Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| vertigo | 92133 |
|
|
12.2.2014 18:55:58
Za 10 minut nestihneš ani nakrmit POUa
![]() |
| Luc. | 57250 |
|
12.2.2014 18:42:23
8mi letý děti mívají své vlastní mobily
![]() Syn (5)umí přijmout hovor a umí zavolat tátovi, babičkám, dědovi, myslím, že to je dobře, kdyby se cokoli stalo, může někomu zavolat, může přijmout hovor. Tohle jsem ho naučila úmyslně právě z tohoto důvodu. Mám dotykovej, uměl to dřív než já ![]() |
| Horama | 97202 |
|
|
12.2.2014 18:39:35
Máme pětiletou a dvouletou. Tablet jsme nepořídili, máme notebook a ani jedna na něj nemá povoleno sahat - prozatím žádné hry na počítači (tatínek to jednu dobu prosazoval, ale neosvědčilo se). Starší hraje občas nějaké hry ve školce na jejich počítači, ten ale není připojený na net, jsou to hry z nějakého cd nebo dvd a jsou výukového charakteru - líbí se mi, možná jí něco takového koupím k narozeninám a dostane přiměřeně krátký čas pro jejich hraní (např. max. půlhodinu denně, ale ve skutečnosti ne úplně denně).
|
| Pečená sušenka | 139730 |
|
|
12.2.2014 18:34:06
Bohuzel hraji, 1 hod denne o vikendu nebo kdyz jsou nemocni tak 2 hod.
Dokazali by u toho sedet ale cele dny :-( |
| terapeutka | 100134 |
|
|
12.2.2014 18:33:56
my teda nemáme doma tablet (netuším ani, k čemu by nám byl dobrý
), nemáme ani notebooky, jen starý velký počítač na stole. Syn má 2a půl - a toto jde celkem mimo něj, akorát si občas poroučí, že chce pustit nějaké písničky (když mě vidí, že u toho zrovna sedím) a pak tady trsá ![]() Dcera má 8 a tato technika ji taky nebere. S počítačem ani neumí pracovat, hry na něm doma nemáme, taky si maximálně pustí nějakou písničku z Youtube (kliknutím na odkaz). mě fascinuje, že některé děti jsou v tomhle "technickém" směru mnohem dál, než já - a to i třeba tříleté než já jsem se sžila s dotykovým mobilem, trvalo to týdny, dcera bude asi po mě - když mi zvoní telefon, nese mi ho opatrně na dlani jako výbušninu přijmout hovor by nezvládla (leda u tatínka, ten má klasický tlačítkový) |
| Tragika | 61116 |
|
|
12.2.2014 18:33:46
Moc nechápu rodiče, kteří dávají tablet, či počítač do ruky tříletému dítěti.
Syn ho má od šesti let, většinou jen na dlouhé lety přes oceán, pokud jsem měla pracovní schůzku a musela ho brát sebou... Od sedmi má povolenou hodinu 4x týdně. Zakladatelčin syn sedí v pěti letech cca 45 hodin měsíčně u tabletu? ![]() |
| ChemicalJane + 4 | 86738 |
|
|
12.2.2014 18:25:34
nemáme sice tablet, ale děti si půjčují naše chytré telefony.. dcera to tolik nechce, ta tak Poua, učsat jednu, dvě hlavy, nalakovat dvě nohy a odkládá, synátor by u toho chtěl být celodenně.. korigujeme! časově se to nasčítá za celý den tak na tu hodinu, max hodinu a půl.. ale nelíbí se mi to, ale jsou chvíle, kdy volím chvilku klidu výměnou za telefon
![]() ![]() |
| Luc. | 57250 |
|
12.2.2014 18:21:52
5ti letý nemá svůj tablet ani pc, ale náš má k dispozici kdykoli, musí se zeptat. Nic mu nezakazujeme, čas neomezujeme, to nic neřeší, akorát jak se říká "zakázané ovoce nejvíc chutná"
Jsou dny, kdy si vůbec nevzpomene, jsou dny, kdy ano, ale vydrží půl hodiny někdy hodinu. Má hodně aktivit, 3 odpoledne v týdnu sport, angličtinu, hodně doma tvoříme, čteme, hrajeme si nebo si hraje sám, vydrží u lega půl dne. Nevidím důvod mu nedovolit počítač nebo tablet. Hysterie kolem počítačů vs děti mi přijde úsměvná. Při dlooouhé cestě autem je to bezva pomocník. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
12.2.2014 18:16:14
Připadá mi to moc. Mám tříleté dítě. Tablet ani ntb mu do ruky nedám, co nejdéle to půjde. Na to má času dost.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
12.2.2014 18:14:35
Nemusi to tak nutne byt. Jsme taky "vybaveni" a vysledek je takovy, ze devitilety syn by hral, dokud by mohl, klidne porad, takze korigujeme. Ma to tak od mala. Ovsem dcera ma startovni pozici stejnou a tu jeji Ipad temer nezajima - obcas si tam oblikne nejakou princeznu, obcas pusti film, ale kdyz ho nevezmeme sebou nekam na cesty, ani po nem nevzdechne. Ji to nezakazujeme ani nevnucujeme, ona s tim umi vse, ale neni to pro ni to jasne lakadlo jako pro syna.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.