepůjčuji ![]() ![]() |
| CZECH STORY |
| • |
7.12.2014 2:59:51
Vážení,
vzhledem k tomu, jak zde mnozí z Vás píší, většina her vychází z bojových simulací. Tyto hry obsahují násilí, brutalitu a to se pochopitelně negativně na hráčích projevuje, ať se jedná o kteroukoliv věkovou generaci. Já jsem se rozhodl vyrábět hry BEZ KRVE A NÁSILÍ. Nyní si Vám dovoluji představit hru CZECH STORY, http://game.c2g.cz/games/czechstory/ která má naopak hráče uvolnit, přinést mu prožitek především z kvalitních a vtipných dialogů a celkově je pojatá tak, aby hráče vedla k pozitivním cílům. Hra nemá určitý konec a je rozdělena na jednotlivé levely, kde hráč má vždy splnit nějaký úkol. Hra je ve fázi výroby, budu rád, když mi sem napíšete co nejvíce komentářů. První oficiální nadabovanou verzi, očekávejte konce ledna 2015! |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
21.11.2014 12:25:11
OK, vyridim to synovi
![]() |
| Monika | 123907 |
|
20.11.2014 20:52:04
Já vím a taky s tím nesouhlasím
Ne, že bych měla něco proti šachům, to vůbec. Ale možná to je v tom, že původní význam slova sport v angličtině byl asi jiný než my (nebo tedy já) si to dneska myslíme, tj. v 1. řadě jde o pohyb a pak o soutěž. To už by se zrovna mohlo za sport považovati i různé to "závodní" pojídání knedlíků a pod. Ale to je fuk, mě na té "podpoře počítačových her" zaujalo právě to, jak se takové nekonečné sezení u PC obecně považuje za škodlivou záležitost (nebo minimálně ztrátu času) a přitom v USA toto Koneckonců někomu může možná vrcholový basket připadat stejně škodlivý a neužitečný, co já vím ![]() |
| Lída+4 | 138596 |
|
20.11.2014 19:27:47
No tak šachy jsou taky sport.
|
| Monika | 123907 |
|
20.11.2014 19:18:00
Naprosto nepochybuju, že kdo v tom chce být hodně dobrý, musí taky hodně trénovat. Ale přijde mi úchylný to takto podporovat v rámci školy ... a hlavně říkat tomu SPORT, to mi asi na tom nějak vadilo nejvíc
|
| karku | 95718 |
|
|
20.11.2014 18:55:48
No hraní her je normálně placený profi sport. Takže proč ne. Osobně znám člověka, co hraje profi, taky mi to přijde úchylný, ale fakt musí trénovat - nejsen to hraní, ale třeba i posilovnu, aby to vůbec přežil:)
|
| Monika | 123907 |
|
20.11.2014 18:48:59
Tak jsem zrovna ve zprávičkách na ČT 4 vyslechla informaci, že v USA mohou na některých univerzitách (nebo možná jedné konkrétní) získat stipendium úspěšní hráči počítačových her, stejně jako třeba nadaní basketbalisté a jiní sportovci - hraní her prý považují také za sport. Takže pokud byste chtěli pro dítko studium v USA, zde je také možnost
Prý se to ale nepodaří jen tak někomu, je třeba opravdu tvrdě trénovat! |
| Monika | 123907 |
|
19.11.2014 19:04:20
No, já se taky neobávám, že bude mít syn s používáním moc potíží, problém mám jen já
![]() |
| Lavi | 32665 |
|
|
19.11.2014 9:30:18
Tablet zvládne dcera komplet obsluhovat od 7 let. Hry na něm dokáže dnes hrát i tříleté dítě;-)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.