| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Počítačové hry

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 2505  [Dalších 1955 >>]
fisperanda 60761
25.2.2014 8:31:36
Souhlas. Dcera to hraje už tři roky, a nevypadá to, že by to mělo skončit :-) Já se na ty její příšerky ráda dívám, je to takový radostný.
M_ 124075
25.2.2014 8:26:54
Vyber si.

http://hry-pro-pc.heureka.cz/spore/

Jinak skvělá hra.
Míša+Tom 45171
25.2.2014 7:53:16
Můj syn přišel ze školy s tím, že kluci hrají doma hru Spore. Dívala jsem se na net, kde jsem našla ke stažení jen základní verzi. Nemáte někdo typ, kde stáhnout plnou verzi, či jestli ji lze někde zakoupit?
..maya.. 86852
15.2.2014 19:22:11
obojí je konzole k přehrávání her a dvd...liší se pak pamětí, a příslušenstvím....rozdíl v tom moc podstatný nebude, protože co konzole vyšší řady obou zminovaných firem to lepší grafika...my jsme kdysi měli PS one, ted mají kluci dvojku a během pár týdnů máme v plánu kupovat xbox...ke konzolím v dnešní době jsou i kinect zařízení, které snímá pohyb hráče...tzn že neovládáš hru ovladačem ale pohybem..podle toho se pak i cena liší, dá se koupit takové balení jak playstationu tak xboxu právě s kinectem a třeba se startovacíma hrama za zvýhodněnou cenu, nebo jen konzole a příslušenství se dokupuje, je na trhu s různou velikostí paměti, s různým příslušenstvím atd...prostě moc široký výběr...sama jsem se tím den prokopávala~:-D

snad jsem ti to trošku osvětlila~x~
Galia 130288
15.2.2014 16:28:11
Jaký je rozdíl mezi playstation a xboxem? Jaké mají funkce? Prosím o velmi polopatické vysvětlení. Děkuji.
Natašenka 133027
13.2.2014 20:49:55
Albar, když není sníh, tak děcko zavřeš doma? Co je na tom, že chodíš jen tak po procházce? Pro to děcko je vždy něco nového venku k zažití a o tebe zas až tak nejde. Jdeš ven kvůli těm dětem ne?
Natašenka 133027
13.2.2014 20:46:54
Ráno vstaneme a kolem 10 jsme nachystaní jít ven, jdeme jen tak na procházku, nebo pro pečivo, projít se městem, kamkoliv... pak domů na oběd a do 2-2,30 klid, někdy ještě usne. Potom se nasvačí a zase se nachystáme ven, většinou máme něco domluvené s ostníími dětmi, jdeme staršímu naproti ke škole, nebo do sportíka, do kroužků, do keramiky, jsme prostě zvyklí a domů chodíme kolem 6, když je venku pěkně, tak ještě polítají děcka na zahradě. Od jara do podzimu, jsme venku stále.
Albar 93722
13.2.2014 11:24:31
To by mě taky zajímalo, hřiště zavřený, sníh žádný, kačeny přecpaný a chodit sem tam po sídlišti je fakt zábava.
radka
  • 
13.2.2014 8:53:33
přesně - je to individuální
dcera v pohodě, syn celkem rychle sklony k závislosti - chtěl by jen hrát, vzteká se, když mu omezím čas, nechce skončit, scénky atd.
dostali ho bohužel k vánocům, já bych to nepořídila, dokud ho neměli, byl klid
teď ho musím horko těžko navádět zpět na hračky, stavebnice atd. - pořád jen "playstation, chci playstation"
takže má určeno max. půlhodiny denně a musíme na to dohlížet
doslova se mi mění před očima, je opravdu jak hypnotizovaný, když hraje
Arien+2
  • 
12.2.2014 23:05:27
A ještě bych řekla že velmi zásadní věc je také to CO tam dítě hraje a k čemu ho používá. Ale to je prostě opět ta věc výchovy. Čím mladší, tím pečlivěji volím.

Já tam dětem nahrála především naučné, vzdělávací a logické hry. A nejsou rozhodně žádná nuda. Mají tam i nějakou "zábavu", ale ten poměr dost hlídám.

btw. "nejhranější" hrou poslední doby je u nás u obou Dopravní výchova, což překvapilo i mně. Ale je to pěkně animované a dobře udělané. Takže to, že oba už takřka recitují dopravní poučky ve mně vzbuzuje pouze obavy z toho, že začnou napomínat kolemjdoucí na ulici. I 4-letá už na základě toho vyhodnocuje správně obrázky dopravních situací, na které tam odpovídá.
Starší tam má logopedii, počítání a písmenka.
Tolik ke škodlivosti tabletu ~;) Prostě záleží na použití.

Osobně považují za větší mor spíš televizi, u tabletu se aspoň zapojí mozek. A to co dávají poslední dobou třeba na Animáčku mně začíná někdy děsit, to už vážně raději ten tablet.
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 2505  [Dalších 1955 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.